Petak, 05.04.2024 | 18:41
IZVOR: grand.nova.rs

"NIJE BAŠ kao da smo krenuli ispočetka" - Poznati pjevač progovorio o POMIRENJU sa suprugom

Ostavila ga zbog problema koje je imao sa alkoholom.




Foto: YouTube screenshot/ Pedja Jovanovic

Pjevač Peđa Jovanović otvoreno je govorio o krahu braka, a nedavno se pomirio sa suprugom Anom koja ga je ostavila zbog problema koje je imao sa alkoholom.

Peđa je otkrio kako funkcionišu otkako su svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

"Ne pričamo o tome. Prošlost ostavljamo prošlosti. Sadašnjost je svijetla, a još svjetlija je budućnost. Nije baš kao da smo krenuli iz početka. U principu, nastavilo se tamo gdje se stalo i trudimo se. Lijepo nam je iskreno, moram priznati", rekao je pjevač koji je otkrio kako je njihovo troje djece reagovalo na pomirenje roditelja.

"Presrećni su zbog toga. Mi smo se trudili da djeca ne osjete taj prekid. U super smo odnosima bili, pa se to nije mnogo na njih odrazilo u periodu kada nismo bili zajedno. Oni su mi ogromna podrška. Ne bave se muzikom, nisam htio u tom pravcu da ih usmjeravam, ali im se jako sviđa to što ja radim i daju mi maksimalnju podršku", rekao je Peđa za "Grand".

Podsjetimo, Peđina supruga nedavno je progovorila o pomirenju sa pjevačem.

"Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vrijeme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je", istakla je na svom Instagramu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"IZGUBIO sam PORODICU, ŽIVOT" - Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića PROGOVORIO o teškom periodu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:32

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon razvoda roditelja na društvenim mrežama, ne prati oca, a trenutno svojoj majci, pomože oko karijere.

Obratite pažnju: Evo koliko dugo VASKRŠNJA JAJA smiju da stoje na stolu i da se jedu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:46

Za Veliki petak se svi maksimalno fokusiramo na ukrašavanje jaje, njihovo bojenje i uljepšavanje. Toliko se ponekad unesemo da se zabrojimo pa ofarbamo i veći broj jaja nego što smo planirali. I onda se zapitate: šta da radim sa tolikim jajima?

Milivoje Katnić počeo i ŠTRAJK ŽEĐU

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:01

Na zahtjev SDT-a angažovana su protekle sedmice dva vještaka psihijatrihske struke da procijene da li je Katnić u stanju da prati istragu i učestvuje u saslušavanju svkjedoka, što je on tražio od prvog dana.

Vuković: Spram ovoga, i Zdravko Krivokapić djeluje kao IZVRSTAN DRŽAVNIK

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:53

Nakon posljednjih dešavanja vezanih za Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, odnosno za stavove Vlade o tom dokumentu, oglasio se i potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković.

DPS: Vlada odabrala da umjesto kosponzora Rezolucije bude kosponzor Dodikovog i Vučićevog stava

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:59

Vlada Crne Gore nije našla za shodno da svoje građane informiše o stavu prema Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, već pokušava da dozirano plasira informacije kako bi postigla nemoguće - da udovolji Vučiću i Dodiku, sa jedne strane, a sa druge poštuje evropski stav o Rezoluciji, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Podgorica: Mitropolit Joanikije PREDVODI LITIJU u srijedu

Utorak, 07.05.2024 | 14:32

Povodom slave grada Podgorice, Svetog Apostola i Jevanđeliste Marka, i ove godine će biti organizovani Dani Svetog Marka, uz bogat sadržaj, saopštili su iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Pamela Anderson se ponovo našminkala - A ovo je RAZLOG (VIDEO)

Utorak, 07.05.2024 | 14:23

Pamela Anderson odustala je od prirodnog izgleda.

Epilog tragedije u Skadru: PRONAĐENO i tijelo majke u Bojani

Utorak, 07.05.2024 | 14:11

Policija je pronašla tijelo Alme Arazi (39) koja se u četvrtak utopila u Bojani sa dvije ćerke i sinom.

Krapović čestitao Gašiću: Stabilnost naš ZAJEDNIČKI CILJ

Utorak, 07.05.2024 | 14:00

Ministar odbrane Crne Gore Dragan Krapović čestitao je Bratislavu Gašiću povodom stupanja na dužnost ministra odbrane Srbije.

Instragram uvodi NOVE FUNKCIJE: Jedna će vam se posebno svidjeti

Utorak, 07.05.2024 | 13:56

Jedna od najkorišćenijih društvenih mreža.

Proljećni bazar od 9. maja u Danilovgradu: Najavljen bogat kulturno-zabavni program

Utorak, 07.05.2024 | 13:54

Nakon velikog uspjeha koji je ostvario Novogodišnji bazar u Danilovgradu, Opština Danilovgrad, Turistička organizacija Danilovgrad i Centar za kulturu Danilovgrad organizuju Proljećni bazar u ovom gradu.

Simić: Moramo da opravdamo ULOGU FAVORITA

Utorak, 07.05.2024 | 13:45

"Lavovi" su,zahvaljujući pobjedi nad Srbijom 30:29 na prethodnom Evropskom prvenstvu, žrijeb za baraž dočekali u 1. šeširu, i tako dobili "azure".

Traže odgovore o Popisu, spoljnoj politici, Do Kvonu… - Poslanici spremili pitanja za Spajića

Utorak, 07.05.2024 | 13:26

Predsjednik Vlade Milojko Spajić će u petak 9. maja, u okviru Premijerskog sata odgovarati na pitanja poslanika. Početak Premijerskog sata zakazan je za 12 časova u petak.

Nikolić odgovorio Dragašu: Natovareni ste, Tihomire, nemate kud’ više

Utorak, 07.05.2024 | 13:07

Odgovor Tihomira Dragaša opravdao je očekivanja. Plitko, jeftino i ofucano - baš onako kakvo je i bilo saopštenje PES-a u odnosu na temu Rezolucije u Srebrenici, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

NBA legenda o Jokiću: "On NIJE TAJ, ovo je gotovo"

Utorak, 07.05.2024 | 13:05

Čarls Barkli, legenda NBA, ne vjeruje da će Denver biti u stanju da preokrene u seriji protiv Minesote.