Četvrtak, 23.11.2023 | 15:45
IZVOR: najžena.rs

Želite savršen ten? Donosimo TRIKOVE kako da ga postignete, izgledaćete kao milion dolara

Šminka će dodatno naglasiti ljepotu kože i stvoriti iluziju blistavosti..




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

Savršen ten je obavezan ako želite da izgledate luksuzno i njegovano. Evo kako da u tri koraka stignete do savršenog tena

Svi želimo da izgledamo kao milion dolara. Srećom, nije vam potreban ogroman budžet da biste stvorili efekat “skupe”, njegovane kože. Dovoljno je zapamtiti nekoliko jednostavnih trikova za šminkanje.

Kako postići savršen ten?

Kakav je to savršen ten? Dobro njegovan, gladak, sjajan. Kako ga postići? Obratite pažnju na dva indikatora: njegu i šminku. Pravilna njega može učiniti vašu kožu zdravom i čistom. A šminka će dodatno naglasiti njenu ljepotu i stvoriti iluziju blistavosti, piše Ljepota i Zdravlje.

U 3 makeup koraka do savršenog tena

1. Priprema kože

Da biste svom licu dali zdrav sjaj, izaberite bazu sa blistavim efektom. Ali nemojte preterivati, posebno ako imate masnu kožu.

2. Savršen ton

Koža od milion dolara izgleda njegovano, ali u isto vrikeme prirodno. Na njoj nema gustog sloja pudera, zato birajte pudere sa visokim prekrivanjem. Izbjegavajte teške teksture koje će učiniti da vaše lice izgleda kao maska.

3. Sjaj

Završna faza je sjaj. Da biste istakli istaknute djelove lica – jagodice, most nosa, ugao iznad gornje usne – koristite hajlajter ili blistavi puder. Međutim, izaberite proizvode sa finim česticama za najprirodniji sjaj. 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

UPSUL: POSTAVLJEN novi svetionik u Luci Budva

Nedjelja, 16.06.2024 | 10:20

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama zamijenila je lučko svjetlo u Luci Budva, koje je bilo dotrajalo, zbog čega se stvorila potreba za postavljanjem novog.

Živković: Kurban-bajram da nas podsjeti na sklad, multietničnost i multikonfesionalnost kao najvažnije VRIJEDNOSTI

Nedjelja, 16.06.2024 | 10:17

"Povodom Kurban-bajrama, praznika koji nas podsjeća na značaj uzajamne podrške i zajedništva, kao i neprolazne vrijednosti suživota, u ime Demokratske partije socijalista i lično ime, reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i građanima islamske vjere upućujem najiskrenije čestitke. Želim da vam bajramski dani ispune srca radošću i budu podstrek za činjenje dobrih djela i predani rad za još bolju budućnost vaših porodica, rodbine i komšija", naveo je u čestitki predsjednik DPS Crne Gore, Danijel Živković.

Milatović: Crna Gora percipirana kao KREDIBILAN PARTNER, čija je budućnost u EU

Nedjelja, 16.06.2024 | 10:12

Predsjednik Crne Gore učetvuje na mirovnom Samitu za Ukrajinu.

Da li ste čuli za ŠETNJU kod kuće? Možete IZGUBITI i do 258 kalorija na sat

Nedjelja, 16.06.2024 | 09:57

Hodanje na otvorenom je najkompletnija alternativa za sveukupno zdravlje jer izlazak takođe pomaže da se rastereti vaša psihu.

Abazović: BODRIĆU Srbiju protiv Engleske

Nedjelja, 16.06.2024 | 09:49

Bodriću Srbiju protiv Engleske, nadam da je vrijeme za prvo veće iznenađenje, kazao je lider GP URA.

“Kotorska pašta”: Uz ZVUKE hora "Nikola Đurković" i klape "Incanto" predstavljene gastronomske delicije grada

Nedjelja, 16.06.2024 | 09:42

Uz veliki broj posjetilaca i zvuke Gradskog hora "Nikola Đurković" i klape "Incanto", predstavljene su slatke gastronomske delicije grada Kotora čiji recepti se njeguju vjekovima unazad.

Tzatziki sos - RECEPT za umak koji LJETI ide uz svako jelo

Nedjelja, 16.06.2024 | 09:33

Tzatziki sos je savršen grčki umak bez kog ne možete ni da zamislite giros.

Odbojkaški savez: DUBOKO nas je pogodila vijest o PRERANOM ODLASKU Matije

Nedjelja, 16.06.2024 | 09:23

Povodom tragične vijesti o smrti Matije Šarkića, fudbalskog reprezentativca Crne Gore, predsjednik OSCG, Cvetko Pajković, uputio je u ime Odbojkaškog saveza Crne Gore telegrame saučešća porodici Šarkić i Dejanu Savićeviću, predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore.

Spajić: Neka nas PRAZNIČNI DANI učvrste u spremnosti na nesebičan trud i požrtvovanost

Nedjelja, 16.06.2024 | 09:10

Predsjednik Vlade Crne Gore, Milojko Spajić čestitao je građanima i građankama islamske vjeroispovjesti Kurban bajram, praznik radosti i zajedništva, koji dodatno inspiriše duh solidarnosti i uvažavanja među svim građanima Crne Gore. 

"Mene suprug NE RAZUMIJE" - Ana Ivanović o BRAKU sa bivšim fudbalerom

Nedjelja, 16.06.2024 | 08:42

Bivša teniserka Ana Ivanović već godinama je u braku sa bivšim fudbalerom nemačke reprezentacije Bastijanom Švajnštajgerom. Ona je nedavno progovorila o svojoj bračnoj zajednici.