Srijeda, 21.02.2024 | 10:14
IZVOR: cdm.me

Savić: Radujem se saradnji sa Robijem, siguran sam da će biti uspješna

Stefan Savić raduje se saradnji sa Robertom Prosinečkim u crnogorskoj reprezentaciji i vjeruje u dobar rezultat u Ligi nacija.




Foto: fscg.me, arhiva

Hrvatski stručnjak nedavno je predstavljen kao nasljednik Miodraga Radulovića na klupi “sokola”.

Prvi izazov čeka ga od jeseni u Ligi nacija. 

“Radujem se što ću raditi sa Robijem, siguran sam da će imati dosta uspjeha u našoj reprezentaciji i da ćemo gajiti dobru atmosferu u svlačionici. Vjerujem da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija”, rekao je Savić za Arenu Sport.

Njegov Atletiko je prethodne večeri poražen od Intera 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, ali će imati popravni pred svojim navijačima.

“Odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu, izgledali smo poprilično dobro na terenu, ali nas je na kraju skupo koštala ta greška. Ne očajavamo, sve je i dalje otvoreno, igramo na našem stadionu u revanšu i vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat pred svojim navijačima”, dodao je Savić.

Atletiko će dočekati Inter 13. marta.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Mesi oborio rekord MLS lige, pet asistencija na jednom meču

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:04

Napadač Intera iz Majamija Lionel Mesi postao je prvi igrač u istoriji MLS lige sa pet asistencija na jednoj utakmici.

Brnović: Nijednog trenutka nisam pomislio da odem, to što se desilo nema veze sa organizovanim navijačima

Subota, 04.05.2024 | 21:41

Poslije turbulentnih dešavanja u i oko kluba – tuče saigrača, upada navijača u svlačionicu i prijetnji igračima, te užasne situacije u kojoj su se našli trener Ivan Brnović i njegova porodica – za Budućnost stižu bolji dani. Podgoričani su u Tivtu savladali Arsenal 4:0 i ostali u igri za titulu prvaka Crne Gore, mada je i dalje sve u rukama Dečića.

FK Budućnost: Puna podrška Brnoviću, vjerujemo da će nadležni rasvijetliti nemili događaj

Petak, 03.05.2024 | 21:43

"Fudbalski klub Budućnost, u svjetlu najnovijih događaja sa kojima je javnost upoznata, želi još jednom da iskaže punu podršku šefu stručnog štaba Ivanu Brnoviću, uz vjeru da će nadležni organi preduzeti sve mjere na rasvjetljavanju nemilih događaja", navodi se u saopštenju Podgoričana.

Ibra priznao: Zbog ega sam teško prihvatao kraj karijere

Petak, 03.05.2024 | 19:57

Osam mjeseci nakon što je zvanično završio fudbalsku karijeru, Zlatan Ibrahimović je priznao da to nije bila laka odluka.

Novi skandal: Ivan Brnović podnio prijavu protiv NN lica zbog sumnje da mu je oteta kćerka

Petak, 03.05.2024 | 15:42

Crnogorski fudbal je odavno dotakao dno, ali ovo što se dešava u posljednjih nekoliko dana prevazilazi sve okvire.

CNP: Predstava “671-LOV” na Sceni Studio

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:21

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji mlade crnogorske autorke Hane Rastoder, biće izvedena u utorak 7. maja na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta s početkom u 20 sati.

Glumica Emili Blant iskreno - Htjela sam da POVRATIM poslije poljubaca sa nekim glumcima

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:05

Glumica Emili Blant iskreno je govorila o odnosima sa drugim kolegama i šta se dešava kada se ne poklopi hemija glumaca, posebno u romantičnim scenama, otkrivajući da joj je poslije nekih poljubaca bilo muka.

MAJ je njihov mjesec: PET horoskopskih znakova koje čekaju velike POSLOVNE PROMJENE

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:43

Brzo provjerite da li je vaš horoskopski znak na listi – jer ovih 5 znakova Zodijaka mogu doživjeti promjene u karijeri i finansijama u maju 2024.

Žrijeb za Masters u Rimu: Poznati mogući protivnici Novaka Đokovića

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:22

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković započeo je 424. sedmicu na vrhu ATP liste, a danas je saznao i potencijalne protivnike na Mastersu u Rimu.

Apple sledeće godine predstavlja i iPhone SLIM, evo koji će model mijenjati

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:06

Apple sprema velike promjene za iPhone 17 liniju koja se očekuje sledeće godine, uključujući i "novi" model.

Budvanska URA: Izgradićemo podzemnu garažu sa preko 500 parking mjesta kod bivšeg Zeta filma

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 12:46

"Na parcelama koje su u vlasništvu Opštine Budva i države Crne Gore, a koje se nalaze na prostoru ispred i oko bivšeg Zeta filma, moguće je i neophodno izgraditi veliku podzemnu garažu na dvije i tri etaže(u zavisnosti od idejnog projekta), sa najmanje 500 novih parking mjesta, čime bi se u velikoj mjeri riješio problem parkiranja u najužem gradskom jezgru, tokom i van sezone. Taj projekat biće jedan od prioriteta nove opštinske vlasti u kojoj će Građanski pokret URA imati presudnu ulogu, pa ćemo insistirati da isti bude realizovan u najkraćem mogućem roku tokom mandata nove lokalne uprave" saopštili su iz budvanske URE.

Zečević najavio: “Linijski prevoz” i električni autobusi u Podgorici najvjerovatnije od SEPTEMBRA

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 12:37

Direktor preduzeća "Putevi" najavio...

Klikovac - Rezultati Evrope sad i “eksperata” su smanjene plate

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 12:16

Rezultat programa Evropa Sad 1 i “eksperata” u upravi Glavnog grada jeste smanjenje zarada zaposlenima u Čistoći, Vodovodu i Tržnicama i pijacama za 10%, saopštio je šef Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac.

Plej - of ABA lige: Partizan stigao u Podgoricu BEZ Koprivice i Jaramaza

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 12:01

Partizan u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti Voli u svom sastavu neće imati Balšu Koprivicu i Ognjena Jaramaza.

Šehović: Vlada umjesto što nemušto taktizira, da konačno saopšti svoj jasan stav o Rezoluciji UN o Srebrenici

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:46

Umjesto što nemušto i nevješto taktizira, a kad već nema hrabrosti da se nađe u društvu nekoliko desetina država koje su kosponzorisale Rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici, Vlada da stisne petlju i da konačno saopšti svoj jasan stav na ovo, ne političko, nego etičko pitanje, saopštio je predsjednik SD-a Damir Šehović.