Utorak, 09.01.2024 | 14:15
IZVOR: prva.rs

Ova tri horoskopska znaka će upoznati svoju SRODNU DUŠU u 2024. godini

Pažljivo pratite znake koji ukazuju da je ljubav blizu.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Prema nekim duhovnim učenjima, srodna duša je posebna osoba sa kojom se reinkarniramo i volimo iznova i iznova tokom naših mnogih života da bismo naučili važne životne lekcije i dublje se uskladili sa istinskom ljubavlju. Evo tri znaka Zodijaka koji će upoznati svoju srodnu dušu tokom 2024. i ostvariti potencijal dugotrajne ljubavi.

Bik: Ko čeka, taj dočeka

U posljednje vrijeme bili ste zaljubljeni teška srca, i to zato što ste u stalnoj potrazi za tim posebnim jednorogom koji ispunjava sve kriterijume na vašoj listi. Da biste otvorili svoje srce ljubavi, nemojte se plašiti da se držite svojih standarda i potvrdite postojanje jedinstvene srodne duše koju tražite. Drugi vas mogu nazvati previše izbirljivim, ali istina je da je većina onoga što tražite neki minimalac.

Prava srodna duša će obogatiti vaš život na višestruke načine i nećete pogrešiti što želite nekoga sa kim dijelite duboku fizičku i emocionalnu vezu. 2024. očekujte da ćete manifestovati pravu ljubav koja je u skladu sa vašim partnerom iz snova.

Blizanci: Ne odustajte od visokih standarda

Nikada se nećete smiriti kada je ljubav u pitanju. Vaša ljubav prema slobodi i strah od vezivanja osiguravaju vam da ne pristajete na manje samo da biste rekli da imate partnera – a kada je u pitanju traženje srodne duše, to vam daje prednost. Vaši visoki standardi i očekivanja u vezi sa ljubavlju omogućavaju vam da dozvolite ulazak u svoj život samo ljudima koji zaista daju vrijednost vašem životu.

Ovo je odličan sistem filtriranja koji manifestuje pravu srodnu dušu – onu koja se stapa sa vama u umu, tijelu, duhu, srcu i duši. U 2024. očekujte da ćete sresti srodnu dušu sa kojom ćete deliti duboku žudnju i dugotrajnu ljubav. Zapamtite: ako izgleda previše dobro da bi bilo istinito, možda i jeste – ali samo ako je dosledno, ima potencijal i da raste.

Ribe: Poslije kiše eto vama sunca

Ljubav treba da bude nježna i penušava kao talasi okeana. Ne bi trebalo da vam izaziva nikakav brodolom, samo vatromet. Ako ste se našli zaglibljeni u karmičkim partnerima koji su vam u posljednje vrijeme izazvali mnogo suza, umirite se činjenicom da ćete 2024. sresti pravu srodnu dušu koja će vas emocionalno hraniti i fizički uzbuđivati. Nakon što ste prošle godine nosili toliko emocionalnih tereta i slomljenog srca, naučili ste da postavljate zdravije granice u svojim odnosima i da sarađujete samo sa stabilnim partnerima.

Zaslužujete da se okrenete od bolova u srcu i stanete sa pražljivom partnerom pored sebe. Samo zapamtite da sebe stavite na prvo mjesto. Vaša prava srodna duša će vam omogućiti da sebi date prioritet dok se stapate sa njom na zdrav način.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

U susret Vaskrsu - Pravoslavni vjernici danas obilježavaju VELIKI PETAK

Petak, 03.05.2024 | 08:22

Pravoslavni vjernici obilježavaju Veliki petak, dan koji simbolizuje stradanje Isusa Hrista i njegovo raspeće na krstu na Golgoti. To je dan najveće hrišćanske žalosti, posljednji u nedjelji Stradanja, tokom koga ne zvone crkvena zvona, posti se i farbaju uskršnja jaja.

Vujović: 30. aprila u Crnoj Gori boravilo oko 39.000 TURISTA, optimistični smo u pogledu turističke sezone

Petak, 03.05.2024 | 08:46

Prema nezvaničnim podacima koje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore dobija od lokalnih turističkih organizacija na nedjeljnom nivou, 30. aprila u Crnoj Gori je boravilo oko 39.000 turista, što je rast od dva posto u odnosu na prethodnu godinu.

