Srijeda, 06.03.2024 | 20:33
IZVOR: citymagazin.rs

PRAZAN MJESEC uskoro stiže: Na ova tri znaka će imati NAJJAČI uticaj

Prazan Mjesec u znaku Riba dogodiće se 10. marta i označava posjlednji Prazan Mjesec u astrološkoj godini. Ovo vrijeme može doneti posebnu energiju i izazove, posebno za određene znakove.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Spremite se za mjesec pun uzbuđenja i emocija kada prazan mjesec u znaku Riba preuzme vlast. Mlad ili prazan mjesec je dobro vrijeme da iskoristite svoje emocionalne, duhovne i intuitivne potrebe.

Prema astrolozima, ova tri znaka očekuje posebno uzbudljiv period.

Rak

Prazan mjesec daje posebnu moć ovom znaku. Ovo je vrijeme kada mogu da uđu dublje u sebe i istraže svoja osjećanja. Uprkos potencijalnim izazovima koje nosi prazan mjesec, Rakovi imaju priliku za unutrašnju svest i razumijevanje sopstvenih potreba. Prazan mjesec u Ribama je pogodno vrijeme i za Raka koji razmišlja o obrazovanju ili pokretanju novog projekta ili posla. Rakovi koji su već odustali poboljšaće svoj odnos sa partnerom, a onima koji još uvijek traže ljubav, predstojeća veza će poljuljati čvrsto uvjerenje da prava ljubav ne postoji.

Preporuka za Rakove: Iskoristite ovaj period za samorefleksiju. Zapišite svoja osjećanja, meditirajte i fokusirajte se na unutrašnju ravnotežu. Ovo može biti vrijeme kada možete pronaći unutrašnju snagu i svijest.

Djevica

Djevice su precizne, analitične i orijentisane na detalje. Prazan mjesec za Djevice predstavlja priliku da razmisle o svojim ciljevima i prioritetima. Umjesto da se fokusiraju samo na spoljne zadatke, oni sada imaju priliku da istraže unutrašnje svjetove svojih emocija i želja. Prazan mjesec u Ribama pogoduje i razvoju ličnih odnosa, pa razgovor, kao i samo zajednički ručak ili večera, mogu biti prilika da odnosi između partnera ili članova porodice pređu na novi nivo.

Preporuka za Djevice: Prihvatite ovaj period kao poklon za internu reviziju. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima, identifikujte šta vam zaista znači i fokusirajte se na sopstveno blagostanje.

Riba

Ribe su intuitivne, emotivne i povezane sa duhovnošću. Prazan mjesec za Ribe znači vrijeme kada mogu još dublje da uđu u svoje snove, intuiciju i kreativnost. Za ribu koja voli da se zadubi u sebe, ovo vrijeme je izuzetno pogodno za razmišljanje o tome šta radi i da li to radi za svoje i zadovoljstvo drugih – ne samo svojih bližnjih. Čak i razmišljanje o tome šta može učiniti za druge ili zajednicu može donijeti veoma dobre plodove.

Preporuka za Ribe: posvetite se svojoj umjetničkoj strani, pišite dnevnik, meditirajte i pratite svoju intuiciju. Ovaj period može biti ključ za razumijevanje vašeg unutrašnjeg svijeta i duhovnog rasta.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nova titula za Lovćen - Postali prvaci Crne Gore

Subota, 27.04.2024 | 22:02

Rukometaši Lovćena su 11. put u istoriji postali prvaci Crne Gore.

Mjesto najbliže svemiru: Prosječan životni vijek u ovom gradu je 35 godina, ali se stalno širi (VIDEO)

Subota, 27.04.2024 | 21:55

La Rinconada je grad sa najvećom nadmorskom visinom na svijetu i smatra se mjestom koje je najbliže svemiru.

Dženifer Aniston "OŽIVLJAVA" kultni film

Subota, 27.04.2024 | 21:21

Kultni film “9 to 5” dobija svoju adaptaciju i to pod producentskom palicom Dženifer Aniston i njene filmske partnerke Kristin Han.

PONAŠANJA KOJA ODBIJAJU PARTNERA: Tri okidača koja dovode do raskida

Subota, 27.04.2024 | 20:56

Ukoliko radite sljedeće tri stvari, veš partner će biti nezadovoljan i polako će se udaljavati od vas.

Skandal pod Goricom: Golman Budućnosti udario saigrača nakon derbija

Subota, 27.04.2024 | 20:28

Skandalozne scene su viđene po završetku derbija 1. CFL između Budućnosti i Sutjeske pod Goricom.

Ako žena želi da bude srećna, mora da IZBJEGAVA OVA TRI TIPA MUŠKARACA: Savjeti čuvenog mudraca zlata vrijedni!

Subota, 27.04.2024 | 20:05

Konfučije je bio kineski filozof i socijalni reformator. Njegova filozofija naglašava lični moral, ispravnost društvenih odnosa, pravdu i iskrenost. Njegove mudrosti su se vjekovima prenosile sa generacije na generaciju, a i danas u savremenom društvu njegove ideale prate oni kojima su njegova djela inspiracija.  

Lista ,,Budva može bolje!” – prof. dr Nikola Milović za jedan dan skupila više od 500 potpisa

Subota, 27.04.2024 | 19:41

Za samo jedan dan od predstavljanja odborničke liste „Budva može bolje”, prof. dr Nikola Milović, listu je podržalo više od 500 građana, saopšteno je iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Sjajna partija kralja šljake: Rafa zapalio magičnu kutiju

Subota, 27.04.2024 | 18:32

Rafael Nadal je nošen sjajnom podrškom sa tribina pobijedio Aleksa De Minora sa 2:0 i plasirao se u treće kolo Mastersa u Madridu.

Ovo je spisak najzdravijeg povrća na svijetu: Iznenadiće vas šta je na posljednjem mjestu

Subota, 27.04.2024 | 17:52

Dijetetičari su za Parade.com otkrili spisak najzdravijeg povrća.

Spajić – Merc: Stabilnost Zapadnog Balkana vrlo važna za snažnu Evropu

Subota, 27.04.2024 | 17:15

Stabilnost Zapadnog Balkana je vrlo važna za snažnu Evropu, istakao je predsjednik Hrišćansko-demokratske unije Fridrih Merca tokom sastanka s premijerom Milojkom Spajićem u Berlinu. Dvojica zvaničnika razgovarala su i o evropskim integracijama i rezultatima crnogorske Vlade u posljednjih pet mjeseci.