Subota, 07.10.2023 | 15:30
IZVOR: una.rs

Tri znaka kojima će u oktobru "PROŠLOST POKUCATI na VRATA" - Da li ste među njima?

Da li ste među onima koji će do kraja oktobra najviše razmišljati o prošlosti i ljudima koji su nekad bili dio njihovog života?




Foto: Ilustarcija/ Pixabay.com 

Tri horoskopska znaka suočiće se ovog mjeseca sa svojom prošlošću. Imaće priliku da preispitaju svoje greške iz ranijeg života, te da, možda, nešto i nauče iz njih.

Radi se o Ribama, Vagama i Škorpijama, pa pročitajte detaljno šta vas očekuje ukoliko ste među njima.

Ribe

Ovog mjeseca će se kod njih pojaviti razmišljanja o pomirenju s bivšim partnerom, ali ne u kontekstu obnavljanja dugotrajne romantične veze. Umjesto toga, imate želju da obnovite nekada cijenjeno prijateljstvo koje je postojalo između vas dvoje. Čežnja za pomirenjem jača je od romantičnih osjećaja. Ono što vam zaista nedostaje su obogaćujući razgovori i duboke veze koje su nekada definisale vašu vezu, izgrađenu na jednostavnom, ali moćnom međusobnom razumijevanju. Odlučite li se za prvi korak prema pomirenju, ključno je da prepoznate da su otvorenost i iskrenost ključni za ponovno uspostavljanje veze. Pristupite ovom pitanju s jasnoćom i ciljem. Odredite koje aspekte odnosa vredi dalje razvijati i preduzmite promijišljene korake prema tim ciljevima.

Komunikacija će poslužiti kao kamen temeljac ovog putovanja. Transparentno izrazite prava osjećanja i jasno iskomunicirajte svoje namjere. Kada se upustite u obnovljenu vezu, imperativ je da se istinski potrudite da pristupite stvarima na drugačiji način. Posvjietite se kontinuiranom rastu i evoluciji, jer će nagrade na kraju biti obostrano korisne. Važno je da ne budete pod uticajem negativnih energija ili spoljnih uticaja. U završnici, drugi ne znaju vaša osjećanja niti zamršenost dinamike između vas i bivšeg partnera. Vjerujte svom srcu i intuiciji pri određivanju najboljeg pristupa ovom pitanju. Slušajući sebe i vjerujući u svoj unutrašnji kompas, mudro ćete upravljati ovim putovanjem i donositi odluke koje su u skladu s vašim autentičnim željama.

Vaga

Foto: Ilustarcija/ Pixabay.com 

Tokom ovog mjeseca Vage mogu da se suoče s prošlim događajima koji donose određen nivo nelagode i teskobe. Možda već neko vrijeme razmišljate o ponovnom povezivanju s nekim iz prošlosti. U početku ste bili nepokolebljivi u tome da je obnavljanje stare veze teška greška, čvrsto uvjereni da ste zauvijek zatvorili to poglavlje. Međutim, u posljednje vijreme ta vas misao uporno grize. Negativna sjećanja su ublažena, ostavljajući mjesta pozitivnim aspektima koji dolaze u prvi plan. Odjednom osjećate sposobnost da pogledate iza negativnog ponašanja i bolje razumijete pozadinu. Značaj prošle veze, koji se nekada činio nedostižnim, sada je jasniji i izraženiji. Osjećate kao da se morate suočiti s problemima koji su vas mučili tokom tog vremena. Međutim, postavlja se ključno pitanje - da li je novo oživljavanje te veze zaista mudra odluka; da li ste sigurni da želite da pozovete ovu osobu nazad u svoj život...

Sasvim je prirodno da sumnjate, ali na kraju morate sluhediti ono što vama odgovara. Ovo je put koji će osigurati da nikada ne propustite nijednu potencijalnu priliku. Ako razmišljate o ovoj mogućnosti, iskoristite je. Vherujte intuiciji, jer vas ona može odvesti do mhesta na kojem ste oduvuhek želheli da budete. Možda i ispravno razmišljate, ali donesite pravu odluku.

Škorpije

Proces pomirenja Škorpije s bivšim je uveliko u toku i zaista je zapanjujuće koliko brzo napreduje. Biće trenutaka kada će vam misli o ovoj osobi okupirati um i, kao sa svemir sluša vaše misli, ubrzo nakon toga ćete od nje primiti poruke ili će se desiti neki oblik kontakta. Ovo će vas obradovati i ispuniti pravim entuzijazmom. Posjedujete izvanrednu sposobnost da uočite obećavajuće prilike onako kako se pojavljuju. Još jednom je intuicija dokazala svoju vrijednost, uvjeravajući vas da su vaši postupci zaista ispravni. Neočekivani povratak ove osobe u vaš život služi kao jasan znak da je suđeno da se vas dvoje ponovo povežete. Kako mjesec bude odmicao, nesumnjivo ćete da se suočite s izazovima koji će od vas zahtjevati da izađete iz svoje zone udobnosti i osmislite strategiju o vrsti napretka koji želite u vezi. Ipak, savjetuje se oprez.

