Subota, 02.12.2023 | 14:04
IZVOR: zadovoljna.nova.rs/atma.hr

Mjesec pun izazova - FINANSIJSKI HOROSKOP za decembar

Saznajte šta vam poručuju zvijezde.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Zima počinje, a to znači da se obnavlja energija. Početkom ovog mjeseca pokušajte da očistite svoj dom od negativne energije kako bi finansijski tokovi počeli intenzivnije da cirkulišu, dajući vam više sreće i samopouzdanja.

Čak i u najnepovoljnijim razdobljima, to će da vam pomogne u održavanju novčane sreće i stabilnosti, što je izuzetno važno, jer je nova godina pred nama.

Ovan

Očekujte značajne neplanirane troškove u decembru 2023. Uprkos vašim nastojanjima da uštedite novac, biće trenutaka kada ćete morati da izdvojite novac.

Osim toga, moguće je da će vam poslovno partnerstvo s predstavnicima znaka Vage donijeti dodatne prihode.

Savetuje se da izbjegavate komunikaciju s lukavim ljudima, a sva finansijska pitanja rješavajte s provjerenim osobama. Važno je da idete naprijed rame uz rame samo s onima u koje možete imati povjerenja.

Ovo je idealno vrijeme za kreativan rad, donošenje važnih i nestandardnih odluka. Sada je najvažnije da imate strpljenja, izdržljivost i da ne požurujete ​​stvari. To se posebno odnosi na drugu polovinu mjeseca.

Bik

Vaša finansijska situacija će biti vrlo nesigurna u decembru. Za Veneru će početkom mjeseca završiti razdoblje uspona, pa će Bikovi početi naglo da gube snagu. Već u prvim danima mjeseca pokušajte da završite sve najvažnije stvari, ne ostavljajte ništa za sam kraj godine.

Dio novca možete da potrošite na sebe, na obnavljanje svoje garderobe, na poklone za Novu godinu, ali bolje je da to uradite prije 13. decembra, jer tada počinje razdoblje retrogradnog Merkura.

Ako ste u braku, vaš partner možda neefikasno da koristi vaš novac. Isto važi i za poslovna partnerstva gde se pojavljuju poteškoće u proceni finansijskih aspekata.
Preporučuje se da odložite važne finansijske odluke do kraja mjeseca kako bi se postigla veća stabilnost na ovom području.

Blizanci

Astrolozi preporučuju da prestanete da govorite o svojim planovima autsajderima. Ovakav savjet biće važan zbog retrogradnog Merkura.

Astrolozi snažno savjetuju održavanje nezavisnosti u svemu. Ako morate da potrošite puno novca, onda je bolje da to uradite sami, bez savjeta drugih.

Mišljenja drugih ljudi mogu da zbune Blizance i da ih liše novčane sreće. Vaš pokušaj unaprjeđenja u decembru će biti odložen.

Međutim, sljedeći mjesec ćete imati priliku da zaradite pristojan novac radeći ono što vam je ranije bio hobi.

Rak

U decembru ćete moći da zaradite značajnu sumu novca, ali ćete istovremeno imati i troškove. Čini se da vam, uprkos trudu, nije ostalo novca za dugo iščekivane sitnice o kojima ste maštali.

Budite racionalniji u upravljanju svojim finansijama. Unaprijed isplanirajte sve za novogodišnje praznike.

U decembru ne bi trebalo da bude traga rizicima ili avanturama. Na kraju godine definitivno ne možete da vjerujete svojoj intuiciji.

Lav

Lavovi će i dalje uživati ​​u finansijskoj sreći, uprkos pogoršanom položaju Merkura i Venere. Komunikacija s dragim ljudima će vam pomoći.

Krajem godine predstavnici ovog znaka moći će da reše mnoge probleme i povećaju prihode, steknu novu motivaciju i pravilno ulože novac. Sve će to postati moguće ako ne klonete srcem i opustite se.

Mogući su troškovi vezani za stanovanje, što bi moglo da se riješi sredinom mjeseca.

Djevica

Finansijska sreća i dalje će se smiješiti ​​Djevicama, ali samo do 12. decembra jer tada počinje razdoblje retrogradnog Merkura koje će i te kako uticati na njihove živote.

Do 13.12. imate priliku da zaradite značajne količine novca.

Moći ćete da se nosite i s monotonim i teškim radnim i kreativnim zadacima, ali sve to bolje zavšrite pre 13. decembra.

Astrolozi savjetuju Djevicama da novac ulože u lični razvoj i nove vještine. Takođe, korisno je razmišljati o svom zdravlju.

Vaga

Dana 4.12. Venera, glavni zaštitnik Vage, počinje svoje putovanje pod okriljem Škorpije pa će predstavnici ovog znaka doživeti pad sreće, energije i snage.

Prve dane u mjesecu možete posvetiti aktivnom radu i kupovini ili ih posvetiti promjeni okruženja.

Najvažnije je da najhitnija finansijska i radna pitanja ne ostanu bez pažnje. Na kraju godine za njih možda neće ostati snage.

Vage koje su u braku mogu smatrati da njihov partner nepravedno troši zajednički budžet.

Škorpija

Sasvim je moguće da će Škorpije u decembru morati da potroše pozamašnu svotu – na poklon ili na sebe, na kuću.

Neki će izdaci biti neočekivani, stoga je bolje biti izuzetno oprezan. To će vam pomoći da izbjegnete rasipanje novca.

Sada je bolje da se pozabaviti prije svega novčanim pitanjima – dok je Merkur još jak. S druge strane, Škorpijama će tokom decembra pomagati Mars, njihova glavna planeta.

Krajem mjeseca situacija s novcem će se poboljšati.

