Nedjelja, 04.02.2024 | 14:57
IZVOR: azra.ba

Da li ste ISPROBALI? Limun dijeta ČISTI organizam i topi masne naslage

Ako ste se ikad zapitali koja je tajna vječne mladosti i savršene linije Naomi Kambel ili kako Bijonce uvijek izgleda tako sjajno, a ima troje djece, 42 godine i energiju da osvoji cijeli svijet – odgovor bi vas mogao iznenaditi.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Za sve je zaslužan limun, tačnije, limun dijeta.

Limun dijeta podrazumijeva kompletnu detoksikaciju organizma. Traje maksimalno dvije sedmice, što je dovoljno vremena da se dese čuda, to jest – da dostignete željenu liniju, izgubite celulit i poboljšate opšte zdravstveno stanje.

Program je jednostavan: svakog dana u odgovarajućoj količini tople vode razmutite određenu količinu soka od limuna. Jedna čaša – jedan limun, to je mjera.

Prvog dana pije se jedna čaša vode sa sokom od jednog limuna, drugog dana dvije čaše vode sa sokom od dva limuna, i tako sve do sedmog dana, kada se ne pije sedam, već tri čaše vode sa sokom od tri limuna. Rezultati bi trebalo da se vide već poslije prve sedmice.

Dok traje program izbjegavajte alkohol, slatkiše, hljeb, tjesteninu, tešku i masnu hranu, a porcije bi trebalo da budu lagane i manje.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Advokat: Napale su me dvije osobe, POLOMLJENA mi je vilica

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 18:16

Iz Osnovnog tužilaštva u Beranama kažu da je predmet u radu i da napadači još uvijek nisu procesuirani. "Čeka se da se kvalifikuje krivično djelo i da se tužilaštvo odredi prema ovom krivičnom djelu"

TRIK kako UZGAJATI limun kod kuće (VIDEO)

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 18:05

Stabla limuna najbolje uspijevaju pri visokoj vlažnosti i potrebno im je zaštićeno, sunčano mjesto, a ovo je jednostavan trik koji će potaknuti rast ove "tvrdoglave" biljke.

Bivši teniser o Đokoviću: "Novak bi nakon Igara u Parizu mogao da kaže ZBOGOM TENISU"

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 17:47

Mark Peči, bivši britanski teniser i nekadašnji trener Endija Marija, smatra da Novak Đoković neće još dugo igrati tenis.

Milatović: Članstvo Crne Gore u NATO značajno doprinosi jačanju VLADAVINE PRAVA i NEZAVISNOST INSTITUCIJA

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 17:41

Predsjednik države Jakov Milatović boravi u radnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama u okviru koje je danas, kao najmlađi šef države NATO članice, otvorio NATO samit mladih koji se održava u Majamiju.

Ovo je NAJBOLJA PETORKA Evrolige

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 17:29

Košarkaška Evroliga je saopštila sastav idealne petorke za sezonu 2023/24.

Fabri: Crna Gora uradila OGROMAN POSAO na primjeni Strategije pametne specijalizacije

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 17:23

Crna Gora uradila je ogroman posao na primjeni prve Strategije pametne specijalizacije (S3), saopštio je danas predstavnik Udruženog istraživačkog centra Evropske Komisije Emanuele Fabri, na događaju povodom izrade druge po redu Strategije pametne specijalizacije.

Imate li ove VRIJEDNU KOVANICU od jednog i dva eura? Za neke možete dobiti čak 2 000 EURA

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 17:14

Rijetki novčići vrlo su unosno područje sakupljanja.

Milović predstavio program: U planu Gradsko pozorište, 2.300 PARKING MJESTA, dnevna bolnica sa poliklinikom, 350 EURA podstanarima

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 16:48

Nosilac liste “Budva može bolje!”, Nikola Milović, predstavio je danas pobjednički izborni program “Čista desetka”, kojim se nude konkretna i održiva rješenja za mnogobrojne probleme sa kojima se Budva danas suočava.

Uz Bijonse i Tejlor Svift - Ova PJESMA sa Eurosonga je u 50 NAJSLUŠANIJIH na Spotifyju

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 16:36

Na Spotifyevoj globalnoj ljestvici najviralnijih novih pjesama, hrvatski muzičar koji je tu zemlju predstavljao na ovogodišnjem takmičenju za pjesmu Eurovizije Baby Lasagna se penje već danima, a čini se da bi uskoro mogao doći i na sam vrh.

Mandić: DPS ima dovoljno poslanika da INICIRA SMJENU Vlade; Rakočević: Mi želimo IZBORE

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 16:26

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je tokom polemike sa poslanikom Demokratske partije socijalista Nikolom Rakočević rekao da DPS ima dovoljno poslanika da inicira smjenu Vlade. Na to mu je Rakočević poručio da je to pitanje zapravo za njega jer je još juče kazao da će izvršiti pritisak na Vladu da odustane od ideje da bude antisrpska.