RECEPT DANA: Posna pita na vodi sa pečurkama

Petak, 03.05.2024 | 09:24

Odličan izbor da započnete dan jeste jednom domaćom pitom.

VIDEO: Pogledajte ovu "zvijer" - Predstavljen NOVI Ferrari, evo po čemu je poseban

Petak, 03.05.2024 | 09:41

Danas predstavljeni Ferrari 12Cilindri predstavlja vrhunac u razvoju Ferrarijevih motora, uvjeren je Gianmaria Fulgenzi, glavni direktor za razvoj proizvoda u Ferrariju. Dizajniran je od samog početka da slavi zvuk i performanse koje samo V-12 može isporučiti.

Dosadašnje rezervacije OBEĆAVAJUĆE - Sve je spremno na ljetnju sezonu na ŽABLJAKU

Petak, 03.05.2024 | 08:25

Nakon kraha zimske sezone, i na Žabljaku s nestrpljenjem očekuju ljetnju. Dosadašnje rezervacije su obećavajuće, ali sve to moraće da isprati i lokalna uprava. No, pitanje vodosnabdijevanja, parkinga i divlje gradnje gorući su problemi sa kojima opština ne može sama da se izbori.

Motociklista podlegao povredama nakon udesa u Budvi

Petak, 03.05.2024 | 21:56

Budvani M.Š. (38) podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se večeras dogodio na bulevaru u Budvi.

FK Budućnost: Puna podrška Brnoviću, vjerujemo da će nadležni rasvijetliti nemili događaj

Petak, 03.05.2024 | 21:43

"Fudbalski klub Budućnost, u svjetlu najnovijih događaja sa kojima je javnost upoznata, želi još jednom da iskaže punu podršku šefu stručnog štaba Ivanu Brnoviću, uz vjeru da će nadležni organi preduzeti sve mjere na rasvjetljavanju nemilih događaja", navodi se u saopštenju Podgoričana.

Rajković: Sumnjam da iza nelegalne sječe u Jelovici stoji korupcija

Petak, 03.05.2024 | 21:29

V.d. direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković u emisiji Okvir rekao je da sumnja, ali nema dokaze da iza velike nelegalne sječe u Jelovici stoji korupcija. Pomoćnik direktorice Uprave za inspekcijske poslove Darko Rašović kazao je da su inspektori u prethodnih desetak godina  podnijeli sedam krivičnih prijava protiv zaposlenih u Upravi za šume u Beranama od čuvara do menadžmenta, da su neki sankcionisani, ali da ti isti ljudi još rade.    

Popijte ga uveče i nećete zažaliti: Moćan napitak rješava nervozu i poboljšava san

Petak, 03.05.2024 | 21:16

Na pomen banana, većina pomisli na veliki broj kalorija

Da li subota donosi PRESTANAK PADAVINA? Pročitajte šta meteorolozi kažu

Petak, 03.05.2024 | 21:08

Pročitajte vremensku prognozu!

Uhapšena dva vozača: Auto-putem vozili 183 i 200 na sat

Petak, 03.05.2024 | 20:54

Mobilna jedinica saobraćajne policije uhapsila je dva vozača koji su auto-putem Princeza Ksenija vozili brzinom od 183 i 210 kilometara na sat, saopšteno je iz Uprave policije.

Đurović studentima: Nadam se da ćete za sljedeću Medicinijadu pozvati nekog muzičara dostojnog vašeg zvanja

Petak, 03.05.2024 | 20:35

Bivši ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović obratio se studentima putem društvene mreže X.

U Podgorici od početka godine zbog nepropisnog parkiranja izdato 4.806 prekršajnih naloga, naplaćeno 82 hiljade eura kazni

Petak, 03.05.2024 | 20:06

Od početka godine, pauk vozilom su premjestena 34 vozila koja su bila nepropisno parkirana na autobuskim stajalištima, a izdato je 4 806 prekršajnih naloga, kazali su iz Uprave za inspekcijske poslove Glavnog grada . Od ukupno 230 hiljada eura izrečenih kazni, naplatili su, kažu, gotovo 82 hiljade.

Saobraćajna nezgoda na putu Šavnik – Žabljak, automobil završio na krovu

Petak, 03.05.2024 | 19:24

Na putu magistralnom putu Šavnik – Žabljak danas poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda, objavio je portal Antena M.

Oslić sa povrćem, idealan za laganu i zdravu večeru

Petak, 03.05.2024 | 19:07

Isprobajte odmah!