Petak, 08.03.2024 | 11:12
IZVOR: unaworld

Merkur ulazi u znak Ovna: Od 10. MARTA više ništa neće biti isto

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja, ulazi u Ovna 10. marta gdje će se zadržati čak do 15. maja jer će ići i retrogradnim hodom.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Merkur u Ovnu najjače će osjetiti Ovnovi, Lavovi i Strijelčevi, a neće prijati Jarčevima, Rakovima i Vagama.

Merkur, planeta komunikacije, intelekta i mentalnih procesa, dolazi u Ovna, znak koji je poznat po svojoj hrabrosti, energiji i inicijativi. Ova postavka stvara osobu koja je brza u razmišljanju, odlučna i direktna u komunikaciji.

Akcija

Merkur u Ovnu donosi naglašenu potrebu za akcijom i spontanošću u razmišljanju. Osobe s ovom pozicijom često vole preuzimati inicijativu u razgovorima i brzo donositi odluke. Njihova sposobnost brzog razmišljanja često ih čini efikasnim u rješavanju problema, ali takođe može dovesti i do impulsivnih odluka.

Ove osobe imaju tendenciju da budu vrlo direktne u svojoj komunikaciji. Ne boje se izražavanja svojih mišljenja i često će otvoreno iznositi svoje stavove. Mogu biti vrlo strastveni u svojim argumentima i vole da budu u centru pažnje kada su u diskusijama ili debatama.

Impulsivnost

Merkur u Ovnu takođe može dovesti do impulsivnog stila komunikacije. Ove osobe mogu biti brze da reaguju i izraze svoje misli, ponekad bez pažljivog razmatranja svih aspekata situacije. Mogu biti skloni prekidima u razgovoru ili skakanju s teme na temu, jer imaju tendenciju da brzo skaču s jedne ideje na drugu.

Kada je u pitanju proces donošenja odluka, osobe s Merkurom u Ovnu su obično vrlo samouvjerene. Vjeruju u svoje instinkte i brzo reaguju na nove informacije. Međutim, mogu biti sklone riziku i ne uzimaju uvijek u obzir dugoročne posljedice svojih odluka.

Hrabrost

Merkur u Ovnu donosi energičan, brz i direktan način komunikacije. Ove osobe su hrabre, samouvjerene i spremne da preuzmu inicijativu u svim oblastima života, ali bi trebalo da obrate pažnju na svoju impulsivnost i nauče da balansiraju brzinu sa pažljivijim razmatranjem.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Supruga priredila nevjerovatno IZNENAĐENJE Nikoli Rokviću na putu ka Grčkoj (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 09:41

Proslavljeni pjevač Nikola Rokvić, krenuo je prije par dana pješke na put do Grčke, gdje će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom u istoimenom manastiru, a razlog njegove odluke je human.

KONCERT džez ansambla Lorana Kulondra 30. aprila u KIC-u

Nedjelja, 28.04.2024 | 09:31

Jedan od najboljih francuskih pijanista i kompozitora mlađe generacije Loran Kulondr, prirediće sa svojim džez ansamblom koncert u čast obilježavanja Međunarodnog dana džeza u Podgorici u utorak, 30. aprila, u velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, u 20 sati.

AKCIJA SPAŠAVANJA: Kotorski vatrogasci pet sati TRAŽILI STRANU DRŽAVLJANKU na brdu Vrmac (FOTO/VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 09:23

Služba zaštite i spašavanja je, u 16:20 sati, dobila poziv od policijske ispostave Kotor, da se u reonu brda Vrmac izgubila jedna osoba i da je potrebna akcija spašavanja.

Koka-Kola vam ima BOLJI UKUS kad je pijete iz restorana brze hrane - Postoji NAUČNI RAZLOG za to

Nedjelja, 28.04.2024 | 09:12

Brza hrana s menija McDonald'sa ne bi bila ista da uz njih ne ide Koca-Kola.

Lili Alen ŠOKIRLA izjavom - "NE ŽELIM da sjedim sa svojim djetetom"

Nedjelja, 28.04.2024 | 08:42

Lili Alen otkrila je da misli da djeca ne bi trebala da lete prvom klasom.

Odličan za ZDRAVLJE MOZGA: Ovaj ZAČIN je pravo BLAGO za organizam

Nedjelja, 28.04.2024 | 08:12

Zdrava ishrana i redovno dodavanje određenih začina u jela mogu pozitivno uticati na zdravlje mozga.

Nova titula za Lovćen - Postali prvaci Crne Gore

Subota, 27.04.2024 | 22:02

Rukometaši Lovćena su 11. put u istoriji postali prvaci Crne Gore.

Mjesto najbliže svemiru: Prosječan životni vijek u ovom gradu je 35 godina, ali se stalno širi (VIDEO)

Subota, 27.04.2024 | 21:55

La Rinconada je grad sa najvećom nadmorskom visinom na svijetu i smatra se mjestom koje je najbliže svemiru.

Iskoristite LIJEPO vrijeme - Nedjelja u znaku SUNCA

Subota, 27.04.2024 | 21:31

U nedjelju se očekuje pretežno sunčano i tokom dana toplo vrijeme. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama moguća kratkotrajno magla, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

Dženifer Aniston "OŽIVLJAVA" kultni film

Subota, 27.04.2024 | 21:21

Kultni film “9 to 5” dobija svoju adaptaciju i to pod producentskom palicom Dženifer Aniston i njene filmske partnerke Kristin Han.