Nedjelja, 25.06.2023 | 11:43
IZVOR: Mediabiro

Exclusive Awards 2023 okupio brojne poznate ličnosti: Sakupljen novac u HUMANITARNE SVRHE

Exclusive Awards 2023 svečana dodjela specijalnih priznanja, održala se sinoć prvi put u Crnoj Gori na novoj lokaciji Luštice Bay, Piazzi Centrale-u.




Foto: Mediabiro

Na ovom ekskluzivnom događaju, u prisustvu nekoliko stotina zvanica, upriličene su nagrade u 12 kategorija iz različitih oblasti – od turizma i  ugostiteljstva do umjetnosti. Pored ceremonije dodjele, događaj su upotpunili drugi zabavni i umjetnički sadržaji, modna revija i afterparty.

Jedinstven i ekskluzivan događaj, prvi ovog tipa u Crnoj Gori, organizovan je sa vizijom da ukaže na uspješne pojedince, stvaraoce, kompanije i brendove koji su nastali ili posluju u Crnoj Gori, ostavljajući trag u njoj i o njoj i i ostvarujući značajan doprinos u poljima svog djelovanja. U oficijelnom dijelu programa dodijeljene su specijalne nagrade u 12 kategorija, među kojima su: mali crnogorski brend u razvoju, eko-star, doprinos razvoju i promociji humanitarnih vrijednosti, event destinacija, promocija žena u biznisu, odgovornost na društvenim mrežama i dr. Osmišljen, dakle, da prepozna i proslavi izuzetne priče iz različitih industrija, događaj će okupiti i nekoliko stotina ekskluzivnih zvanica među kojima su ostvareni profesionalci, preduzetnici, poznate ličnosti… Među zvanicama su bili i brojni domaći i regionalni influenseri među kojima su: Dunja Jovanić (imfashionbabe), Milan Maglov, Erna Saljević (divaisback).

Tokom prijema, gosti su bili u prilici da uživaju i u umjetničkoj postavci naše slikarke Orijane Ubović, dok je nakon dodjele, u revijalnom dijelu ekskluzivno  predstavljena i modna kolekcija brenda Milure, nakon čega je uslijedio i afterparty.  

Foto: Mediabiro

Ispred jednog od organizatora, Aura Media tima, obratila se direktorica Viktorija Radunović koja je tom prilikom istakla da je Aura media mladi tim, koji je, prema njenim riječima, pun ideja i kreativnosti, i želje da svoje ciljeve ostvari.

„Velika nam je čast što naš prvi projekat radimo sa Exclusive magazinom. Cilj ovog projekta je da slavimo humanost“, poručila je ona.  

Jedni od od dobitnika priznanja su Bane Zugić i Kristina Gačević, organizatori CIM Foruma.

„Ovo je prvi događaj ovakvog tipa, i drago mi je da je CIM forum prepozant, i drago mi je da smo u ovim različim kategorijama uspjeli da osvojimo nagradu, i da se čuje za CIM“, kazao je Žugić.

Saglasna sa njim je i Kristina Gačević, koja je poručila da pomenuto priznanje jako znači, posebno jer je riječ o projektu koji nije bilo lako sprovesti.

Foto: Mediabiro

Poznati srbijanski influenser Milan Maglov, kazao je nakon svečanih dodjela nagrada, da uvijek rado dolazi u Crnu Goru. O samim priznanjima kazao je:

„Drago mi je da Crna Gora konačno ima organizovan događaj nalik ovome, jer bitno je da vas neko za sve što radite nagradi i pohvali. Rado sam aplaudirao onim koji su najbolji u svom poslu ove godine,uživao u novim poznanstvima i divnoj atmosferi“, istakao je on.

EXCLUSIVE AWARDS I FONDACIJA „BUDI HUMAN“ ZA NAŠU DJECU

Osim što je ceremonija bila noć glamura i zabave, događaj je imao humanitarni karakter koji je ujedno jedan od njegovih najznačajnijih aspekata. Naime, juče je u partnerstvu sa Fondacijom „Budi human“, s ciljem da se na još jedan način doprinese pospješenju mogućnosti i uslova za liječenje naše djece, pokrenuta inicijativa skupljanja novčanih sredstava. Akcija se realizovala u saradnji sa 6 crnogorskih influenserki, za koje su na platformi „Budi human“ otvorene linije za donaciju. Tako se, u okviru akcije, moglo  glasati za: Milicu Plamenac, Sandru Mitrović, Tijanu Osmanagić, Žanu Savićević, Lanu Šahbaz i Kseniju Bulatović i na taj način opredijeliti sredstva za pomoć najmlađima.

