Petak, 26.04.2024 | 12:11
IZVOR: kolektiv.me

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje!




Foto: EXIT Promo

Hitove čija se težina meri milijardama strimova donose višestruko nagrađivani francuski duo Ofenbach, brazilski superstar Alok i ekscentrična viralna pop senzacija Oliver Tree, a stižu i Sam Divine & Hannah Wants, Lady Lee i Divolly & Markward! Svi oni pridružuju se zvjezdanoj postavi Exitove glavne bine, koju predvode pop-rap ikone Black Eyed Peas, pokretačna snaga benda Rage Against the Machine Tom Morello, utemeljivač globalnog trap zvuka Gucci Mane, osnivači grupe Sepultura – braća Cavalera, Steve Angello, John Newman, Kenya Grace, Iniko i niz drugih!

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. jul, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini!

Superpopularni hitmejkerski dvojac Ofenbach potpisuju pjesme koje u zbiru broje više od tri milijarde slušanja, poput „Wasted Love“, „Head Shoulders Knees & Toes“, „Katchi“, „Hurricane“ i najsvježiji „Overdrive”, što ih čini najstrimovanijom francuskom grupom na svijetu! Već 2016. godine njihov hit „Be Mine“ osvojio je radijski etar, zavrijedio zlatnu plaketu i zauzeo mjesto na vodećim Billboard listama. Pjesmama „Around The Fire“ i „You Don’t Know Me“ dobili su podršku vodećih svjetskih izvođača kao što su Robin Schulz i Tiësto, a svoje megauspješne numere okupili su 2022. godine na debitantskom LP-ju „I“.

Pridružuje se brazilski superstar Alok, jedini DJ koji je čak dva puta nastupao pred više od milion ljudi! Na najprestižnijoj DJ Mag listi rangiran je kao četvrti najbolji DJ na svijetu, a na EXIT donosi planetarno popularne hitove poput „Don’t Cry For Me“ sa Jason Derulom, „In My Mind“ sa John Legendom, „Don’t Say Goodbye“ sa Tove Lo i Ilkay Sencan, remiks „Peace Of Your Heart”, kao i „Hear Me Now“, jednu od njegovih najljepših pjesama.

Foto: EXIT Promo

Na Tesla Universe glavnu binu stiže viralna senzacija i svestrani kalifornijski umjetnik performansa Oliver Tree, koji spaja humor, muzički i vizuelni izraz. Njegov drugi album „Cowboy Tears“ iz 2022. godine našao se na sedmom mjestu Billboard liste najboljih alternativnih albuma, a krasi ga i saradnja sa Robin Schulzom na hit singlu „Miss You“, koji broji preko 250 miliona pregleda samo na YouTube-u! Treći studijski album „Alone In A Crowd“ predstavio je u jesen prošle godine, a na njemu se našla i pjesma „One & Only“ čiji je spot sniman u Beogradu!

Foto: EXIT Promo

Rasplesane house bitove donose i britanske producentkinje i DJ-ice Sam Divine & Hannah Wants u zajedničkom nastupu na Exitovoj glavnoj bini, a pridružuju se i predstavnici domaće DJ scene koje čine beogradski tandem Divolly & Markward i svjetski popularna Lady Lee!

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula 2024 na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. jul, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini. Četvorodnevne ulaznice po promo cijeni od 69 EUR i uz uštedu od 40% dostupne su na sajtu EXIT festivala, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po cijeni od 35 EUR i uštedu od 40%.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Glumica Emili Blant iskreno - Htjela sam da POVRATIM poslije poljubaca sa nekim glumcima

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:05

Glumica Emili Blant iskreno je govorila o odnosima sa drugim kolegama i šta se dešava kada se ne poklopi hemija glumaca, posebno u romantičnim scenama, otkrivajući da joj je poslije nekih poljubaca bilo muka.

MAJ je njihov mjesec: PET horoskopskih znakova koje čekaju velike POSLOVNE PROMJENE

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:43

Brzo provjerite da li je vaš horoskopski znak na listi – jer ovih 5 znakova Zodijaka mogu doživjeti promjene u karijeri i finansijama u maju 2024.

Žrijeb za Masters u Rimu: Poznati mogući protivnici Novaka Đokovića

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:22

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković započeo je 424. sedmicu na vrhu ATP liste, a danas je saznao i potencijalne protivnike na Mastersu u Rimu.

Apple sledeće godine predstavlja i iPhone SLIM, evo koji će model mijenjati

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:06

Apple sprema velike promjene za iPhone 17 liniju koja se očekuje sledeće godine, uključujući i "novi" model.

Budvanska URA: Izgradićemo podzemnu garažu sa preko 500 parking mjesta kod bivšeg Zeta filma

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 12:46

"Na parcelama koje su u vlasništvu Opštine Budva i države Crne Gore, a koje se nalaze na prostoru ispred i oko bivšeg Zeta filma, moguće je i neophodno izgraditi veliku podzemnu garažu na dvije i tri etaže(u zavisnosti od idejnog projekta), sa najmanje 500 novih parking mjesta, čime bi se u velikoj mjeri riješio problem parkiranja u najužem gradskom jezgru, tokom i van sezone. Taj projekat biće jedan od prioriteta nove opštinske vlasti u kojoj će Građanski pokret URA imati presudnu ulogu, pa ćemo insistirati da isti bude realizovan u najkraćem mogućem roku tokom mandata nove lokalne uprave" saopštili su iz budvanske URE.

Zečević najavio: “Linijski prevoz” i električni autobusi u Podgorici najvjerovatnije od SEPTEMBRA

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 12:37

Direktor preduzeća "Putevi" najavio...

Klikovac - Rezultati Evrope sad i “eksperata” su smanjene plate

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 12:16

Rezultat programa Evropa Sad 1 i “eksperata” u upravi Glavnog grada jeste smanjenje zarada zaposlenima u Čistoći, Vodovodu i Tržnicama i pijacama za 10%, saopštio je šef Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac.

Plej - of ABA lige: Partizan stigao u Podgoricu BEZ Koprivice i Jaramaza

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 12:01

Partizan u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti Voli u svom sastavu neće imati Balšu Koprivicu i Ognjena Jaramaza.

Šehović: Vlada umjesto što nemušto taktizira, da konačno saopšti svoj jasan stav o Rezoluciji UN o Srebrenici

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:46

Umjesto što nemušto i nevješto taktizira, a kad već nema hrabrosti da se nađe u društvu nekoliko desetina država koje su kosponzorisale Rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici, Vlada da stisne petlju i da konačno saopšti svoj jasan stav na ovo, ne političko, nego etičko pitanje, saopštio je predsjednik SD-a Damir Šehović.

CGO: Šteta nesporna, a nadležne institucije ne pokreću postupke

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:26

Od 140 pokrenutih postupaka zbog smjena direktora vaspitno-obrazovnih ustanova u vrijeme mandata Vesne Bratić, bivše ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta, do sada je 130 okončano pravosnažnim presudama koje utvrđuju nezakonitost tih smjena i administracije kojom je rukovodila Bratić, dok je 10 postupaka još u toku, saopšteno je iz Centra za građansko obrazovanje (CGO).