Utorak, 05.03.2024 | 12:54
IZVOR: najžena.rs

Poznata glumica SMRŠALA 35 kilograma i ODUŠEVILA novim izgledom, a ovo je njena ISHRANA

Uvijek se borila s kilogramima i izjavljivala kako nikada neće biti mršava, ali je doživjela nevjerovatnu transformaciju.




Foto: YouTube screenshot/RuPaul's Drag Race 

Poznata američka glumica Melisa Makarti igrala je u humorističkim serijama, poput "Gilmorove“, "Majk i Moli" i brojnim komedijama, zahvaljujući kojima je stekla veliku popularnost.

Melisa je cijelog života vodila borbu s kilogramima i stalno govorila kako nikada neće biti mršava, ali u posljednjih nekoliko godina glumica se bukvalno prepolovila! Na nedavnoj dodjeli nagrada u Holivudu pokazala je svoju novu figuru. 

Poznata američka glumica Melisa Makarti (53) igrala je u humorističkim serijama, poput "Gilmorove“, "Majk i Moli" i brojnim komedijama, zahvaljujući kojima je stekla veliku popularnost.

Melisa je cijelog života vodila borbu s kilogramima i stalno govorila kako nikada neće biti mršava, ali u poslednjih nekoliko godina glumica se bukvalno prepolovila! Na nedavnoj dodeli nagrada u Holivudu pokazala je svoju novu figuru. Vidno mršavija, pojavila se u društvu supruga Bena Falkonea, a nosila je ljubičastu haljinu s pojasom koji joj je dodatno istakao struk. 

Glumica je izgubila 35 kilograma, a za njen novi izgled zaslužna je keto dijeta. 

"Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila. Osjećam se fantastično", rekla je i dodala da je uz to što je promijenila ishranu, išla u teretanu pet puta nedjeljno.

Još 2014. godine Melisa je kreirala svoju liniju odjeće jer nije mogla da pronađe onu koja joj odgovara zbog gojaznosti. Tada je ispričala kako je tražila elegantne haljine za dodjelu „Oskara“ za koji je tada bila i nominovana.

"Kad idem u kupovinu, uvijek se razočaram. Za dodjelu „Oskara“ nisam mogla da nađem nikoga ko bi me obukao. Pitala sam pet, šest dizajnera, vrlo priznatih i svi su me odbili", ispričala je zvijezda "Deveruša".

Ketogena dijeta ili keto dijeta podrazumijeva unos malo ugljenih hidrata, a mnogo masti. Može biti efikasna za skidanje kilograma, ali se prije držanja bilo koje dijete, pa i ove, treba posavjetovati sa ljekarom ili nutricionistom, jer postoje grupe ljudi kojima ne odgovara i može im ugroziti zdravlje.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Martinović: U Crnoj Gori registrovano 499 hotela, dobrom ljetnjom sezonom na sjeveru da pokrijemo gubitke tokom zimske

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:04

U toku je nastavak treće posebne sjednice Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2024. godini. Na pitanja poslanika odgovara ministar turizma, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.

Veljko Ražnatović ipak NEĆE dobiti nacionalnu penziju! Drugi bokseri hoće, ali on ne, evo i zbog čega

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:58

Tako blizu, a tako daleko, reklo bi se...

Samsung ima NOVI PUNJAČ - Košta 69,90 EURA, a evo zbog čega je poseban

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:57

Samsungov novi punjač može puniti dva telefona istovremeno, a na evropskom tržištu koštaće 69,90 eura.

Da li će društvene mreže uskoro biti strogo kontrolisane?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:50

Odri Azule, generalna direktorka UNESKA, pozvala je na globalni dijalog kako bi se našao način da se reguliše postupanje kompanija, vlasnika društvenih mreža i ograničila njihova uloga u širenju dezinformacija.

MKM: Objavljen Javni poziv za uključivanje u program obilježavanja 18. maja, Međunarodnog dana muzeja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:43

Ministarstvo kulture i medija poziva sve nacionalne i lokalne ustanove iz oblasti kulture i kulturne baštine da se 18. maja 2023. kroz organizovanje aktivnosti i programskih sadržaja uključe u obilježavanje Međunarodnog dana muzeja.

UP - Uhapšen osumnjičeni za nedozvoljene polne radnje u Danilovgradu

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 12:27

Danilovgradskoj policiji prijavljeno je da je jedno maloljetno lice seksualno uznemiravano od strane jedne osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Novo rukovodstvo ZZZCG: Evo ko je izabran za VD direktora

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:58

Upravni odbor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore danas je, na prvoj sjednici u novom sazivu, imenovao nove članove tog organa upravljanja kao i vršioca dužnosti direktora institucije.

Trgovine NEĆE RADITI 1,2,3. i 6. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjeća sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak, kao ni tokom vjerskog praznika pravoslavnog Vaskrsa koji ove godine obuhvata 3. maj (Veliki Petak) i 6. maj (2. dan Vaskrsa).

Premijerno u CNP-u: „Ibzen mašina“ priča o našoj sadašnjosti

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:41

Predstava „Ibzen mašina“ sinoć je premijerno izvedena u Crnogorskom narodnom pozorištu. Riječ je o šestoj premijeri CNP-a u jubilarnoj 70. sezoni. Režiju potpisuje crnogorska rediteljka Ana Vukotić koja je, sa dramaturškinjom Željkom Udovičić-Pleština, u „Ibzen Mašinu“ objedinila četiri djela čuvenog norveškog dramskom pisca Henrika Ibzena.

Astro savjet za 29. april: Pazite se PREJEDANJA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:29

Venera, planeta ljubavi, novca, ljepote, umjetnosti, blagostanja i uživanja, danas u 12.32 ulazi u Bika, znak u kome se osjeća kao kod svoje kuće (jer njime upravlja).