Glasanje je trajalo do petka, 23. juna u ponoć, a sva prikupljena sredstva idu za liječenje  djece i biće raspoređena mališanima pod pokroviteljstvom Fondacije, kojima je pomoć trenutno najhitnija.

Influenserka Lana Šahbaz pohvalila je humanitarni karakter pomenutog događaja, i dodala da smatra da je to divna ideja organizatora.

„Kada je humanost u pitanju ne postoji premalo a ni previše.Tako da ova suma koju smo skupili će biti uručena onima kojima je to najpotrebnije. Ceremonija je zaista bila spektakularna, revija takođe, i drago mi je što sam bila dio svega ovoga“, proučila je ona.

Prvi događaj ovog tipa u našoj zemlji, organizuju marketing agencija Aura media i Exclusive magazine uz partnerstvo i podršku brojnih prijatelja i sponzora.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DOMAĆE SLATKO OD JAGODA - Gotovo za POLA SATA, a prava RAPSODIJA za nepca

Nedjelja, 28.04.2024 | 12:31

Zasladiće vam dušu i tijelo, a priprema nije komplikovana.

DVOSTRUKO RUMENILO - Proljećni TREND koji će DAME OBOŽAVATI (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 12:13

Umjesto klasičnog konturisanja lica puderom i bronzerom, sada je tu novi trend - dvostruko rumenilo.

Anđušić: POVLAČANJE odluke o prinudnoj upravi u Šavniku, USLOV za dalje razgovore

Nedjelja, 28.04.2024 | 12:03

Dijalog predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku biće održan sjutra počeće sjutra.

Slavna pjevačica više ne roni suze zbog Pikea - Šakira SPREMNA za NOVU LJUBAV: "Ne mogu da..."

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:54

Bila sam svjedok ljubavi, ali ja nisam imala tu sreću.

Kako i IZBJEĆI česte GREŠKE u farbanju USKRŠNJIH JAJA i postići SAVRŠENE BOJE?

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:40

Svaka domaćica želi da njena uskršnja jaja izgledaju besprekorno obojena.

Marstjepović: Demokrate da UPOZNAJU javnost da imaju NOVOG opozicionog lidera u Baru

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:32

Iako veoma nevješto i manipulativno, kroz njima svojstvena duhovita saopštenja i objavama njihovog Barskog neđeljnika, pokušavaju da skrenu pažnju javnosti sa veoma važnih teme kakva je svakako Prostorni plan Crne Gore i dalji razvoj našeg grada, Demokrate Bar se moraju suočiti sa činjenicom da svojim postupcima i djelovanjem, otvoreno podržavaju uništenje grada kroz podršku izgradnje gasne elektrane, kroz podršku uništenja čak osam crmničkih sela i njihovih kulturno-istorijskih spomenika i podršku otvaranju novih kamenoloma, za koja danas tvrde da predstavljaju osnovu za razvoj i otvaranje novih radnih mjesta, tvrdi odbornica DPS-a u Skupštini opštine Bar Andrea Marstjepović.

Sve vrijeme POGREŠNO pijemo VINO? Pravilo 20/20 koji će goste ODUŠEVITI

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:17

Držati bijelo u hladnjaku, a crveno u ormaru, pravila su kojih se mnogi pridržavaju kada je vino u pitanju.

PREMINULA djevojčica kojoj je ispunjena želja da upozna Tejlor Svift - Njen otac objavio POTRESNU PORUKU (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:06

Djevojčica koja je napravila jedan od najzapaženijih trenutaka sa australijske turneje popularne pjevačice Tejlor Svift, umrla je samo nekoliko nedjelja nakon što je upoznala slavnu zvijezdu.

Sastanak o pronalaženju RJEŠENJA za krizu u Šavniku u PONEDJELJAK u Skupštini

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:00

Sastanak predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku, zakazan je za sjutra u Skupštini Crne Gore.

Rajković: U Jelovoci ZAPLIJENJENI trupci, biće van dometa šumokradica

Nedjelja, 28.04.2024 | 10:45

Današnjom zaplijenom bespravno posječene građe u Jelovici u Beranama, uspješno je započela borba protiv bezakonja i anarhije koja je vladala na tom području, saopštili su iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.