Utorak, 09.01.2024 | 18:48
IZVOR: RTCG

Simić: Nismo u poziciji nikome da prijetimo, ali nikome nije svejedno kad igra protiv Crne Gore

Crnogorski reprezentativni golman i jedan od najboljih igrača naših godinama unazad, Nebojša Simič smatra uoči Evropskog prvenstva u Njemačkoj da naša selekcija nije u pozciji nekome da prijeti, ali ni da nikom neće da bude svejedno kad bude igrao protiv naše reprezentacije.
 

 




Foto: Instagram screenshot/hfmontenegro

"Što se prvenstva tiče nismo sad u poziciji nekome da prijetimo, ili da postavljamo visoke ciljeve ispred nas, znam sigurno da nikom nije svejedno kada igra protiv Crne Gore", kazao je Simić na brifingu reprezentacije pred odlazak na prvenstvo.

Naš golman smatra da smo donekle i "sami krivi" jer smo proteklih godina stekli reputaciju ekipe koja može da iznenadi i najjače reprezentacije.

"Mislim da smo izgradili neku reputaciju da smo jako borbeni da možemo da iznenadimo najjače reprezentacije. Tako da sve tri selekcije koje su s nama u grupi ući sa nekom dozom bojaznosti ili predostrožnosti i smanjiti naše šanse da ih iznenadimo. Mi smo se izvučeni iz četvrtog šešira, tako da teoretski oni svi imaju prednost nad nama, ali moraće to da pokažu na terenu", kazao je on.

Na početku osvrnuo se i na turnir koja je naša selekcija igrala u Hrvatskoj, u kojoj su momci Vlada Šole izgubili od Hrvatske i Slovenije.

Simić se osvnuo na meč sa Hrvtskom.

"Mislim da je ovo bio super turnir, odigrali smo proitiv dvije jake reprezentacije. Hrvatska je bila egal utakmica do samog kraja, gdje su oni uspjeli uslijed nekih nađi grešaka da se odvoje malo pred kraj. Ralno da je bio egal, ili da je jedna reprezentacija dobila sa jednim golom razlike bilo bi realnije".

Protiv Slovenije ubjedliviji poraz.

"U drugoj utakmici bili smo malo istrošeni zbog te prve utakmice. Slovenci su ekipa koja dosta trči, tako da su nam dosta golova dali iz kontre. Ali opet i njima smo se primakli, bilo je četiri gola razlike na osam minuta do kraja, moglo je tu nešto da se napravi sigruno. Odradili smo dosta dobar turnir", kazao je Simić.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Grnović: Za prva tri mjeseca 2024. godine u Glavnom gradu noćilo 53.139 gostiju, prema Podgorici otvoreno još pet avio linija

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 10:20

Po statističkim podacima MONSTAT-a za prva tri mjeseca 2024. godine u Podgorici je noćilo 53.139 gostiju, što je na nivou rekordne 2023. godine

Stručnjak za fitnes otkriva: DVA sjajna međuobroka prije vježbanja

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 10:03

Preskakanje obroka prije treninga može drastično uticati na naše vježbanje. Međuobroci nam mogu dati energiju potrebnu za izvođenje dodatnih serija i poboljšanje naših fitness ciljeva.

KIC "Budo Tomović" - Počinje osmi književni festival “Literitorija”

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:51

U utorak, 7. maja biće otvoreno osmo izdanje književnog festivala KIC-a „Budo Tomović” „Literitorija”, sa temom „Gdje je priča?”.

VIDEO: Na Netfliks stiže SERIJA koja se čekala - "Poslije Sene, Formula 1 više nikada nije bila ista"

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:38

Serija koja se sa nestrpljenjem čeka, uskoro stiže na Netfliks!

TRI namirnice koje nikako NE TREBA držati u frižideru

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:28

Nikako nije svejedno da li neke namirnice držite u frižideru ili ne.

PREOKRET Rubljova za pobjedu i TITULU u Madridu

Nedjelja, 05.05.2024 | 21:42

Ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je Masters u Madridu.

VLADA planira da preda dva amandmana na Rezoluciju o Srebrenici?

Nedjelja, 05.05.2024 | 21:39

Vlada Crne Gore...

MOĆNI svjetski brendovi - U utorak izložba luksuznih automobila ispred Starog grada u Budvi

Nedjelja, 05.05.2024 | 19:10

Luksuzni automobili...

Joanikije: Neka niko ne tuguje danas zbog grjehova

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:58

Vjernici pravoslavne vjeroispovjesti proslavljaju danas najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Vaskršnja liturgija održana je u hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici, a svetu arhijerejsku liturgiju sa vaskršnjim jutrenjem služio je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom.

Vremenska prognoza za ponedjeljak: Šta nas očekuje na početku sedmice?

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:56

Pretežno sunčano vrijeme nas očekuje u ponedjeljak, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).