Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:35
IZVOR: cdm.me

Obradović: Dolaze nam prijatelji iz Podgorice, imaju VELIKI KVALITET

Trener Partizana Željko Obradović pozvao je navijače na fer navijanje u meču protiv Budućnosti Voli na startu polufinalne serije plej ofa ABA lige.




Foto: arhiva, YouTube screenshot/KK SC Derby

Trofejni stručnjak poštuje ekipu iz Podgorice.

“Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želio da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želio da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. Mislim da je to ono što je potrebno ABA ligi, a prije svega, svima nama koji smo iz Partizana. Želio bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro osjeća koda dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci”, rekao je Obradović.

 Balša Koprivica dobro poznaje ekipu iz Podgorice.

“Očekuje nas polufinale. Što se tiče same ekipe Budućnosti, ove sezone imamo iskustva sa njima, solidna su ekipa i imaju dobrog trenera. Pripremamo se već nekoliko dana za ovaj meč”, kazao je Koprivica.

Partizan i Budućnost Voli igraće sjutra od 18.30 u Beogradu.

ČITAJTE DETALJNIJE!

Žakelj: Borba, želja i fokus ODLUČIĆE UTAKMICU

Popović pred Partizan: Imamo ŠANSU, nadamo se POBJEDI

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Spajić: Prošlost NE SMIJE definisati budućnost

Četvrtak, 16.05.2024 | 11:19

Prošlost ne smije definisati budućnost, već da budućnost mora definisati prošlost, poručio je premijer Milojko Spajić, na pres konferenciji sa evropskim komesarom za susjedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem u Kotoru.

Ovi djelovi Podgorice sjutra BEZ VODE

Četvrtak, 16.05.2024 | 11:15

Saopšteno iz Vodovoda. 

Novo istraživanje - Putovanje avionom je NAJBEZBJEDNIJE

Četvrtak, 16.05.2024 | 11:06

Prema najnovijim istraživanjima koja su rađena kako bi se procijenila bezbjednost putnika u različitim vidovima saobraćaja – avion je najsigurnije prevozno sredstvo u Evropi.

Varhelji: Nema izgovora da Zapadni Balkan 2027. NE BUDE SPREMAN za EU

Četvrtak, 16.05.2024 | 10:52

Nema više izgovora za Zapadni Balkan da ne bude spreman za članstvo u EU, poručio je komesar za proširenje Oliver Varhelji.

Živković: SUMNJAMO na političke uticaje u radu SDT i VDT

Četvrtak, 16.05.2024 | 10:47

Predsjednik DPS-a Danijel Živković kazao je na Odboru za bezbjednost i odbranu da sumnja na politički uticaj kada su u pitanju Specijalno i Vrhovno državno tužilaštvo.

NAJZDRAVIJA kafa na svijetu, TOPI i salo na stomaku, TVRDE stručnjaci

Četvrtak, 16.05.2024 | 10:43

Ukoliko ne možete da zamislite jutro bez kafe, onda će vas obradovati vijest da jedna vrsta ovog napitka značajno smanjuje masti!

Na devet studijskih programa Filozofskog fakulteta oko 300 MJESTA za upis

Četvrtak, 16.05.2024 | 10:31

Na devet studijskih programa Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u novoj studijskoj godini, 2024/2025, predviđeno je za upis oko 300 mjesta. Pod okriljem Univerziteta Crne Gore, koji ove godine slavi 50 godina rada, Filozofski fakultet predstavlja jednu od najstarijih visokoškolskih ustanova u Crnoj Gori koja je tokom dugog vremenskog postojanja iznjedrila mnoge studijske programe koji su postali i samostalni fakulteti, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

"JELO, POZDRAVI mi Noleta": Nikola Rokvić se EMOTIVNIM riječima obratio Jeleni Đoković

Četvrtak, 16.05.2024 | 10:25

Nikola Rokvić prije 25 dana krenuo je pješke iz Beograda do Egine kako bi prikupio novac za dječiju onkologiju.

Kardiolog: Pacijenti koji imaju problem da ostave cigarete treba da znaju da postoji manje štetna alternativa

Četvrtak, 16.05.2024 | 10:16

Na putu traženja najboljeg rješenja za ostavljanje cigareta, važno je da pušači dodatno osvijeste razloge zbog kojih bi bilo dobro da prestanu da puše, posebno pušači koji već imaju neko hronično oboljenje.

Vlada Hrvatske odlučila NAGRADITI Baby Lasagnu: Evo koliko NOVCA će dobiti zbog učešće na Evroviziji

Četvrtak, 16.05.2024 | 10:06

Tehnička vlada Hrvatske održala je sjednicu na kojoj je mandatar Andrej Plenković najavio da će njihovog predstavnika na Evroviziji Baby Lasagnu nagraditi sa 50.000 evra.