Petak, 10.11.2023 | 20:56
IZVOR: citymagazine.rs

Ibrahimović u svojoj kući ima samo OVU fotografiju: „Da znaju odakle hrana dolazi“

Zlatan Ibrahimović, često iznenađuje svoje obožavaoce kontroverznim komentarima.




Foto: YouTube screenshot/ Piers Morgan Uncensored

Međutim, van fudbalskog terena, ima milione ljudi koji ga prate, isključivo zbog njegovog karaktera.

Uprkos svojim odličnim sportskim uspjesima, prava središnja tačka njegovog života su njegovi sinovi Maksimilian i Vinsent.

Upravo zbog njih, ovaj slavni fudbaler u svojoj kući nema mnogo svojih slika. Ima samo jednu otkrio je tokom intervjua s Pirsom Morganom.

„Nemam svoje fotografije na zidovima, ali to je moja ideja. U porodici moraju da znaju odakle dolazi sva ta hrana, a to su moja stopala. To je podsjetnik za sve njih, da svaki put kada uđu u moju teretanu vide ta stopala.“

Dodao je: „Sve što sam rekao ima za cilj da znamo odakle dolazimo i zašto smo danas ovdje. Nema mojih slika, jer mi je Helena rekla da me je dovoljno puta vidjela. Važno je da moja djeca vide oca, ne samo kao profesionalnog igrača Ibrahimovića. Ne želim da odrastu u mojoj sjenci jer su važniji od mene i neće nikada da se osjećaju manje vrijednim. Oni su na prvom mjestu.“

„Rođen sam u Malmeu. Odrastao u Amsterdamu. Postao mudriji u Torinu. Pretvorio se u lava u Barseloni. Odrastao sam u Milanu, stekao nove perspektive u Parizu. Sticao sam izdržljivost u Mančesteru i zabavljao se u Los Anđelesu. A onda konačno pronašao mir u svojoj novoj domovini u Milanu.

"Mene ste stvorili vi. A moja zaostavština su novi Zlatani, koje sam stvorio ja. Svi oni koji imaju srce lava. Svi oni koji imaju plamen u očima. Svi oni koji zaista shvataju da je nemoguće ništa."

Foto: Instagram screenshot/iamzlatanibrahimovic

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
🤪🤪🤪
11.11.2023 09:52

Tako je to kada se seljo naplasti lovom .

0 1

Ovo je NAJGORA HRANA za bebe koju treba IZBJEGAVATI, TVRDE stručnjaci

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:27

Obroci koji su napravljeni za bebe moraju biti zdravi i prikladni. Pojedina hrana za bebe u osnovi je potpuno bezvrijedna i nezdrava.

Predata lista DPS u Budvi: Vrijeme je za PROMJENU VLASTI

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:15

Predata pobjednička izborna lista Demokratske partije socijalista “Budva može bolje!” Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste sa 33 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Budva na izborima koji su zakazani za 27. maj je prof. dr Nikola Milović. 

Nadal pokazao da može da POBJEĐUJE i nakon tri sata - Teniser SAVLADAO Kačina

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:04

Ako je bilo sumnje da li se Rafael Nadal potpuno oporavio od povrede, ona bi trebalo da je otklonjena na šljaci španske prijestonice.

URA predala listu za lokalne izbore u Budvi; Rađenović: Budva zaslužuje DRUGAČIJE!

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:50

Građanski pokret URA večeras je predao listu za lokalne izbore u Budvi pod nazivom "URA - dr Dritan Abazović - Drugačije. 

Sekulović: Izvještaj o ULASKU Belivuka i Miljkovića u Crnu Goru POTPISAO Zoran Lazović

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:42

Pod oznakom povjerljivo, govoreći ovako po sjećanju, izvještaj o ulasku Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potpisao je Zoran Lazović, kazao je bivši ministar unutrašnjih poslova u 42. Vladi Crne Gore Sergej Sekulović.

Obradović: Dolaze nam prijatelji iz Podgorice, imaju VELIKI KVALITET

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:35

Trener Partizana Željko Obradović pozvao je navijače na fer navijanje u meču protiv Budućnosti Voli na startu polufinalne serije plej ofa ABA lige.

DPS: Glavni grad KRIJE DOKUMENTACIJU od Upravne inspekcije u namjeri da problematizuje rad ranijih uprava

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:29

Povodom navoda koji se su pojavili u pojedinim medijima, a kojima se tvrdi da je za vrijeme prethodne vlasti došlo do nezakonitih zapošljavanja, čime sadašnja vlast svakodnevno manipulišw, čak i onima koji ne prate sa pažnjom ovu temu, jasna je namjera aktuelne vlasti i onih koji im pokušavaju pomoći u tome, da se skrene pažnja sa brojnih problema koji opterećuju rad trenutne uprave Glavnog grada, saopštenoje iz iz DPS-a Podgorica.

Petar Grašo ČEKA DRUGO DIJETE - Pjevačeva 14 godina MLAĐA supruga ponovo trudna

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:15

Petar Grašo  i Hana Huljić čekaju drugo dijete.

Pet zvjezdica, ali ISPOD VODE: Noć u ovoj hotelskoj sobi košta čak 19.000 EURA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:03

Najskuplja podvodna hotelska soba na svijetu nudi gostima zadivljujući pogled koji ne možete vidjeti nigde na svijetu.

Direktori lokalnih javnih emitera: Milatović IGNORISAO 500 medijskih radnika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:54

Direktori lokalnih javnih emitera u Crnoj Gori saopštili su da je predsjednik države Jakov Milatović danas "ignorisao" 500 medijskih radnika u državi.