Strijelac

Za predstavnike ovog znaka decembar će biti prilično produktivan, ali izazovan period. Astrolozi savjetuju Strijelčevima da ne ulaze u nepotrebne rizike i da ne ulažu novac i trud u sumnjive projekte.

Početak mjeseca biće vrlo vedar. Moći ćete da savladate sve poteškoće na putu do uspjeha i postanete finansijski samostalniji.

Važno je dobro razmisliti o svojim finansijskim planovima i biti oprezan u raspodjeli sredstava, pogotovo ako imate velike ambicije i planove.

Jarac

Decembar je izuzetno neobično i teško razdoblje, tokom kojeg je bolje da se Jarčevima fokusiraju na obaveze i posao. Moraćete više da radite i obaviti važne kupovine.

Svako ko traži posao treba da vodi računa o svom izgledu. Krajem mjeseca motivacija može da napusti Jarčeve, pa je bolje da postave nove ciljeve za sledeću godinu početkom decembra.

Imate priliku da zaradite novac zahvaljujući uticajnim prijateljima. Moguće je da će vam Škorpija pomoći da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu, koja će biti aktuelna u prvoj polovini mjeseca.

Vodolija

Generalno, decembar je pogodan za finansijsku aktivnost Vodolije. 4.12. i 13.12. čeka ih energetsko restrukturiranje.

Energija planeta Venere i Merkura postaće manje kreativna pa je oko ovih datuma bolje ne trošite novac bez razmišljanja i nikome ne pozajmljujete.

Vodolije će morati da ostanu u dobroj formi kako bi manje akutno osjetili gubitak snage i performansi.

Ribe

Početkom mjeseca moći ćete da zaradite dovoljno novca. Novac može doći iz inostranstva ili kroz saradnju sa stranom firmom.

Nakon 13. 12. dolazi vrijeme nepogodno za kupovinu, bilo kakve finansijske transakcije i promjenu okruženja. Zato ćete pripreme za novogodišnje praznike morati da obavite prije 13. ili još bolje čak i ranije.

Sredina mjeseca je povoljan period za lakši rad. Svakim danom biće sve teže da impresionirate svoje šefove ili poslovne partnere. Najvažnije je napraviti dobar posao na početku mjeseca.

Uprkos praznicima koji se približavaju, treba da nastavite da radite i ne maštate o novogodišnjem čudu.

Samo mi sami sebi možemo da pomognemo da finansijski opstanemo, piše Atma.hr.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"Daj mi bilo šta TVOJE": O ovom GESTU će se pričati - Nadal ODUŠEVIO protivnika i publiku (VIDEO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:41

Zanimljiva situacija po završetku meča između Rafe i Pedra Kaćina. 

PAO Instagram - Hiljade korisnika ŠIROM SVIJETA prijavljuju dva problema

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:20

Instagram se suočava sa prekidima širom svijeta, ostavljajući hiljade korisnika nemogućim da koriste aplikaciju.

Nič: Spajić kazao da će Crna Gora PODRŽATI Rezoluciju UN o Srebrenici, ali je neće KOSPONZORISATI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:13

Njemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO Milan Nič kazao je da je, između ostalog, pitao premijera Milojka Spajića o potencijalnom crnogorskom sponzorisanju Rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici, na šta je Spajić odgovorio da Crna Gore neće sponzorisati Rezoluciju, ali će je podržati.

SAJAM KNJIGA u Podgorici: Ambasadorka Francuske An-Mari Maske najavila BOGAT i RAZNOVRSTAN umjetnički program

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:56

Međunarodni podgorički sajam knjiga počinje 10. maja i trajaće osam dana u Sajamskom prostoru – Big fashion, najavili su organizatori na Press konferenciji na kojoj su govorili Predrag Uljarević osnivač Sajma knjiga i direktor izdavačke kuće Nova knjiga i An-Mari Maske ambasadorka Francuske u Crnoj Gori.

BOJOM ODJEĆE šaljete PORUKU o sebi: Kada izabrati LJUBIČASTU i CRVENU, a kada ŽUTU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:52

Koja je vaša omiljena boja kada je u pitanju odjeća? Vjerujete li da ona šalje određenu poruku o vama?

Šaljaj: Ako podgorička Čistoća OTPUSTI radnike u administraciji, terenski radnici će ŠTRAJKOVATI

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:38

Ukoliko novom sistematizacijom u podgoričkoj Čistoći bude otpušteno 69 zaposlenih u administraciji, terenski radnici će se solidarisati i organizovati štrajk, kazao je za Gradsku RTV predstavnik radnika tog preduzeća Mensur Šaljaj.

Ovo je NAJGORA HRANA za bebe koju treba IZBJEGAVATI, TVRDE stručnjaci

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:27

Obroci koji su napravljeni za bebe moraju biti zdravi i prikladni. Pojedina hrana za bebe u osnovi je potpuno bezvrijedna i nezdrava.

Predata lista DPS u Budvi: "Vrijeme je za PROMJENU VLASTI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:15

Predata pobjednička izborna lista Demokratske partije socijalista “Budva može bolje!” Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste sa 33 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Budva na izborima koji su zakazani za 27. maj je prof. dr Nikola Milović. 

Nadal pokazao da može da POBJEĐUJE i nakon tri sata - Teniser SAVLADAO Kačina

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:04

Ako je bilo sumnje da li se Rafael Nadal potpuno oporavio od povrede, ona bi trebalo da je otklonjena na šljaci španske prijestonice.

URA predala listu za lokalne izbore u Budvi; Rađenović: Budva zaslužuje DRUGAČIJE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:50

Građanski pokret URA večeras je predao listu za lokalne izbore u Budvi pod nazivom "URA - dr Dritan Abazović - Drugačije.