Utorak, 13.02.2024 | 13:13
IZVOR: prva.rs

Sjutra je Dan zaljubljenih, a nekim parovima sprema se PRAVA LJUBAVNA DRAMA

Dok se većina parova priprema za dan ispunjen romantikom i ljubavlju, neki horoskopski znakovi mogu da se suoče sa pravom ljubavnom dramom za ovogodišnji Dan zaljubljenih.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Zvijezde i planetarni aspekti sugerišu da će se ljubavne vode za neke od znakova pretvoriti u buran okean. Evo ko bi trebalo da bude na oprezu i zašto...

Blizanci

Blizanci, poznati po svojoj promjenljivoj prirodi, mogli bi da budu rastrzani između različitih osjećaja ili čak dva potencijalna partnera. Ova neodlučnost može dovesti do napetih situacija, posebno ako se tajne otkriju u neprikladno vrijeme.

Šta kažu zvijezde? Očekujte neočekivano – moguće su iznenadne promjene planova ili otkrića koja će testirati vaša osjećanja i odlučnost.

Škorpija

Strastvene Škorpije će se suočiti sa ljubomornim ispadima ili sukobima osnovanim na emocionalnim nesigurnostima. Njihova tendencija prema intenzivnosti može ih dovesti do preispitivanja lojalnosti partnera.

Šta kažu zvijezde? Budite spremni na emocionalne razgovore. Iskrenost i otvorenost biće ključni za prevladavanje bilo kakvih nesporazuma.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, ali Dan zaljubljenih bi mogao da im donese izazove u vezi sa njihovim pretencioznim očekivanjima. Ako vam osjećanja ne budu uzvraćena na način na koji ste očekivali, vaše razočaranje bi eskaliralo do drame.

Šta kažu zvijezde? Važno je uskladiti očekivanja sa partnerom. Izražavanje vaših želja i potreba unaprijed može pomoći u izbjegavanju razočaranja.

Vodolija

Vodolija voli svoju slobodu i nezavisnost. Sukobi oko planova za Dan zaljubljenih mogu da izazovu unutrašnju borbu između potrebe za prostorom i želje da udovoljite partneru.

Šta kažu zvijezde? Balansiranje vaših potreba sa očekivanjima partnera biće ključno. Otvoreni razgovor o vašim željama za Dan zaljubljenih može pomoći u izbjegavanju sukoba.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nišić najavila - SEDMOČASOVNO radno vrijeme do kraja godine

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:16

Ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić najavila je da se do kraja godine u Crnoj Gori može očekivati uvođenje sedmočasovnog radnog vremena. 

Veljko Ražnatović osvojio medalju i obezbijedio sebi NACIONALNU PENZIJU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:38

Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, velikim uspjehom sebi je obezbijedio i nacionalnu penziju.

Trgovine NEĆE RADITI 1. i 2. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjećamo sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak.

Počela je Stradalna nedjelja - Posljednja sedma nedjelja VASKRŠNJEG POSTA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 07:15

Počela je sedma posljednja nedjelja Vaskršnjeg posta. Svi dani u njoj nose naziv Veliki, pa je tako danas Veliki ponedjeljak.

Građani Andrijevice ogorčeni, voda SKUPLJA 300 odsto

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 08:33

Skupština Andrijevice nije u zakonskom roku donijela odluku o saglasnosti na cjenovnik za utrošenu vodu koji je u aprilu minule godine dostavljen Regulatornoj agenciji. Gradskom vodovodu je prošlog mjeseca stigao dopis, a sa njim i povećanje od 300 odsto po kojem će se i obračunavati aprilski računi. Građani su uputili prigovore Vodovodu, a svoje negodovanje će iskazati i na protestima ukoliko se cijene ne koriguju, objavio je Javni servis RTCG.

