Subota, 30.12.2023 | 20:43
IZVOR: cdm.me

Pavićević emotivan: Hvala najvećem treneru u istoriji, Đoko će ovo prevazići, a miševi treba da znaju da mi imamo srca za sve

Trener Mornara Mihailo Pavićević zahvalio je strategu Partizana Željku Obradoviću na podršci poslije, kako je rekao, najteže utakmice u životu.




Foto: YouTube screenshot/ KK Mornar Barsko zlato, arhiva

Šef stručnog štaba Barana bio je emotivan nakon što je njegovom bratu i predsjedniku kluba Đorđiju određen pritvor do 30 dana zbog optužbi za šverc cigareta.

“Čestitam Partizanu i najvećem treneru u istoriji ove igre u Evropi Željku Obradoviću pobjedu u ovoj utakmici. Hvala mu na lijepim riječima, mnogo znače jer dolaze od pravih ljudi. Oni koji nisu vrijedni pomena, neka se kriju u rupama. Ne mogu puno da pričam o utakmici. Čestitao bih svojim igračima na velikoj borbi i želji. Bilo je perioda kada smo igrali pametno, ali kvalitet je kvalitet”, rekao je Pavićević.

Ističe da mu nije bilo lako da ekipu spremi za meč.

“Ovo je bila najteža utakmica u mom životu. Iskren da budem, ne znam kako sam ostao zdrav jer ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vrijedni pomena, nego je punio Đoko Pavićević. Iako mi je brat i možda nije u redu, ali želim da mu se zahvalim na još jednom spektaklu koji je priredio ovom gradu. Kao što vidiš, vraćaju ti na lijep način”, poručio je bratu trener Mornara.

Podsjetio je na sve što je njegov klub uradio za košarku u Baru i Crnoj Gori.

“Ovo je sport i držaću se sporta, ali kada budem pričao o tim stvarima, glasnuću se javno i svi će čuti moje mišljenje. Sedam godina priređujemo ne samo gradu već i državi Crnoj Gori košarkaške spektakle o kojima se u superlativima priča. Košarka će se igrati i poslije nas, ali ostaje priča o jednom periodu koji će ostati upisan zlatnim slovima u istoriju sporta u Baru”, istakao je Pavićević i zaključio:

“Miševi treba da znaju da mi srca imamo dovoljno za sve, i za ljubav, ali i za druge stvari. Znam da je Đoko jak čovjek i da će i ovo prevazići, kao i mnogo toga u životu. Znam kako je bilo kada je imao koronu i kada se borio za život i kada nisam obraze sušio. Znam i kako će se ovo završiti”.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Hdhdh
30.12.2023 21:35

Neko ide u zatvor a neko ne, providno da se samo klub ugasi. Zelja ce ih bit. To je klub Baraaaaa

4 1

Niske temperature i jaka vulkanska aktivnost: Kako vulkan na Antarktiku izbacuje 80 grama ZLATA dnevno?

Subota, 04.05.2024 | 10:02

Planina Erebus, krije jedan od najaktivnijih vulkana na svijetu, koji svakoga dana izbaci oko 80 grama zlata u hladan vazduh Antarktika. Antarktik je ledeni kontinent sa izuzetno niskim temperaturama, ali ima i jaku vulkansku aktivnost.

VIDEO: INCIDENT u Istanbulu; Jasikevičijus: Izvinjavam se Evroligi i Monaku

Subota, 04.05.2024 | 09:25

Košarkaši Monaka savladali su sinoć Fenerbahče (65:62) i izborili majstoricu u četvrtfinalu Evrolige.

Motociklista podlegao povredama nakon udesa u Budvi

Petak, 03.05.2024 | 21:56

Budvani M.Š. (38) podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se večeras dogodio na bulevaru u Budvi.

FK Budućnost: Puna podrška Brnoviću, vjerujemo da će nadležni rasvijetliti nemili događaj

Petak, 03.05.2024 | 21:43

"Fudbalski klub Budućnost, u svjetlu najnovijih događaja sa kojima je javnost upoznata, želi još jednom da iskaže punu podršku šefu stručnog štaba Ivanu Brnoviću, uz vjeru da će nadležni organi preduzeti sve mjere na rasvjetljavanju nemilih događaja", navodi se u saopštenju Podgoričana.

Rajković: Sumnjam da iza nelegalne sječe u Jelovici stoji korupcija

Petak, 03.05.2024 | 21:29

V.d. direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković u emisiji Okvir rekao je da sumnja, ali nema dokaze da iza velike nelegalne sječe u Jelovici stoji korupcija. Pomoćnik direktorice Uprave za inspekcijske poslove Darko Rašović kazao je da su inspektori u prethodnih desetak godina  podnijeli sedam krivičnih prijava protiv zaposlenih u Upravi za šume u Beranama od čuvara do menadžmenta, da su neki sankcionisani, ali da ti isti ljudi još rade.    

Popijte ga uveče i nećete zažaliti: Moćan napitak rješava nervozu i poboljšava san

Petak, 03.05.2024 | 21:16

Na pomen banana, većina pomisli na veliki broj kalorija

Da li subota donosi PRESTANAK PADAVINA? Pročitajte šta meteorolozi kažu

Petak, 03.05.2024 | 21:08

Pročitajte vremensku prognozu!

Uhapšena dva vozača: Auto-putem vozili 183 i 200 na sat

Petak, 03.05.2024 | 20:54

Mobilna jedinica saobraćajne policije uhapsila je dva vozača koji su auto-putem Princeza Ksenija vozili brzinom od 183 i 210 kilometara na sat, saopšteno je iz Uprave policije.

Đurović studentima: Nadam se da ćete za sljedeću Medicinijadu pozvati nekog muzičara dostojnog vašeg zvanja

Petak, 03.05.2024 | 20:35

Bivši ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović obratio se studentima putem društvene mreže X.

Rast i plata i kredita: Građani duguju 1,8 milijardi eura

Petak, 03.05.2024 | 20:17

Više od 150.000 građana u Crnoj Gori je kreditno zaduženo, pa bankama duguju milijardu i 786 miliona eura podaci su Centralne banke Crne Gore.