Srijeda, 13.03.2024 | 11:49
IZVOR: b92.net

"Nadal je kao divlja zvijer, pogađa kao nikad prije"

Direktor turnira u Monte Karlu David Masi optimista je u vezi sa povratkom Rafaela Nadala.




Foto: YouTube screenshot/ATP Tour

Masi kaže da je Rafu gledao kako trenira u Indijan Velsu i tom prilikom vidio odlično oružje kojim raspolaže vlasnik 22 Grend slem titule.

"Nikad se ne zna šta će uraditi, ali sam vidio kako trenira na privatnim terenima kod Larija Elisona (američki milijarder, vlasnik turnira u Indijan Velsu prim. aut). i imao sam utisak da čujem divlju zvijer. Pogađa kao nikad prije", rekao je Masi i dodao:

"Osjećao je neprijatnost, pa se plašio i više nije želio da igra u Indijan Velsu. Ispitivanja koje je radio nisu pokazala ništa".

Masters u Monaku je na programu od 7. do 14. aprila.

"Poslali smo mu dvije kutije loptica u Majorku kako bi mogao da vježba sa lopticama sa kojima će se igrati u Monte Karlu. Čak i bez odigravanja ijednog meča, imaće mogućnost da se vrati i odigra najbolji tenis", istakao je Masi.

Nadal, koji će tokom Rolan Garosa proslaviti 38. rođendan, ove sezone je odigrao samo tri meča u Brizbejnu.

Nakon toga se povukao sa turnira na Australijan openu, Dohi, Indijan Velsu, dok u Majamiju svakako nije planirao da igra.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Novo rukovodstvo ZZZCG: Evo ko je izabran za VD direktora

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:58

Upravni odbor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore danas je, na prvoj sjednici u novom sazivu, imenovao nove članove tog organa upravljanja kao i vršioca dužnosti direktora institucije.

Trgovine NEĆE RADITI 1,2,3. i 6. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjeća sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak, kao ni tokom vjerskog praznika pravoslavnog Vaskrsa koji ove godine obuhvata 3. maj (Veliki Petak) i 6. maj (2. dan Vaskrsa).

Premijerno u CNP-u: „Ibzen mašina“ priča o našoj sadašnjosti

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:41

Predstava „Ibzen mašina“ sinoć je premijerno izvedena u Crnogorskom narodnom pozorištu. Riječ je o šestoj premijeri CNP-a u jubilarnoj 70. sezoni. Režiju potpisuje crnogorska rediteljka Ana Vukotić koja je, sa dramaturškinjom Željkom Udovičić-Pleština, u „Ibzen Mašinu“ objedinila četiri djela čuvenog norveškog dramskom pisca Henrika Ibzena.

ANKETA: Da li ste zadovoljni planiranim SKRAĆENJEM radnog vremena na SEDAM SATI?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:34

Glasajte u našoj novoj anketi!

Astro savjet za 29. april: Pazite se PREJEDANJA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:29

Venera, planeta ljubavi, novca, ljepote, umjetnosti, blagostanja i uživanja, danas u 12.32 ulazi u Bika, znak u kome se osjeća kao kod svoje kuće (jer njime upravlja).

Stanovnici ovog dijela svijeta se NAJBOLJE HRANE i NAJDUŽE ŽIVE: Evo šta jedu

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:12

Najzdravije mjesto na svijetu nalazi se u Aziji. Prema mnogim ljekarima specijalizovanim za dugovječnost, Okinava u Japanu ima najbolju ishranu.

Milatović – Lajčak: Crna Gora da iskoristi pozitivan momenat i postane prva naredna članica EU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:56

Predsjednik države Jakov Milatović primio je u oproštajnu posjetu specijalnog izaslanika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslava Lajčaka.

Stručnjaci upozoravaju - Evo zašto ipak ne bi trebalo da pijemo rakiju prije jela?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:52

Ispijanje čašice-dvije rakije prije jela je običaj kod kuće ili u restoranu, ali ova navika navodno ne podstiče apetit i ne poboljšava ukus jela, kako mnogi tvrde.

Šta će se desiti sa vašim organizmom ako prestanete da jedete HLJEB? Tri promjene koje ćete primijetiti

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:45

Izbacite bijeli hljeb iz ishrane i pogledajte šta će se desiti  

Veljko Ražnatović osvojio medalju i obezbijedio sebi NACIONALNU PENZIJU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:38

Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, velikim uspjehom sebi je obezbijedio i nacionalnu penziju.