Utorak, 10.10.2023 | 13:25
IZVOR: prva.rs

10.10.2023. je MAGIČAN DATUM - Evo šta treba da URADITE za SREĆU i ISPUNJENJE ŽELJE

Nizovi brojeva u kojima se određene cifre ponavljaju nazivaju se „glavni“ ili „anđeoski“ brojevi, a evo kakvu energiju donosi simbolični niz 10-10!




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

10. 10.2023. godine donosi jedinstven numerološki kod, odnosno anđeoski niz brojeva 10 – 10.

Ako ste ovaj broj vidjeli previše puta u posljednjem periodu, to bi moglo značiti da je to poruka vaših anđela. Morate znati da vam anđeli nikada neće direktno govoriti, već će vam slati različite znakove. U većini slučajeva, anđeli nam šalju brojeve koji mogu biti veoma moćni tako da ih ne treba zanemariti.

Ako se anđeo broj 10 pojavljuje previše puta u vašem životu, onda biste trebali obratiti više pažnje na njega. Vaši anđeli možda žele da vam kažu nešto zaista važno.

Upravo ovaj niz brojeva je i bitan da bi vaše želje bile ostvarene.

Prvi korak u zamišljanju želje jeste da se prisjetite onoga što već imate i na čemu ste zahvalni. Ovaj postupak vas priprema da odaberete pravu želju, onu koja će vas dugoročno ispunjavati.

Zatim zamislite kako precizno izgleda ostvarenje vaše želje. Ako je ona materijalne prirode, na primjer, novi stan – zamislite tačno kako izgleda prostor, u kojim bojama su uređene sobe, vizuelizujte kako u kuhinji pripremate doručak i postavljate pribor u trpezariji, kako izlazite na terasu i gledate u vedro nebo, zalivate cvijeće…

Ako je vaša želja nematerijalne prirode, povežite je sa nekim vizuelnim elementima. Ako priželjkujete spokoj, zamislite sebe kako odmarate na nekom udobnom mjestu, mazite kućnog ljubimca ili uživate u pogledu na okolinu.

Sada formulišite tri afirmacije koje se odnose na ispunjenje vaše želje. Na primjer, to mogu biti sljedeće rečenice: Budim se srećna u svom novom stanu. Zadovoljna sam što imam lijep i udoban dom. Uživam u svojoj kući sa porodicom.

Odvojite tri momenta u toku dana 10. oktobra kad ćete prvo zamisliti ostvarenje želje, a onda izgovoriti u sebi ili naglas odabrane tri afirmacije.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đoković ponovo na teren poslije incidenta sa flašom: Zakazao TRENING

Subota, 11.05.2024 | 11:24

Najbolji teniser Novak Đoković zakazao je trening u subotu u Rimu.

Vazdušasta struktura i poseban ukus: NJUJORŠKI ČIZKEJK je poslastica, kojoj nećete moći da odolite

Subota, 11.05.2024 | 11:05

Njujorški čizkejk ne djeluje toliko zanimljivo kao onaj sa voćnim prelivom, ali vjerujte da se dosta razlikuje od voćnog i da je ukus zaista jedinstven.

Uprava: Otkriven lager od 20 komada bespravno posječenih smrčevih trupaca, bez žiga, pločice, papirlogije...

Subota, 11.05.2024 | 10:50

Kasno sinoć u selu Banjevac, udaljenom desetak kilometara od Berana, zahvaljujući OB Berane i UIP je otkriven novi lager od 20 komada bespravno posječenih smrčevih trupaca, na kojima nije bilo šumskog žiga, pločice niti valjane papirologije, saopšteno je iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Vučević o najavi Spajića da će Crna Gora glasati za rezoluciju: Ne vidim ovo kao prijateljski gest

Subota, 11.05.2024 | 10:41

Ja ovo ne vidim kao prijateljski gest prijateljske države, rekao je predsjednik Vlade Srbije Miloš Vučević komentarišući to što je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić rekao da će Crna Gora u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) glasati za Rezoluciju u genocidu u Srebrenici.

VIDEO: Kinezi bacili automobil sa VISINE od 32 metra - Pogledajte šta se dogodilo sa ovim modelom

Subota, 11.05.2024 | 09:51

Testovi izdržljivosti automobila uvijek izrode neke ekstremne ideje, a ovoga puta u glavnoj ulozi bila je jedna kineska marka.

Milatović pozvao Šarla Mišela da posjeti Crnu Goru

Subota, 11.05.2024 | 09:26

Predsjednik države je u pismu čestitke povodom Dana Evrope, predsjedniku Evropskog savjeta Šarlu Mišelu kazao da su jedinstvo, solidarnost i jednakost među evropskim demokratijama cilj kojeg se nećemo odreći, dodajući da temelji EU izgrađeni na slobodarskim i vizionarskim idejama garantuju bolju i sigurniju budućnost.

FOTO: Prvi dan Sajma knjiga protekao u znaku regionalne saradnje i prijateljstva sa Francuskom

Subota, 11.05.2024 | 08:49

Prvi dan 18. Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja, koji se ove godine organizuje od 10. do 17. maja u sajamskom prostoru Tržnog centra Big Fashion, protekao je u najboljem redu uz dobru posjećenost, kvalitetnu ponudu knjiga i bogat program.

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 10.05.2024 | 22:22

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Kavarić: NE POSTOJE osnove za pritvor Kneževiću, u Londonu spašavao sebi život

Petak, 10.05.2024 | 22:15

Osnove za pritvor predsjedniku Atlas grupe ne postoje i može se predložiti jemstvo kako bi se Duško Knežević branio sa slobode, smatra advokat Dalibor Kavarić.

Ferel: "Ovo je liga bez integriteta, sudije varaju za dva ista tima"

Petak, 10.05.2024 | 22:08

Plemejker Budućnost Volija Jogi Ferel je imao kratku i jasnu poruku nakon majstorice polufinala AdmiralBet ABA lige protiv Partizana.