"Najbolji POKLON je to što on NIJE PORED NJE": Način na koji je Donald Tramp ČESTITAO Melaniji rođendan USIJAO MREŽE (VIDEO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:38

“Da li iko vjeruje da Melanija želi njega pored sebe za rođendan?”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama

Air Montenegro operacije obavlja po NAJVIŠIM BEZBJEDNOSNIM standardima

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:30

Nalazi detaljne revizije operativne bezbjednosti IATA-e (IOSA) potvrdili su da Air Montenegro posluje i operacije obavlja po najvišim međunarodnim bezbjednosnim standardima, saopšđteno je iz te kompanije.

PREDSTAVLJEN projekat „Mistične priče Dunavske zelene rute“

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:21

Agencija za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice organizovala je danas javni događaj u cilju promocije i prezentacije projekta „Mistične priče Dunavske zelene rute”.  Riječ je o projektu koji predstavlja međunarodnu valorizaciju prirodnog i nematerijalnog kulturnog nasljeđa sa ciljem društveno-ekonomskog razvoja ruralnih područja Podunavlja.  

URA: Milović uz PODRŠKU Spajića nastavlja sa KRŠENJEM ZAKONA, uvjereni smo da će zato odgovarati

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:12

Prvih pet mjeseci rada 44. Spajićeve Vlade obilježilo je kontinuirano kršenje Ustava i zakona, a danas je tu praksu nastavio i kontraverzni ministar pravde Andrej Milović sa nezakonitim vraćanjem u kaznenu evidenciju bivšeg generalnog direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Artana Kurtija. Radi se o skandaloznom činu koji ima za cilj da preduprijedi obavezu povratka na presudu Upravnog suda o vraćanju na mjesto generalnog inspektora, u skladu sa odlukom nadležne sudske instance, ali i klasičnu diskreditaciju ličnosti", saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Božović: Gradsko preduzeće Deponija bilježi MAKSIMALNE REZULTATE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:08

U cilju uvođenja novih praksi obavještavanja građana o rezultatima i planovima, „Deponija” d.o.o. Podgorica organizovala je danas radni doručak sa predstavnicima medija u cilju boljeg i svestranijeg informisanja javnosti o aktivnosti ovog društva. Tema istog bila je prezentacija rada prvog kvartala 2024. godine i budućih planova Deponije.

Džastin Biber objavio fotografiju na kojoj PLAČE, fanovi ZABRINUTI - OGLASILA se i njegova žena (FOTO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:03

Džastin Biber je na društvenim mrežama objavio niz fotografija, a na nekima od njih gleda u kameru i plače.

Žakelj: Borba, želja i fokus ODLUČIĆE UTAKMICU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:52

Trener košarkaša Budućnosti, Andrej Žakelj, svjestan je da je Partizan ozbiljan protivnik i da će dvomeč u polufinalu ABA lige odlučiti detalji - borba, želja i fokus.

Alkohol DOSTUPAN maloljetnicima iako je zakonom ZABRANJEN

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:49

Alkoholna pića i dalje su, uprkos zakonskim propisima, u velikoj mjeri dostupna maloljetnicima u maloprodajnim i ugostiteljskim objektima u Crnoj Gori, a to su potvrdili i rezultati socijalnog eksperimenta koji je sprovelo udruženje Roditelji.

Slavni glumac ŠOKIRAO javnost kad je skinuo masku - Pokazao PRAVO LICE nakon godinu dana (FOTO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:30

Slavni glumac Majk Majers pojavio se u javnosti nakon godinu dana. Prisustvovao je 49. gali AFI Life Achievement Award, gdje je održao i govor.

Arsović: Grubo KRŠENJE zakona u Glavnom gradu se samo nastavlja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 15:26

Dok smo upozoravali da gradonačelnica Olivera Injac krši zakon time što ne reaguje na sad već četiri rješenja Upravne inspekcije i jedno iz MUP-a za ustanovljeno nezakonito imenovanje, v.d. komandiru Zdravku Blečiću je 27.04. istekao v.d. status, naveo je na mreži X odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović.