Srijeda, 30.08.2023 | 21:50
IZVOR: kolektiv.me

Još jedan KIŠAN dan: Ovo je vremenska prognoza za ČETVRTAK

U četvrtak se očekuje promjenljivo i nestabilno, mjestimično povremena kiša ili pljusak i grmljavina, češće u južnim predjelima.




Foto: arhiva, Kolektiv.me

Krajem dana u većem dijelu zemlje očekuje se prestanak padavina i djelimično razvedravanje.

Jutarnja temperatura vazduha od 8 do 20, najviša dnevna od 18 do 28 stepeni.

U Podgorici se očekuje promjenljivo i nestabilno, povremeno kiša ili pljusak i grmljavina, u popodnevnim satima ili krajem dana prestanak padavina i djelimično razvedravanje.

Jutarnja temperatura vazduha 18, najviša dnevna oko 27 stepeni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Vujović: Kolektivni ugovor radnika Željezare mora ostati ili će radnici imati svoj odgovor

Petak, 14.06.2024 | 13:30

Kolektivni ugovor radnika Željezare mora ostati, u suprotnom radnici će imati svoj odgovor, kazao je aktuelni predsjednik Sindikata te fabrike Ivan Vujović.

URA: Spajić zadužuje Crnu Goru i rasprodaje državnu imovinu

Petak, 14.06.2024 | 13:24

Sprema li se rasprodaja Crne Gore da bi se vraćali enormni dugovi Spajićeve Vlade, pitali su iz Građanskog pokreta URA kritikujući predložene izmjene Zakona o državnoj imovini koje predviđaju da se isključivo Vlada pita za raspolaganje državnom imovinom do 300 miliona eura.

Ovo voće tokom sezone jedite često: Smanjuje loš holesterol i ubija bakterije

Petak, 14.06.2024 | 13:13

Ono što jedemo ima veliki uticaj na naše zdravlje. Poznato je da određene namirnice smanjuju rizik od opasnih stanja, dok druge mogu imati suprotan efekat.

Odbačeno svih 13 disciplinskih postupaka Jelene Perović

Petak, 14.06.2024 | 12:57

Iz Sindikata uprave i pravosuđa je saopšteno da je Disciplinska komisija odbacila svih 13 postupaka koje je direktorica Jelena Perović pokrenula protiv zaposlenih Agencije za sprečavanje korupcije (ASK), a na osnovu kojih je suspendovala 8 službenika.

UCG neće podržati rekonstrukciju Vlade sa aktuelnim tekstom rezolucije o Jasenovcu

Petak, 14.06.2024 | 12:36

Ako je uslov za ulazak u Vladu usvajanje Rezolucije o genocidu u Jasenovcu onda pravimo veliku istorijsku grešku, kazao je predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

Beograd - Određen pritvor do 48 sati majci zbog sumnje da je PRETUKLA NASTAVNICU u školi

Petak, 14.06.2024 | 12:32

Policija je uhapsila ženu kojoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je u osnovnoj školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu, nezadovoljna ocjenom koja je zaključena njenom sinu, nastavnici uputila prijetnje, vrijeđala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predjelu stomaka.

Ovaj sos je i zvanično proglašen najboljim na svijetu: Ima samo četiri sastojka i svako može da ga napravi

Petak, 14.06.2024 | 12:21

Čuvena Italijanka, Marcela Hazan, napisala je nekoliko kuvara, a u jednom je otkrila kako se pravi najbolji sos za tjesteninu.

Del Pjero o EP - "Možda se nešto ludo dogodi i ovog ljeta, za mene su FAVORITI..."

Petak, 14.06.2024 | 12:20

Legendarni Alesandro Del Pjero vjeruje da Italija može da odbrani titulu prvaka Evrope.

Đokaj: Sudija mora odlučivati bez političkih pritisaka

Petak, 14.06.2024 | 11:47

Na današnjoj sjednici Ustavnog odbora obavljeno je konsultativno saslušanje kandidata za sudiju Ustavnog suda Muhameda Đokaja. Ovim saslušanjem završeno je ispitivanje svih prijavljenih kandidata za sudiju Ustavnog suda.

Šta znače oznake na etiketi odjeće? Nemojte ih ignorisati

Petak, 14.06.2024 | 11:30

Svaki komad odjeće ima etiketu s detaljnim uputstvom za pranje. Na njoj se obično nalaze različiti simboli, poput pegle, kružića i trokutića.