Srijeda, 10.01.2024 | 08:18
IZVOR: Kolektiv.me

REKORDAN broj posjetilaca - Uspješno završena druga Novogodišnja priča u Prijestonici

Koncertom regionalne zvijezde Petra Graša, sinoć je uspješno završena druga „Novogodišnja priča u Prijestonici”.




Foto: Prijestonica Cetinje

"Tokom 30 dana trajanja bazara, Cetinje je bilo jadna od najprestižnijih prazničnih destinacija u Crnoj Gori. Sa željom da našim sugrađanima i gostima omogućimo da u toku praznika imaju dobru zabavu u Prijestonici, na Dvorskom trgu nastupili su najbolji regionalni muzički izvođači: Nataša Bekvalac, Tropiko bend, Dženan Lončarević, Džejla Ramović, Tap 011, Peđa Jovanović, Perper i mnogi drugi izvođači i DJ-evi", saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Osim nastupa na Dvorskom trgu, Novogodišnju priču obilježio je prvi „Dječiji grad“ u Crnoj Gori sa raznovrsnim programom za djecu. Za naše najmlađe sugrađane obezbijedili smo besplatno klizalište i karusel, a na Balšića pazaru svakodnevno su uživali u predstavama, karaokama, koncertima i radionicama.

Foto: Prijestonica Cetinje

“Novogodišnja priča u Prijestonici”, kako se navodi, ove godine zabilježila je rekordan broj posjetilaca iz gotovo svih krajeva Crne Gore.

"Podsjetimo, “Novogodišnja priča u Prijestonici” otvorena je 9. decembra prethodne godine, a organizatori su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu. Organizacija bazara ne bi bila moguća bez saradnje sa našim partnerima, čije donacije su ovaj događaj učinile nezaboravnim za sve posjetioce. Posebno se želimo zahvaliti generalnom sponzoru bazara Erste banci, kao i zlatnom partneru manifestacije Vezuv-Volcanu. Zahvaljujemo se i ostalim sponzorima koji su prepoznali značaj ove manifestacije i podržali našu želju da Prijestonica postane praznična destinacija: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Fondacija “Radmila”, Trgovački lanac Voli, Nani-prom d.o.o, Martex d.o.o, Bombeton d.o.o, Restoran Taverna, Vujanović apartments, 357 bakery, Humci d.o.o, Caffee Napoli, Hotel Dapčević, Hotel Gradska. Zahvaljujemo se i našim medijskim sponzorima: Radio televiziji Crne Gore, Radio televiziji Cetinje, Televiziji E, Radio televiziji Budva, Elmag, Mag i El radiju, koji su nam tokom trajanja bazara pružali podršku putem svojih medijskih kanala i bili od neprocjenjive važnosti za promociju ove manifestacije", zaključeno je u saopštenju Prijestonice Cetinje.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Bliži se MET GALA 2024 - događaj koji čeka modni svijet: ONI će biti voditelji, a ovo je TEMA VEČERI

Subota, 04.05.2024 | 18:08

Met Gala 2024 održaće se u ponedjeljak, 6. maja u NJujorku

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala

Petak, 26.04.2024 | 12:11

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje!

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

VIDEO - Počelo Proljeće u Kotoru: Kultna YU Grupa i VIS Tetra priredili veliku r’n’r feštu

Subota, 06.04.2024 | 10:00

Proljećnim koncertom “VIS Tetra” i kultne “Yu Grupe” sinoć je počeo program nove manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Kotor - “Proljeće u Kotoru”.

Glavni grad bez zamjenice gradonačelnice više od pola godine

Subota, 04.05.2024 | 19:39

Nakon što je Danilo Šaranović preuzeo dužnost ministra unutrašnjih poslova u novembru prošle godine, funkcija zamjenika gradonačelnice u Glavnom gradu ostala je upražnjena. Iako je prošlo već više od pola godine, Demokrate još uvijek ne predlažu kandidata.

RECEPT ZA POSNE PALAČINKE: Napravite poslasticu koja će oduševiti sve ukućane

Subota, 04.05.2024 | 18:49

Idealan predlog za današnju večeru

Koprivica: Praznik Hristovog Vaskrsenja predstavlja pobjedu dobra nad zlom

Subota, 04.05.2024 | 18:36

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica čestitao je Vaskrs mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, arhijerejima Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti

Bliži se MET GALA 2024 - događaj koji čeka modni svijet: ONI će biti voditelji, a ovo je TEMA VEČERI

Subota, 04.05.2024 | 18:08

Met Gala 2024 održaće se u ponedjeljak, 6. maja u NJujorku

Kako se na Balkanu opisuje zgodan muškarac, a kako u svijetu: Komični video nasmijao region

Subota, 04.05.2024 | 17:13

Hrvatska glumica i tiktokerka Nina Čudić koju na mrežama prepoznaju po nadimku “Slađa s brda” uspjela je da nasmije region snimkom na kojem pokazuje kako se na Balkanu opisuje zgodan muškarac, a kako u svijetu.

Katniću dodijelili advokata s liste DF-a

Subota, 04.05.2024 | 16:54

Sud je Milivoju Katniću, tvrdi se „po službenoj dužnosti”, dodijelio sljedbenika Demokratskog fronta (DF), protiv čijih je lidera sada pritvoreni bivši SDT poveo krivični postupak za učešće u slučaju „državni udar”, a kojima je ponovljeno suđenje u toku

USKRŠNJA POGAČA sa puterom: Oduševiće sve za sjutrašnjom trpezom (VIDEO)

Subota, 04.05.2024 | 16:22

Sjutra je Uskrs, pa je dobro da na vrijeme počnemo sa pripremama trpeze

Popović: Neka ovaj praznik koji simboliše pobjedu dobra nad zlom i života nad smrću

Subota, 04.05.2024 | 16:09

U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, mitropolitu crnogorsko- primorskom Joanikiju, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam Vaskrs, dan Hristovog vaskrsenja, kazala je potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović.

Raičević: Opština Bar će nastaviti da podržava unapređenje uslova rada vatrogasaca

Subota, 04.05.2024 | 15:41

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku komandiru Službe zaštite i spašavanja Bar, Acu Vuleviću povodom 4. maja – Međunarodnog dana vatrogasaca.

Vježbe koje mogu da pomognu kod visokog krvnog pritiska

Subota, 04.05.2024 | 15:22

Visok pritisak može da drži pod kontrolom ako vježbate, ali postoje ciljane vježbe koje će vam pomoći u borbi sa hipertenzijom.