Nedjelja, 07.04.2024 | 09:34
IZVOR: blic.rs

"Nije mi bilo TEŠKO zbog razvoda“ - Poznati glumac OTKRIO NEPOZNATE detalje iz privatnog života

Glumac Petar Strugar već neko vrijeme uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković.




Foto: YouTube screenshot/K1 Televizija

On nikada nije volio mnogo da govori o privatnom životu, a poznato je da iz jedne veze i jednog braka ima dva sina.

Sina Zarija dobio je u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić, ali su se razveli 2015. godine. Petar je sada otkrio neke nepoznate detalje iz svog života i priznao u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom.

„Nije mi bilo teško zbog razvoda, ali mi je bio težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dijete. Ipak, živ se čovjek na sve navikne“, rekao je on u emisiji Goce Tržan i dodao:

„Kad se raziđete, zašto ne biste bili u dobrim odnosima? Sve moraš da staviš sa strane jer to dijete ništa nije krivo. Progutaš šta treba da progutaš. Sada smo možda u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno, da“.

Priznao je i da li mu je žao što nije uspio da sačuva porodicu.

„Najvažnije je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve to normalno, sve je rješivo. Nema razloga da se prolongira nešto što ne ide, da se insistira, ako ne ide, ne ide, idemo dalje. Sam pao, sam se udario“, rekao je Strugar.

Prvo dijete dobio je kada je imao 26 godina i kaže da je silno želio da postane otac.

Moja ideja je bila da dobijem dijete, i meni je to bilo važno. Porodica mi je važna i moji su me tako vaspitali“, kazao je glumac i istakao da bi volio da ima petoro, šestoro djece.

Ispričao je i da je on odrastao sa ocem i maćehom.

„Ja sam odrastao sa ocem i maćehom. Oni žive u Budvi, tamo su mi braća. Tako smo funkcionisali. Podigli su nas trojicu. Ta žena me je podigla, zovem je majkom privatno, od moje druge godine je tu“, iskren je glumac.

Odgovorio je i na pitanje kako vaspitava starijeg sina, te da li on više vremena provodi kod njega ili kod majke.

„Mi se šaltamo, dječak je, treba da se poistovijeti sa muškom figurom. Za početak, ima tu raznih tehnika koje treba da mu pokažem, na primjer od toga kako da se okupa. On trenira karate, ide na plivanje“, priča on i dodaje:

„Nije pogrešna ni jedna, ni druga metoda, to što majke razmaze sinove, ni očevi što su strogi. Ja umijem da budem strog, ali nisam smarač. Može da plače do prekosjutra, ali je ‘ne’ ne. Malo se raspilavi, ali nema dalje. I mi se grlimo i mazimo“, ispričao je on, prenosi „Blic“.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

RECEPT DANA: Posna pita na vodi sa pečurkama

Petak, 03.05.2024 | 09:24

Odličan izbor da započnete dan jeste jednom domaćom pitom.

Osmi regionalni književni festival „LiTeritorija“ u KIC-u

Petak, 03.05.2024 | 09:17

Osmo izdanje LiTeritorije, regionalnog književnog festivala KIC-a „Budo Tomović“, održaće se od 7. do 9. maja 2024. godine.

Nezapamćena TRAGEDIJA - GODIŠNJICA masovnog ubistva u OŠ Vladislav Ribnikar

Petak, 03.05.2024 | 08:38

Na današnji dan prije godinu dana u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu trinaestogodišnji K. K. ubio je deset osoba – devetoro djece i čuvara škole. Ranjeno je nekoliko učenika i nastavnica istorije.

CGO: Svjetski dan slobode medija u Crnoj Gori se obilježava BEZ NAPRETKA u oblasti medija

Petak, 03.05.2024 | 08:35

Povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija, Centar za građansko obrazovanje (CGO) upućuje čestitke svim medijima i zaposlenima u medijima, uz žaljenje što umjesto sveobuhvatnog unaprijeđenja na polju medijskih sloboda konstatujemo loše stanje na svim nivoima u ovoj oblasti, kazao je asistent na programima u CGO Nikola Obradović.

Budućnost Voli digla glas protiv komesara za suđenje: Pakuj kofere!

Četvrtak, 02.05.2024 | 22:02

Košarkaški klub Budućnost Voli je digao glas u Admiralbet ABA ligi i tražio smjenu komesara za suđenje Srđana Dožaja.

Pavićević: Vlada mora biti rekonstruisana ove godine, Spajić će procijeniti kad

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:55

Potpredsjednik Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu Srđan Pavićević kazao je da očekuje rekonstrukciju Vlade, jer je to dogovoreno i potpisano, ali da se još ne zna da li će to biti urađeno u jednoj ili u više faza.

Crna Gora - Građani grabe da uvezu automobile koja evropska tržista neće

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:40

Podaci MUP-a pokazuju da svaki treći građanin u Crnoj Gori ima automobil i da je prosječna starost registrovanih vozila 17 godina. Tako je Vlada odlučila da obnovi vozni park u državi i od prvog jula zabrani uvoz vozila starijih od 15 godina. Zato građani grabe da ovih dana uvezu automobile koja evropska tržista neće.

Popović: Sloboda medija ključni uslov napretka Crne Gore ka EU

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:19

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović uputila je čestitku povodom Međunarodnog dana slobode medija koji se obilježava 3. maja.

Najšarmantnije žene rađaju se u ova ČETIRI znaka: Niko ne može da im odoli

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:07

Ako ste među njima, znajte da ste neodoljive!

Borovinić Bojović: Na čelo Vlade Srbije došao čovjek porijeklom iz naših krajeva

Četvrtak, 02.05.2024 | 20:37

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović čestitala je Milošu Vučeviću izbor na funkciju predsjednika Vlade Srbije.