Ponedjeljak, 12.02.2024 | 11:38
IZVOR: zadovoljna.nova.rs/atma.hr

Venera i Mars donose sudbonosne LJUBAVNE PROMJENE za ove horoskopske znakove

Venera i Mars 17. februara 2024. ulaze u egzaktnu konjunkciju u znaku Vodolije, a to znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve horoskopske znakove jer obje planete prvenstveno vladaju ljubavnim pitanjima.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Posebnost ove veze jeste šta će se dogoditi zajedno s Plutonom koji je 22. januara ušao u znak Vodolije i mijenjaće ljubavne saveze tokom cijele godine. To znači da će se i oni ljudi koji su u čvrstom i srećnom braku suočiti s promjenama i iskušenjima iz univerzuma.

U vezi će se pojaviti nešto čega prije nije bilo – više slobode, prozračnosti i lakoće. Na primjer, za neke će postati norma da imaju dva partnera, dok će drugi odlučiti stupiti u brak s teškom osobom, jer prema sudbini moraju proći tu karmičku lekciju, piše atma.hr.

Bik

Venera, vaš vladar, u konjunkciji je s Plutonom i Marsom u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u februaru možete imati karmičko poznanstvo sa osobom ili razgovor u postojećoj vezi o službenom statusu veze.

Osim toga, Mars u vašoj karti odgovoran je za tajne pa možete imati početak nove skrivene romanse, npr. na poslu ili s nadređenom osobom.

Budite uvjereni da će ovog mjeseca započeti nešto što će promijeniti cijelu vašu ljubavnu godinu i uticati na cijeli život.

Vaga

Venera zajedno s Marsom i Plutonom prelazi u znak Vodolije, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert.

To znači da biste ove godine mogli da doživite potpunu transformaciju vašeg odnosa jer će vam se pojaviti leptirići u stomaku zbog potpuno nove romanse.

Najvjerovatnije će ova osoba biti vrlo ozbiljna finansjski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a spajanje s Plutonom i Marsom (vaši vladari) daće karmički susret i veliku promjenu u već postojećoj zajednici.

Ako ste slobodni, tada će vas od februara 2024. život upoznati s novim ljudima i pojaviće se strastvene romanse. Sve se vrti oko Plutona, koji vlada vašim intimnim životnim sektorom, a takođe upravlja pitanjima lične transformacije – upravo će ljubavni odnosi postati vaše pravo gorivo za napredak.

Škorpija

Pluton, vaš vladar, u konjunkciji je s Venerom i Marsom u vašem sektoru stanovanja. Vjerovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru partner pozvati da započnete zajednički život.

Osim toga, možete doživjeti veliku promjenu u ljubavi, čak do tačke podjele imovine i razvoda – Pluton često potpuno preinači kuću u koju ulazi.

Stoga, ako ste u dugoj vezi ili braku, u februaru bi se mogli pojaviti problemi.

Vodolija

Očekuju vas velike promjene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku! To znači da ćete postati inicijator globalne transformacije odnosa.

Na primjer, u februaru razgovarajte s partnerom o tome koliko ste spremni i želite li da postanete roditelj, što znači da je vrijeme da odnos podignete na nov nivo.

Osim toga, možda ćete imati aferu sa osobom koja će biti povezana s vašim poslom, a tada će se uredska romansa razviti u nešto ozbiljnije.

Lav

Venera, Mars i Pluton se približavaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvijek promijeniti u februaru.

Najvjerovatnije će započeti nova veza i ona će za vas postati sveobuhvatna – Pluton uvijek ima učinak „crne rupe“ i neopisiv magnetizam za osobu. Ono vrijeme kada jednostavno ne možete odoljeti.

Ako ste u braku, tada će Pluton promijeniti vaš odnos kroz temu stanovanja – partner može predložiti da počnete da živite odvojeno ili ćete stupiti u brak.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Veljko Ražnatović osvojio medalju i obezbijedio sebi NACIONALNU PENZIJU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:38

Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, velikim uspjehom sebi je obezbijedio i nacionalnu penziju.

Da li ste čuli za burito metodu? Pomoću nje ćete osušiti veš za dva minuta (VIDEO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:26

Isprobajte način sušenja veša za koji mnogi tvrde da provjereno radi

Pet znakova po kojima odmah možete prepoznati pasivno-agresivnu osobu

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:17

Većina nas može lako prepoznati otvoreno agresivnu osobu koja voli kritikovati, omalovažava ili vrijeđa, ali to može biti malo teže kada je u pitanju neko ko je pasivno-agresivan. To je zbog toga što ovo ponašanje podrazumijeva prikrivenu agresivnost, odnosno ima efekat na vas iako niste u potpunosti sigurni zašto.

Šta godišnje doba u kojem ste se rodili govori o vama? Evo kada se rađaju avanturisti, a kada nježne duše

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:05

Poput astrologije, popularna vjerovanja tvrde da godišnje doba u kojem smo rođeni može uticati na našu ličnost 

Raznovrstan kulturni program i tokom maja mjeseca u KIC-u

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:05

Kontinuitet promocije raznovrsnog umjetničkog stvaralaštva biće nastavljen i tokom maja u Kulturno - informativnom centru “Budo Tomović”.

"U ovom trenutku..." Marija Šerifović otkrila da li planira da dobije još DJECE preko surogat majke

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 09:50

Pjevačica Marija Šerifović je nedavno održala koncert u Helsinborgu u Švedskoj.

Planirate da se preselite u Njemačku? Evo koliko dugo ćete tražiti stan

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 09:44

U Njemačkoj se veliki broj građana našao u problemu zbog visokih kirija i nedostatka stanova na tržištu.

Šušanj: Izgorio montažni objekat, nema povrijeđenih

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 09:31

U požaru koji je izbio u noći između nedjelje i ponedjeljka u gornjem Šušanju, u naselju Peranovići, u potpunosti je izgorio montažni objekat. Na sreću povrijeđenih nije bilo.

VIDEO: Da li ste počeli da je gledate? Ovu seriju upoređuju s "Igrom prijestola" i nazivaju je jednom od NAJBOLJIH

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 09:28

Otkako se završila "Igra prestola", obožavatelji te serije žude za još sličnog sadržaja.

Đoković započeo svoju 423. NEDJELJU na vrhu ATP liste

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 09:17

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, zadržao je prvo mjesto na ATP listi.