Četvrtak, 14.12.2023 | 08:12
IZVOR: zadovoljna.nova.rs/miss7.24.sata.hr

ASTRO prognoza: TRI znaka koji imaju najviše šanse da tokom zime nađu LJUBAV

Kome se nova ljubav smiješi?




Foto: Ilustracija, Pixabay

Kako temperature padaju, mnogi od nas žele nekoga s kim bi se ušuškali ispod toplog i udobnog ćebenceta i gledali božićne filmove na televiziji. Neki sada sanjaju da će ljubav njihovog života iznenada pojaviti i da će tako provesti romantične praznične dane.

Prema ljubavnom horoskopu, osobe rođene u ova tri horoskopska znaka još ove godine će pronaći veliku ljubav.

Vodolija

Sjajna osećanja u zimskoj zemlji čuda Vodolija sada teško može držati svoje emocije pod kontrolom. Praznično vrijeme je ovdje, a sva bajkovita svijetla i miris cimeta u vazduhu tjeraju srca ovog znaka da brže kuca. Vodolija poprima vrlo poseban sjaj i iznenada se drugim ljudima čini neodoljivim.

Trebalo bi da se pripremite da ćete iznenada biti pozvani na sve božićne proslave. A ako se tamo nalazi grančica imele, onda treba da iskoristite priliku. Možda je jedna zanimljiva osoba ispod..

Savjet: Za Vodolije je najvažnije da se sada zaista angažuju. Ne žele vam ljudi nešto loše – možda samo hoće bolje da vas upoznaju.

Ovan

Ovan posljednjih mjeseci nije imao sreće u ljubavi – možda je nije ni tražio. Ali, zimi počinje potpuno novo doba za ovaj znak – ljubavna revolucija je na pomolu.

Odjednom ćete osjetiti da u vama nešto ključa, a poznanstvo bi moglo da preraste u nešto više, ako to dozvolite. Sada samo morate pokazati spoljašnjem svijetu: Konačno sam spremna za novu vezu. Tada ćete sigurno imati sreće.

Savjet: Novi početak bi trebalo proslaviti na pravi način. Šta kažete da napravite malu božićnu proslavu u svom stanu? Pozovite svoju simpatiju i razmazite joj sva čula.

Ribe

Kod Riba je u posljednjih nekoliko mjeseci je bilo prilično burno u ljubavnom životu. Možda ste čak okončali svoju vezu ili konačno preboljeli staru simpatiju. Iako mnoge Ribe sada zapravo želele da odvoje malo vremena za sebe, ljubav bi mogla biti odmah iza ugla.

Kad sunce pređe iz Škorpije u horoskopski znak Strijelca, Ribe će odjednom biti ponijete novom energijom i imaće želju da se ponovo emotivno otvore. To ćete uspijevati, otvorenim razgovorima u kojima se nećete sramiti da pokažete svoju ranjivost, a taj vaš hrabri korak biće drugima izuzetno privlačan…

Savjet: Iza svakog razgovora krije se šansa za ljubavni vezu, ali ne nužno i pravu ljubav. Budite otvorenog srca, ali nemojte dozvoliti da vas povrijedi vaša romantična crta, piše Miss7.24.sata.hr.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Naučnici NAPRAVILI dijamant za 150 MINUTA - Prirodi potrebne milijarde godina

Utorak, 30.04.2024 | 09:43

Naučnici su uspjeli da naprave dijamant za samo 150 minuta iako je dobro poznato da su za prirodne dijamante potrebne milijarde godina, ekstremni pritisci i temperature duboko pod zemljom.

Selin Dion o TEŠKOJ BORBI - Nisam POBIJEDILA bolest, nadam se čudu

Utorak, 30.04.2024 | 09:34

Seline Dion se bori sa sindromom ukočene osobe, zbog čega je otkazala svjetsku turneju na koju je trebala ići 2023. i 2024. godine.

Dan za plej-of: Budućnost SPREMNA za meč sa Partizanom

Utorak, 30.04.2024 | 09:26

Počinje polufinalna serija AdmiralBet ABA lige. Budućnost Voli večeras u "Beogradskoj areni" od 18.30 igra sa Partizanom. 

MUP: Za PROMJENU PREBIVALIŠTA u Budvi podnijeto 50 prijava, a evo koliko u Andrijevici

Utorak, 30.04.2024 | 09:08

Ministarstvo unutrašnjih poslova navodi da je u periodu od dana donošenja Odluke Predsjednika Crne Gore o raspisivanju izbora u opštini Budva (26. mart-26. april) podnijeto 50 prijava promjene prebivališta u toj opštini.

PROČITAJTE - Ovo je RADNO VRIJEME pijaca u Podgorici tokom praznika

Utorak, 30.04.2024 | 09:01

Podgoričke Tržnice i pijace objavile su koje će pijace u Podgorici biti dežurne tokom praznika.

Krapović: Crna Gora NE ZABORAVLJA i odaje POČAST stradalima

Utorak, 30.04.2024 | 08:59

Nakon 25 godina stradanja civila u NATO bombardovanju, u malom Plavskom mjestu Murino, iz godine u godinu, odjekuje gorak trag nepravde. Nedužne žrtve Murina, među kojima su i djeca, trajna su opomena stravičnosti ratnih zbivanja ali i obaveza čuvanja kulture sjećanja i izgradnje dugoročnog mira, kazao je Dragan Krapović, ministar odbrane Crne Gore. 

VIDEO: Jokić nakon MEČA - "To je TRADICIJA"

Utorak, 30.04.2024 | 08:51

Košarkaši Denvera pobijedili su Los Anđeles Lejkerse 108:106 u petoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije.

Strip junak ponovo na velikom platnu - Snimaće se ŠESTI igrani film o Asteriksu

Utorak, 30.04.2024 | 08:31

Produkcijska kuća StudioCanal i izdavačka kuća Editions Albert René potpisale su ugovor za šesti igrani film u serijalu Asterix, inspirisan istoimenim stripovskim junakom, potvrdio je Variety.

Džamal Marej tri sekunde prije kraja "SRUŠIO" Lejkerse

Utorak, 30.04.2024 | 08:18

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkers sa 108:106 u petoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije

Prava PRAZNIČNA POSLASTICA - Napraviti ČOKOLADNI kolač BEZ pečenja

Utorak, 30.04.2024 | 08:05

Brzinski desert osvojiće vas na prvi zalogaj.