Petak, 05.04.2024 | 10:56
IZVOR: grand.nova.rs

Katarina Grujić o razdvojenosti od Gobeljića: "Teško je, ali znamo zašto sve ovo radimo"

Fudbaler igra u Atini, a Kaća kaže da im je rastanak usljed posla teško pao.




Foto: YouTube screenshot/HYPE 

Katarina Grujić već tri godine uživa u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim ima ćerku Katju, a sada je otkrila da su prethodni mjeseci izuzetno teški za njih.

Marko se u septembru zbog fudbala preselio u Atinu, dok je pjevačica sa ćerkicom ostala da živi u Srbiji, a kako Katarina priznaje razdvojenost od supruga joj je teško pala.

- On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će poslije Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pjesmu i krenulo je još više posla - rekla je Katarina, i dodala:

- Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, vjerili se, vjenčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno. Ali sad odvojeni skroz i da ja odem jednom u mjesec dana, mnogo je malo i velika je promjena i za mene i za njega. Uvijek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo. Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg djeteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno - objasnila je Kaća, koja ističe da ima veliku pomoć porodice.

- Mislim da je danas malo drugačije vrijeme i mislim da uz dobru organizaciju možemo sve da ostvarimo. Ja imam dadilju koja mi pomaže, moji roditelji, a pomažu i Markovi roditelji koji dolaze iz Kraljeva svake nedelje. To su u pitanju vikendi kada radim, a radnim danima sam ja sa njom i skroz sam promijenila svoj život - rekla je Katarina i istakla da je zbog ćerkice skroz promijenila životne navike.

- Ja svaki dan učim sve što se tiče života. I pre njega sam znala da kuvam. Znam i da čistim, da perem i da peglam (smijeh). Šta god Marko voli da jede, ja znam da spremam. Imam ljubav prema kulinarstvu i volim da ga iznenadim. Zna da ja volim da kuvam, da eksperimentišem i nema aparata koji nisam kupila, tiganja, tako da iznenađujem ja Marka često. Smetalo mi je kada kažu da su sve pjevačice iste, pa nisu. Ima i mnogo gorih stvari od onih da ne znaju da kuvaju, ali ja sama za sebe gradim karijeru, nismo sve iste. Ja mnogo toga nemam što imaju ostale i obrnuto. Nije lijepo da generalizujem - zaključila je pjevačica.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Korisnici bijesni na Netflix zbog NOVE ODLUKE, dio njih prijeti PREKIDOM PRETPLATE

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:56

Korisnici su i ranije bili ljudi zbog nekih odluka kompanije, poput zabrane dijeljenja lozinki, a čini se kako je novi potez nekima bio kap koja je prelila čašu.

Policija ćeSNIMATI košarkašku utakmicu sa Partizanom i fudbalsku sa Arsenalom

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:45

Uprava policije najavila je snimanje fudbalske utakmice Arsenal-Budućnost, kao i košarkaške utakmice Budućnost Voli - Partizan NIS.

Još jedna NOVA LINIJA u Tivtu: Doček za putnike iz Birmingema

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:36

Nakon London Stansteda i Izmira, nova destinacija na Aerodromu Tivat od danas je Birmingem, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore. 

Granična policija ZAPLIJENILA preko 300 kg rezanog duvana, KRIVIČNA PRIJAVA protiv jedne osobe

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:23

Policijski službenici Sektora granične policije su na lokalnom putnom pravcu Vladimir – Ulcinj u mjestu Zoganje, kontrolisali putničko motorno vozilo marke Audi A8 i lice koje je njime upravljalo B.P. (28).

PRIRODNE boje za farbanje jaja: Obojite ih namirnicama koje već IMATE KOD KUĆE

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:16

Bliži nam se Uskrs, pa je većina domaćica fokusirna farbanje jaja.

Ovo su ZDRASTVENE PREDSNOSTI konzumiranja limuna

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:55

Limun je pikantan, sočan i svjež.

Prema Google pretragama - Ovo je NAJPOPULARNIJA AKTIVNOST među turistima u Crnoj Gori

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:41

Prema posljednjim podacima koje je prikupio i analizirao rafting kamp Modra rijeka, rafting je uvjerljivo na vrhu liste kao najpopularnija aktivnost za turiste u Crnoj Gori, sa prosječnom mjesečnom potražnjom na Google od 19500 pretraga.

I nauka POTVRDILA: Omiljeni HOBI naših baka je prava "JOGA" za mozak

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:30

Petlja, petlja, još jedna petlja…

"Nisi daleko iza mene" - Dejvid Bekam SLAVI 49. rođendan, a od Viktorije stigla POSEBNA poruka (FOTO)

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:12

 Dejvid Bekam danas slavi 49. rođendan.

Meteorska kiša koja dostiže vrhunac za nekoliko dana, mogla bi biti NAJBOGATIJA u ovom vijeku

Četvrtak, 02.05.2024 | 12:55

Meteori, poznatiji kao zvijezde padalice, mogu se vidjeti bilo koje noći u godini. Neke noći su međutim bolje za posmatranje neba od drugih.