Srijeda, 24.01.2024 | 13:48
IZVOR: Kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

LESI: NOVA AVANTURA – Na radost starije i mlađe publike, onih koji su odrastali na pričama o jednom od najčuvenijih ljubimaca, kao i savremenih generacija koje prepoznaju ljubav, prijateljstvo i požrtvovanje, film LESI NOVA AVANTURA stiže u naš bioskop.

Pored nove i uzbudljive avanture, prelijepih tirolskih pejzaža i naravno, naše pametne Lesi, publika će imati priliku da otvori svoja srca predivnoj poruci koju ovaj igrani film za djecu pruža, a to su hrabrost, snaga i važnost prijateljstva i ljubavi.

SCENARIO IZ SNOVA - Život nezadovoljnog, porodičnog čovjeka Pola Metjuza okreće se naglavačke u trenutku kada milioni nepoznatih ljudi počnu iznenada da ga viđaju u svojim snovima. Njegovo noćno pojavljivanje prerasta u košmare i Pol je prinuđen da se suoči sa novostečenom slavom.

Žanr: komedija, triler

KUCE U OPERI - Komična avantura smještena u Metropoliten operi s početkom 20. vijeka upoznaje nas sa uličnom kucom Samson koja pokušavajući da se sakrije od lova šintera dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svijetu. Tamo sreće šarmantnu kucu Margo koja je u vlasništvu čuvene primabalerine teatra, Anastasije. Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestaje jedinstvena tijara koja pripada britanskoj kraljici i koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradljivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea. Sinhronizovano!

Žanr: animirani

TE DUA, MAJKE MI - Poslije duge noći pijenja i drogiranja Kokan i njegovi prijatelji, Đus i Saks završavaju u Albaniji. Sljedećeg jutra ne mogu da se prisjete prethodne noći i shvataju da su kupili djevojku negdje na putu. Ispostavilo se da je Kokan kupio za brak.

Nemajući pojma šta se još dogodilo prethodne noći, vraćaju se u Albaniju da vrate djevojčicu njenom ocu. Pošto Đus gubi auto u igri pokera, oni pozajmljuju auto od porodičnog sveštenika. Dok banda pokušava da prokrijumčari albansku djevojku preko granice, oni ne znaju da je vozilo zapravo prepuno kokaina.

Žanr: komedija

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Srijeda, 08.05.2024 | 12:59

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Srijeda, 17.04.2024 | 15:04

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 10.04.2024 | 13:19

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Milatović: Simbolika i vrijednosti 9. maja predstavljaju izvor sa koga se dodatno oplemenjuje vizija evropske budućnosti Crne Gore

Četvrtak, 09.05.2024 | 13:42

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović položio je danas vijenac na spomenik Partizanu borcu na Gorici povodom 9. maja Dana pobjede nad fašizmom.

Mandić pozvao VDT i SDT da se povede računa o zdravstvenom stanju Katnića

Četvrtak, 09.05.2024 | 13:11

Premijer Milojko Spajić odgovara danas u Skupštini Crne Gore na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu. Početak sjednice zakazan je za 12 časova.

Živković: Moramo zajedno čuvati tekovine 9. maja da bi bili dostojni junačke prošlosti i evropske budućnosti

Četvrtak, 09.05.2024 | 12:18

Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope predstavljaju vrijednosti na kojima je sazdana savremena Crna Gora. Svjesni smo da jedino njegujući ideju antifašizma i evropskog jedinstva možemo postići željeni napredak za sve svoje građane, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

Ovo je NAJBOGATIJI KLUB na svijetu - Vrijedi čak 6.200.000.000 DOLARA

Četvrtak, 09.05.2024 | 12:12

Mančester junajted je u nečemu prvi na svijetu, najvrijedniji je fudbalski klub i u ovom trenutku se vrijednost procjenjuje na čak 6.200.000.000 dolara.

UP: Uhapšena dva vozača u Nikšiću, upravljali vozilom pod dejstvom marihuane i kokaina

Četvrtak, 09.05.2024 | 11:40

Policija je juče u Nikšiću uhapsila dva vozača – B.Đ. (22) i A.V. (29) za koje je utvrđeno da su upravljali vozilom pod dejstvom marihuane i kokaina, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Položen vijenac na spomenik Partizanu borcu; Rakčević: Slavimo hrabrost i odlučnost borbe koja je počela u CG

Četvrtak, 09.05.2024 | 11:31

Povodom obilježavanja 9. maja – Dana pobjede nad fašizmom, zamjenik gradonačelnice Luka Rakčević i potpredsjednik Skupštine Glavnog grada Branko Vuković, položili su danas vijenac na Spomenik Partizanu borcu na brdu Gorica, saopšteno je iz Glavnog grada.

Vujović: Herojstvo i žrtve naših predaka ne smiju biti zaboravljeni

Četvrtak, 09.05.2024 | 10:51

Evropska unija je naše stremljenje, jedini put i krajnje odredište. I pored brojnih izazova danas, više nego ikad, odlučno koračamo ka tom cilju, posvećeni suštinskim rezultatima, progresivnim idejama i vrijednostima, ponosni na naše građansko opredjeljenje i antifašističko nasljeđe. Uskoro će se otvoriti vrata za prvu sljedeću članicu evropske porodice - za Crnu Goru. Na nama je da učinimo da se to što prije dogodi, saopštila je ministarka kulture i medija Tamara Vujović povodom 9.maja - Dana Evrope i Dana pobjede nad fašizmom.

Eraković: Svi koji su glasali za ovaj eksperiment nad zdravljem građana Crne Gore neka se spreme

Četvrtak, 09.05.2024 | 10:31

Upozoravali smo na vrijeme na pogubnu politiku ukidanja doprinosa za zdravstveno osiguranje, saopštio je potpredsjednik DPS-a Jevto Eraković.

Anćeloti: Bajern se žalio na suđenje? Ok, onda ćemo se i mi žaliti

Četvrtak, 09.05.2024 | 10:01

Karlo Anćeloti će pokušati da dođe i do pete titule Lige šampiona, prethodno dvije osvojio je na klupi Reala (2014, 2022), a prije toga i sa Milanom (2003, 2007).

Ostali su vam ostaci hrane od Vaskrsa? Pripremite od toga PICU

Četvrtak, 09.05.2024 | 09:48

Vaskrs je došao i prošao, ali ostala vam je tona hrane! Već posle nekoliko dana pripremljene đakonije više nisu svježe, nasiječen sir i suhomesnato počinje da se suši i mijenja teksturu, dok se povrće sparušalo. A ukućani su već presiti svega i ne mogu više da jedu jedno te isto.