Iako možda imate tendenciju da reagujete impulsivno, to ne znači nužno da je to uvijek najmudrije. Iskoristite energiju ovog mjeseca kako biste njegovali jasnu viziju o tome koje aspekte ste spremni da prihvatite i aktivno oblikujete. Prihvatite neizbježnost promjene, jer ona sadrži ogroman potencijal. I vi i bivši partner prošli ste kroz lični rast i transformaciju, što se ovog puta može pokazati neizmerno korisnim u pronalaženju uspjeha. Izgledi za blaženu fazu u vezi izgledaju prilično obećavajuće, ali ključno pitanje je koliko će trajati ova pozitivna faza, piše Atma.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

FINALE ABA lige: Crvena Zvezda - Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Subota, 11.05.2024 | 12:51

Dvorana Aleksandar Nikolić, kapaciteta 7000 mjesta, biće poprište prve dvije utakmice finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

Oboren rekord - NAJTOPLIJI APRIL od kada se vrše mjerenja

Subota, 11.05.2024 | 12:31

Kao što smo se prethodnih mjeseci već navikli, i april je oborio rekord i postao najtopliji april od kada se vodi evidencija. Bio je to jedanaesti mjesec zaredom rekordnih temperatura kopna i trinaesti sa najvišom temperaturom mora.

Đoković ponovo na teren poslije incidenta sa flašom: Zakazao TRENING

Subota, 11.05.2024 | 11:24

Najbolji teniser Novak Đoković zakazao je trening u subotu u Rimu.

Vazdušasta struktura i poseban ukus: NJUJORŠKI ČIZKEJK je poslastica, kojoj nećete moći da odolite

Subota, 11.05.2024 | 11:05

Njujorški čizkejk ne djeluje toliko zanimljivo kao onaj sa voćnim prelivom, ali vjerujte da se dosta razlikuje od voćnog i da je ukus zaista jedinstven.

Uprava: Otkriven lager od 20 komada bespravno posječenih smrčevih trupaca, bez žiga, pločice, papirlogije...

Subota, 11.05.2024 | 10:50

Kasno sinoć u selu Banjevac, udaljenom desetak kilometara od Berana, zahvaljujući OB Berane i UIP je otkriven novi lager od 20 komada bespravno posječenih smrčevih trupaca, na kojima nije bilo šumskog žiga, pločice niti valjane papirologije, saopšteno je iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Vučević o najavi Spajića da će Crna Gora glasati za rezoluciju: Ne vidim ovo kao prijateljski gest

Subota, 11.05.2024 | 10:41

Ja ovo ne vidim kao prijateljski gest prijateljske države, rekao je predsjednik Vlade Srbije Miloš Vučević komentarišući to što je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić rekao da će Crna Gora u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) glasati za Rezoluciju u genocidu u Srebrenici.

VIDEO: Kinezi bacili automobil sa VISINE od 32 metra - Pogledajte šta se dogodilo sa ovim modelom

Subota, 11.05.2024 | 09:51

Testovi izdržljivosti automobila uvijek izrode neke ekstremne ideje, a ovoga puta u glavnoj ulozi bila je jedna kineska marka.

APEL posjetiocima - "Ne berite lokvanje u NP Skadarsko jezero"

Subota, 11.05.2024 | 09:31

Sa početkom turističke sezone u NP Skadarsko jezero primijećen je zabrinjavajući trend ubiranja bijelog i žutog lokvanja što može dovesti do smanjenja populacije ove vrste, ugroziti stanište i cjelokupni ekosistem ovog parka, saopšteno je iz JP Nacionalni parkovi Crne Gore.

Milatović pozvao Šarla Mišela da posjeti Crnu Goru

Subota, 11.05.2024 | 09:26

Predsjednik države je u pismu čestitke povodom Dana Evrope, predsjedniku Evropskog savjeta Šarlu Mišelu kazao da su jedinstvo, solidarnost i jednakost među evropskim demokratijama cilj kojeg se nećemo odreći, dodajući da temelji EU izgrađeni na slobodarskim i vizionarskim idejama garantuju bolju i sigurniju budućnost.

FOTO: Prvi dan Sajma knjiga protekao u znaku regionalne saradnje i prijateljstva sa Francuskom

Subota, 11.05.2024 | 08:49

Prvi dan 18. Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja, koji se ove godine organizuje od 10. do 17. maja u sajamskom prostoru Tržnog centra Big Fashion, protekao je u najboljem redu uz dobru posjećenost, kvalitetnu ponudu knjiga i bogat program.