Petak, 15.03.2024 | 19:46
IZVOR: dan.online

On je najbolji PLAĆENI REDITELJ svih vremena

Kristofer Nolan postao je najbolje plaćeni reditelj svih vremena nakon posljednje plate za "Oppenheimera".




Foto: YouTube screenshot/ HugoDécrypte - Grands formats

Film iz 2023. prati priču o naučniku Robertu Openhajmeru, kojeg glumi Kilijan Marfi, i njegovoj ulozi u razvoju atomske bombe koja je korištena u Drugom svjetskom ratu. Na 96. dodjeli Oskara, 10. marta, "Oppenheimer" je osvojio sedam nagrada, uključujući i nagradu za najbolji film. Marfi je osvojio Oskara za najboljeg glumca, dok je Nolan osvojio dvije nagrade, uključujući i najbolju režiju.

"Variety" prenosi navode upućenih izvora prema kojima je Nolan zaradio nešto manje od 100 miliona dolara za režiju najvećeg prošlogodišnjeg filma. Ta brojka uključuje njegovu platu, bonus za uspješnu prodaju kinokarata, ali i nagradu za trijumf na Oskarima.

Budžet za snimanje "Oppenheimera" iznosio je 100 miliona dolara. Iako je to jako puno, film je zaradio nevjerovatnih 958 miliona dolara širom svijeta.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

SLABIJI ZEMLJOTRES registrovan u Crnoj Gori

Subota, 04.05.2024 | 11:06

Zemljotres jačine 2,7 stepena zabilježen je u Crnoj Gori.

Tivat: ZABRANJENO kretanje u kupaćem kostimu na ovim javnim površinama

Subota, 04.05.2024 | 09:41

Na predlog Sekretarija za za saobraćaj i stambeno komunalne djelatnosti, tivatski odbornici su 28. aprila izglasali izmjene Odluke o komunalnom redu, kojima je propisano da je na javnim površinama u Tivtu “zabranjeno kretati se i boraviti u kupaćim kostimima, kao i bez dijela odjeće u pješačkim zonama, gradskim parkovima, na trgovima i u užem gradskom jezgru”.

FOTO: Gudelj hitno operisan - Anastasija objavila fotografiju iz doma, pokazala kako se fudbaler oporavlja

Subota, 04.05.2024 | 11:44

Anastasija Ražnatović podijelila je fotografiju svog muža, Nemanje Gudelja iz porodičnog doma i pokazala kako se oporavlja, posle operacije.

Niske temperature i jaka vulkanska aktivnost: Kako vulkan na Antarktiku izbacuje 80 grama ZLATA dnevno?

Subota, 04.05.2024 | 10:02

Planina Erebus, krije jedan od najaktivnijih vulkana na svijetu, koji svakoga dana izbaci oko 80 grama zlata u hladan vazduh Antarktika. Antarktik je ledeni kontinent sa izuzetno niskim temperaturama, ali ima i jaku vulkansku aktivnost.

Imate Android? Prijeti vam OPASAN VIRUS, ovo je način da zaštitite svoj uređaj

Subota, 04.05.2024 | 10:15

Za korisnike koji su zabrinuti zbog ažuriranja svoje Chrome aplikacije, UniladTech izlistao je korisne korake kako biste osigurali bezbjednost svog uređaja.

Milatović: U Vaskrsu pronalazimo nadu za bolje sjutra

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:23

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti Vaskrs.

NAJVAŽNIJI DATUMI U 2024. GODINI: Astrolozi tvrde da donose promjene svim horoskopskim znacima

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:18

Spremite se za preokrete

"Predsezona obećava, cijene smještaja neznatno uvećane"

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:47

Cijene smještaja u Crnoj Gori su na nivou prošlogodišnjih ili neznatno uvećane. Podaci da je predsezona popunjena ranije i bolje nego prošle godine, a da je sezona u velikoj mjeri već bukirana, kako poručuju turistički poslenici, govore da su cijene formirane na zadovoljstvo gostiju, ističe se u prilogu TVCG.

Spajić čestitao Vaskrs: Neka naše društvo još snažnije bude protkano razumijevanjem, praštanjem i slogom

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:10

Premijer Gore Milojko Spajić je u ime Vlade i svoje lično čestitao Vaskrs svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave po julijanskom kalendaru.

Brnović: Nijednog trenutka nisam pomislio da odem, to što se desilo nema veze sa organizovanim navijačima

Subota, 04.05.2024 | 21:41

Poslije turbulentnih dešavanja u i oko kluba – tuče saigrača, upada navijača u svlačionicu i prijetnji igračima, te užasne situacije u kojoj su se našli trener Ivan Brnović i njegova porodica – za Budućnost stižu bolji dani. Podgoričani su u Tivtu savladali Arsenal 4:0 i ostali u igri za titulu prvaka Crne Gore, mada je i dalje sve u rukama Dečića.

McDonald's bi uskoro trebao predstaviti svoj najveći burger ikada, evo šta je poznato do sada

Subota, 04.05.2024 | 21:26

Hamburgeri iz McDonald'sa vrlo su ukusni i često poželimo da su još veći. Čini se da bi se to sada moglo i ostvariti jer su iz McDonald'sa potvrdili da njihovi timovi širom svijeta rade na lansiranju još većeg i još zasitnijeg hamburgera.

Živković: Imamo pravo da posumnjamo u selektivan pristup Tužilaštva

Subota, 04.05.2024 | 21:09

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković saopštio je da su, na principijelnoj ravni, uočili da se Tužilaštvo bavi samo prethodnim vremenom i prethodnim slučajevima, a od 30. avgusta 2020. se ne bavi nijednim slučajem, kao da se nijedno krivično djelo nije dogodilo nakon promjene vlasti u Crnoj Gori, zbog čega imaju pravo da  posumnjaju u selektivnost u pristupu i načinu rada  Tužilaštva.

Kolašinci strahuju da infrastruktura ne može da podrži nove objekte

Subota, 04.05.2024 | 20:48

U Kolašinu gotovo da nema ulice u kojoj se ne gradi zgrada ili hotel. Ekspanzija gradnje zabrinjava građane koji strahuju da postojeća infrastruktura neće moći da podrži novoizgrađene objekte, ali iz opštine uvjeravaju da će sve probleme riješiti u narednih par godina. Građanski aktivisti ukazuju i na urbanističke probleme, koji su, kažu, više nego očigledni.

Smolović: Usluge geronto domaćica u Crnoj Gori koristi 850 osoba

Subota, 04.05.2024 | 20:21

Crveni krst Crne Gore, iako je najveći licencirani pružalac usluga pomoći u kući, i dalje nema program geronto domaćica u Glavnom Gradu. Iako za njim postoji veliko interesovanje, te usluge se koriste u svega petnaest opština, navode iz Crvenog krsta za Gradsku RTV.

Karleušin nalog na Instagramu OBRISAN, a evo i ZBOG ČEGA

Subota, 04.05.2024 | 19:54

Jelena Karleuša, koja je na Instagramu imala više od dva miliona pratilaca, a svoj nalog je redovno koristila kako bi objavljivala fotografije, u posljednje vrijeme sve češće govor mržnje, ostala je bez istog, potvrdio je njen menadžer Zoran Birtašević na društvenoj mreži Iks.