Petak, 25.08.2023 | 14:04
IZVOR: novosti.magazin.rs

Nikola Jokić uživao na Cecinom nastupu: Pjevačica se obratila košarkaškoj legendi - "Naš ponos"

Košarkaš đuskao uz Cecine hitove

 

 




Foto: TikTok screenshot/gajic_jelena

Slavni košarkaš Nikola Jokić sinoć se veselio na nastupu pevačice Svetlane Cece Ražnatović u jednoj kafani u Somboru, a društvo mu je pravila supruga Natalija.

Oni su uživali za sve pare, pevali uglas sa pJevačicom, a Jokića je posebno pogodila pJesma "Nevaljala".

U jednom trenutku pJevačica Svetlana Ceca Ražnatović se obratila Jokiću i pozdravila ga pred punom kafanom.

- Gospodine Jokiću, čestitam na osvajanju prstena. Naš ponos, srpski ponos. Još deset osvoji, i dosta ti je - rekla je Ceca tom prilikom, piše Blic.

Nikoli su, inače, mnogi prilazili tokom noći, u želji da se upoznaju ili pozdrave, pa se često rukovao sa gostima u kafani, te prozborio po koju sa njima.

Podsjetimo, danas počinje Svjetsko prvenstvo u košarci, koji će biti održano u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Nikola Jokić je otkazao nastup za reprezentaciju i neće igrati na Mundobasketu.

Umor je učinio svoje poslije titule sa Denverom Jokić je bio i fizički i emotivno ispražnjen, kako reče naš selektor Svetislav Pešić. A kako bi vratio energiju za predstojeću NBA sezonu Nikola se sjajano zabavlja na odmoru.

Na 19. Mundobasketu će učestvovati 32 reprezentacije, a SP će po prvi put održano u tri države. SP će po prvi put u istoriji biti održano u Indoneziji, a po drugi put u Japanu i na Filipinima.

Srbija će na SP igrati u grupi B sa selekcijama Kine, Portorika i Južnog Sudana. Srbija će prvi meč odigrati u subotu protiv Kine od 14 časova. U drugom meču prvog kola grupe B sastaće se Portoriko i Južni Sudan.

Srbija će biti oslabljena na SP, pošto za "orlove" neće igrati Nikola Jokić, Nemanja Nedović, Vasilije Micić, Nikola Kalinić, Aleksej Pokuševski, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović i Alen Smailagić.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Srijeda donosi KIŠU? Pročitajte šta kažu meteorolozi

Utorak, 07.05.2024 | 22:00

Pročitajte vremensku prognozu za srijedu 08. maj.

Pokret Evropa sad predao listu za lokalne izbore u Andrijevici

Utorak, 07.05.2024 | 21:42

Pokret Evropa sad predao je listu za lokalne izbore u Andrijevici pod nazivom: Pokret Evropa sad – Nova šansa za Andrijevicu- dr Dragana Vučević.

"Nervoza čini svoje, ali ovaj meč već zaboravljamo"

Utorak, 07.05.2024 | 21:31

Na 11. utakmici koju je vodio protiv Budućnost Volija otkada se vratio na klupu Partizana, Željko Obradović je doživio drugi poraz.

Žakelj: Moglo je da ode na drugu stranu, ali smo zaslužili pobjedu

Utorak, 07.05.2024 | 21:15

Poslije šest uzastopnih poraza, košarkaši Budućnost Volija su konačno riješili rebus zvani Partizan.

Pogledajte - Miloš BIKOVIĆ podijelio FOTOGRAFIJU s našeg primorja

Utorak, 07.05.2024 | 21:05

Mnoge poznate zvijezde kada praznične kao i dane odmora koriste da provedu pored mora i to našeg.

JUBILEJ: Deveta simfonija puni 200 godina

Utorak, 07.05.2024 | 20:54

Deveta simfonija Ludviga van Betovena prvi put je izvedena prije 200 godina davnog 7. maja 1824. a tom prilikom doživela je veliki uspeh.

Zirojević: Duže je Navaljni živio u Putinovom gulagu, nego što će Katnić u pritvoru ako ovako nastavite

Utorak, 07.05.2024 | 19:38

Poslanik Socijaldemokrata i član Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, Nikola Zirojević, reagovao je na, kako je kazao, “neljudski odnos prema bivšem glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću kojeg nadležni državni organi ne gone, već ubijaju”.

Ukusne i korisne: Jagode oporavljaju tijelo i nude niz drugih benefita

Utorak, 07.05.2024 | 19:25

Osim što su ukusne, jagode nude i brojne zdravstvene prednosti. One sadrže brojne hranjive sastojke i antioksidanse. Jedna šolja jagoda (otprilike 144 grama) sadrži 196 kalorija, jedan miligram natrijuma, 220 miligrama kalijuma, 19 miligrama magnezijuma i 85 miligrama vitamina C.

DIJETA SA KUVANIM JAJIMA: Kalorije se bukvalno prže, a ostaje čista energija! Rezultati vidljivi već za SEDAM dana

Utorak, 07.05.2024 | 19:07

Dijeta sa kuvanim jajima je najpoželjnija odmah poslije Uskršnjih praznika

Za ovo niste znali: Sta se krije iza običaja cijepanja majica kada neko postane otac

Utorak, 07.05.2024 | 18:34

Cijepanje majica ili košulja kao običaj kada neko postane otac i dalje je živ na našim prostorima, ali rijetko ko zna zašto se ovaj običaj održava i šta simbolizuje.