Petak, 29.09.2023 | 10:45
IZVOR: index.hr

97 MILIONA SATI gledanja - Finale ove serije NAJGLEDANIJE je na Netflixu

Završena je mnogima omiljena tinejdžerska serija. 21. septembra objavljena je četvrta i posljednja sezona serije Sex Education, koja je, očekivano, odmah postala hit na Netflixu.




Foto: YouTube screenshot/Netflix

Prema podacima koje je objavila ta streaming platforma, za nedjelju dana četvrta sezona serije imala je nešto više od 97 miliona sati gledanja, odnosno 12 miliona korisnika pogledalo je završnu sezonu. Posljednja sezona sastoji se od osam epizoda.

"Nakon zatvaranja poglavlja u srednjoj školi Moordale Otis i Eric se sada suočavaju s novim izazovom: prvim danom na koledžu Cavendish Sixth Form. Otis je nervozan zbog otvaranja svoje nove klinike, dok se Eric nada da više neće biti luzeri. No Cavendish je kulturni šok za sve studente Moordalea - mislili su da su progresivni, ali ovaj koledž je drugi nivo.

U SAD-u Maeve živi svoj san na prestižnom Univerzitetu Wallace, gdje je podučava kultni pisac Thomas Molloy. Otis žudi za njom dok se prilagođava na to da nije jedino dijete kod kuće ili jedini terapeut u kampusu…", zvanični je sinopsis finalne sezone.

Šta kažu kritičari na finale serije?

Serija ima solidne ocjene - 8.3 na IMDb-ju te 94% na Rotten Tomatoesu. Ali, od svih sezona posljednja zasad ima najniže ocjene, posebno finalna epizoda. Svi se slažu da je ovo potpuno drugačija sezona jer su klinci odrasli i nema više onih neprijatnih trenutaka koji su krasili prethodne sezone. Iako je priča raspršena na sve strane, konsenzus stoji da serija nije mogla bolje završiti.

"Nekima se možda neće svidjeti svi novi likovi ili kako je sve ispalo, a neki se možda neće složiti oko toga gdje Otis završava na kraju, ali serija ostaje u potpunosti iskrena. Zbrkana je, ali na kraju obožavaocima daje pravi završetak s nekim od zaista prelijerpih, ponekad i srceparajućih scena", piše The Wrap.

"Četvrta sezona dokazuje da će Netflixova drama biti jedan od svjetlijih trenutaka moderne televizije, zapamćene po hvatanju u koštac s tabu temama na škakljiv način i stvaranju inkluzivnih priča bez jeze. Hvala, Sex Education, bilo nam je zadovoljstvo", kaže kritičarka Metroa Stella Akinwumi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Madrid dobija NOVOG ŠAMPIONA: Rubljov eliminisao Alkarasa

Srijeda, 01.05.2024 | 19:03

Nakon dvije godine, završena je vladavina Karlosa Alkarasa u Madridu - španski teniser je danas u četvrtfinalu ovog Mastersa izgubio od Andreja Rubljova 2:1 (4:6, 6:3, 6:2).

Alkaras: Razmišljam o tituli, imam šansu da postanem legenda Madrida kao Nadal

Srijeda, 01.05.2024 | 14:10

Nakon trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom, Karlos Alkaras je istakao da je počeo da razmišlja o tituli u Madridu.

Registrovan ZEMLJOTRES kod Nikšića

Srijeda, 01.05.2024 | 13:47

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 1. maja 2024. godine, u 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 km sjeverno od Velimlja u Opštini Nikšić, saopšteno je iz Seizmološkog Zavoda Crne Gore.

Predlog za POSNU TRPEZU - Pasulj na vodi

Srijeda, 01.05.2024 | 17:15

Za sve koji prate post na vodi, recept koji ne treba zaobići jeste pasulj. Pasulj je veoma hranljiva namirnica i u bilo kom obliku je mnogima i uvijek rado viđen na trpezi.

MUP - Apel građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima

Srijeda, 01.05.2024 | 13:35

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima.

Uprava policije: Ciljanom potragom u Podgorici lišen slobode državljanin Republike Srbije

Srijeda, 01.05.2024 | 13:01

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako da skinete pečat sa jaja? Potrebne su vam DVIJE STVARI

Srijeda, 01.05.2024 | 16:42

Bližimo se Velikom petku, danu kada farbamo jaja za predstojeći praznik Vaskrs. Uveliko su domaćice opremljene svime što im je potrebno za ovaj proces, a posebno jajima.

Da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje? Saznajte uz pomoć OVOG TRIKA

Srijeda, 01.05.2024 | 16:09

Uradite ovaj jednostavan test i saznajte da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje.

Živković: Zajedno da nastavimo sa afirmacijom i poštovanjem radničkih prava

Srijeda, 01.05.2024 | 12:39

Svim građankama i građanima Crne Gore, u ime Demokratske partije socijalista i svoje lično, čestitam Međunarodni praznik rada - Prvi maj, sa željom da zajednički nastavimo sa daljom afirmacijom i poštovanjem radničkih prava, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

FOTO: Pogledajte - Pojačan saobraćaj na GRANIČNIM PRELAZIMA

Srijeda, 01.05.2024 | 12:07

Prvomajske i vaskršnje praznike, mnogi su iskoristili da se odmore i otputuju.