Petak, 05.04.2024 | 08:09
IZVOR: Kolektiv.me

Otklonjen kvar u Kliničkom centru: Sve odložene i zakazane operacije za danas biće završene tokom dana

Zamijenjena je oštećena vodovodna cijev, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).




Foto: Kolektiv.me

“Naglašavamo da niko od pacijenata zbog prekida normalnog rada nije bio ugrožen i da će medicinsko osoblje tokom današnjeg dana završiti sve operacije koje su odložene kao i one koje su planirane za današnji dan”, naveli su iz KCCG.

Zahvalili su se podgoričkom Vodovodu i Službi za inžinjering i tehničko održavanje KCCG.

"Menandžment KCCG se zahvaljuje Vodovodu Glavnog grada koji je odmah uposlio sve svoje kapacitete, kao i Služba za inžinjering i tehničko održavanje naše ustanove, koja je pokazala veliku organizivanost da riješi u najkraćem roku ozbiljan problem", zaključeno je u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Jovanić nakon iskaza svjedoka: Stečajnog upravnika sam razriješio jer je radio NEZAKONITO

Srijeda, 08.05.2024 | 19:06

Bivši predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić kazao je pred podgoričkim Višim sudom, nakon saslušanja svjedoka Milana Guberinića, da ga je razriješio sa funkcije stečajnog upravnika u postupklu "Jastreb" jer je radio nezakonito.

Šaranović: MUP posvećen BORBI protiv napada na novinare i njihovu imovinu

Srijeda, 08.05.2024 | 17:53

Ministarstvo unutrašnjih poslova je posvećeno borbi protiv napada na novinare i njihovu imovinu - poručio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranvić na sastanku sa predstavnicom OEBS-a za slobodu medija (RfoM) Terezom Ribeiro.

Srpski mediji: Na autu osumnjičenih za ubistvo NIJE NAĐEN DNK Danke Ilić?

Srijeda, 08.05.2024 | 17:01

Kako tvrdi Nova.rs pozivajući se na izvore u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru nakon pristiglih novih vještačenja na automobilu kojeg su navodno vozili Dejan Dragojević i Srđan Janković nisu pronađeni tragovi DNK-a nestale dvogodišnje Danke Ilić.

Milović sa advokatima Duška Kneževića: Bezbjednost je APSOLUTNI PRIORITET

Srijeda, 08.05.2024 | 16:36

Ministar pravde Crne Gore, Andrej Milović, i direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS), Darko Vukčević, održali su danas sastanak sa britanskim advokatima Duška Kneževića, Tobijem Kadmanom i Edvardom Ficdžeraldom, na kojem se razgovaralo o uslovima u pritvoru i bezbjednosti gospodina Kneževića, kao i mogućnosti da ga njegovi britanski advokati zastupaju i u slučajevima koji se vode pred crnogorskim sudovima, naveli su iz Ministarstva pravde. 

Američka ambasada DONIRALA Vrhovnom sudu OPREMU za medijsku salu

Srijeda, 08.05.2024 | 15:36

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država je, kroz Biro za borbu protiv međunarodne trgovine narkoticima i sprovođenje zakona (kancelarija INL), donirala opremu za medijsku salu Vrhovnom sudu Crne Gore.

Šušić: "Konačno mišljenje za korišćenje SKY prepiske kao DOKAZA treba da da Vrhovni sud"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:44

Vrhovno državno tužilaštvo tvrdi da je presuda Evropskog suda za korišćenje SKY prepiske kao dokaza obavezujuća samo za članice Evropske unije. Istovremeno, advokat, Mitar Šušić, smatra da konačno mišljenje treba da dâ Vrhovni sud, kako bi postojao jedinstveni stav.

NAJPLAĆENIJI jutjuber u istoriji za 26. rođendan POKLANJA 26 automobila: Ovo su USLOVI

Srijeda, 08.05.2024 | 19:34

MrBeast, najplaćeniji youtuber u istoriji, objavio je da pratiteljima povodom svog 26. rođendana poklanja 26 Tesla automobila.

SPEKTAKL u Kotoru: Golman Kralj dao GOL za peterce, Primorac na korak od TITULE

Srijeda, 08.05.2024 | 19:25

Primorac je sada stvarno blizu, sve miriše da će se u Kotoru slaviti titula prvi put još od 2008. godine.

Roditelji ovaj TRIK od PET SEKUNDI morate da znate - Može da SPASI život bebe u automobilu (VIDEO)

Srijeda, 08.05.2024 | 19:15

„To je brz i lak način da se utvrdi da li je pojas vašeg mališana previše labav ili ispravan.

Jovanić nakon iskaza svjedoka: Stečajnog upravnika sam razriješio jer je radio NEZAKONITO

Srijeda, 08.05.2024 | 19:06

Bivši predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić kazao je pred podgoričkim Višim sudom, nakon saslušanja svjedoka Milana Guberinića, da ga je razriješio sa funkcije stečajnog upravnika u postupklu "Jastreb" jer je radio nezakonito.

LJUBAV CVJETA - Aleksandra Mladenović sa novim dečkom otputovala na EGZOTIČNU DESTINACIJU (FOTO)

Srijeda, 08.05.2024 | 18:57

Pjevačica više ne krije koliko je zaljubljena.

Milović na Svetom Stefanu: OTVORIĆEMO škure, staze i grad-hotel Sveti Stefan

Srijeda, 08.05.2024 | 18:43

Kandidati i nosilac pobjedničke liste “Budva može bolje!” Nikola Milović posjetili Sveti Stefan i tom prilikom se družili sa mještanima ovog dijela Budve.

Objavljena lista NAJBOLJIH SALATA na svijetu - Prvo mjesto bi vas moglo IZNENADITI

Srijeda, 08.05.2024 | 18:25

Taste Atlas objavio je listu 50 najboljih salata na svijtu.

KUP CRNE GORE - Budućnost ovjerila plasman u FINALE

Srijeda, 08.05.2024 | 18:15

Fudbaleri Budućnosti prvi su finalisti Kupa Crne Gore.

"Evropski tim za Nikšić”: Zbog nagomilanih PROBLEMA u svim djelovima grada, Kovačevića fotelja se uoči lokalnih izbora ne ljulja, ona je davno izvrnuta

Srijeda, 08.05.2024 | 17:58

Na saopštenje odbornika Evropskog tima za Nikšić, koji je ukazao na probleme u MZ Dragova Luka, odgovorili su (po)četnici iz Opštinskog odbora NSD, pa se pitamo kada su postali istureno PR odjeljenje lokalne uprave i odgovaraju u ime predsjednika Opštine, koji od “razno raznih obaveza”, ne stiže da se bavi pitanjima i problemima građana. Odgovaraju oni, jer Kovačević ne vidi situaciju u mjesnim zajednicama i ne zalazi u njih, ne stiže cirkulišući od fotelje predsjednika Opštine do poslaničke klupe, a sve u automobilu vrijednom 60.000 eura, kupljenom od novca građana i građanki Nikšića, navodi se u saopštenju Kluba odbornika "Evropski tim za Nikšić".