Ponedjeljak, 08.04.2024 | 09:06
IZVOR: cdm.me

Ljetnje temperature u aprilu – pred nama sunčano i toplo vrijeme

Dugoročne računarske prognoze najavljuju mnogo sunčanih dana, uz novi rast temperature. U Podgorici će tokom ove sedmice biti uglavnom sunčano pri čemu će temperature ići i do 28. podioka, koliko se očekuje u utorak, objavljeno je na sajtu Hidrometeorološkog zavoda.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Sunčano i suvo, uz mogućnost povremenog naoblačenja biće i u Nikšiću i na Cetinju.

Identično će biti i na primorju, a naročito na krajnjem jugu – u Ulcinju bi u petak i za vikend moglo biti i do 27 stepeni, a u Baru 26.

Kako sedmica bude odmicala, tako ni na sjeveru, sa izuzetkom Žabljaka, ni večernje temperature neće padati ispod 10 stepeni. Dnevne temperature pritom će dostizati i do 25 stepeni, a kratkotrajne padavine jedino su moguće na krajnjem sjeveru države.

Meteorolozi kažu da su temperature koje je Crna Gora zabilježila u aprilu rezultat dolaska vrućeg vazduha sa sjevera Afrike i Sredozemlja.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ovaj aerodrom u 30 godina poslovanja nije izgubio ni jedan putnički kofer

Srijeda, 08.05.2024 | 13:03

Međunarodni aerodrom Kansai u Japanu osvojio je nagradu Skytrax za najbolji svjetski aerodrom za dostavu prtljaga u 2024. godini.

Vuković Kuč: Nedović i PES da se izvinu crnogorskim građanim

Srijeda, 08.05.2024 | 12:38

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč pozvala je danas Pokret Evropu sad i Jelenu Nedović (PES) da se izvini građanima zbog dezinformacije koju su iznijeli za vezano za amandmane o Rezoluciji o Srebrenici.

U kotorskoj luci dva kruzera sa blizu četiri hiljade putnika

Srijeda, 08.05.2024 | 12:32

U kotorskom zalivu danas su dva kruzera sa blizu četiri hiljade putnika, javlja Radio Kotor.

Planira da se PENZIONIŠE - Nekadašnji gren slem šampion ZAVRŠAVA KARIJERU

Srijeda, 08.05.2024 | 12:22

Austrijski teniser Dominik Tim planira da se penzioniše krajem oktobra na turniru u Beču.

Budite OPREZNI: Ako vam na mejlu stigne ova poruka, nikako je NE OTVARAJTE

Srijeda, 08.05.2024 | 12:04

Prevaranti su se vratili i ovog puta koriste popularni brend za online kupovinu Shein u pokušaju da prevare ljude kako bi dobili njihove lične podatke.

Eraković: Demanti Stejt Departmenta, još jedan diplomatski šamar Spajićevoj Vladi

Srijeda, 08.05.2024 | 11:47

Spoljna politika Crne Gore sve više liči na cirkus. Ta činjenica ne bi predstavljala toliki problem ukoliko bi se šteta odnosila samo na premijera Spajića i resorne ministre. Nažalost pogubne posljedice diletantskog vođenja politike trpe država Crna Gora i njeni građani, saopštio je potpredsjednik DPS-a Jevto Eraković.

Psiholog otkriva - Četiri jasna znaka da treba PREKINUTI ljubavnu vezu

Srijeda, 08.05.2024 | 11:21

U ljubavnim odnosima ponekad se suočavamo sa izazovima koji zahtijevaju pažnju. Međutim, problemi nastaju kada partneri ne pokušavaju da riješe ove izazove. Dakle, prepoznavanje znakova da veza više nije zdrava je ključno za naše emocionalno i psihičko blagostanje. Tako je psiholog Džefri Bernštajn otkrio četiri znaka koji sugerišu da bi možda bilo najbolje prekinuti vezu.

Počela sa radom ginekološka ambulanta u zdravstvenom objektu Tuzi

Srijeda, 08.05.2024 | 11:15

Obavještavamo javnost da je od 07.05.1024.godine počela sa radom ginekološka ambulanta u zdravstvenom objektu Tuzi, koja će ubuduće raditi svakog ponedeljka u vremenu od 15h do 19h, saopšteno je iz Doma zdravlja Glavnog grada.

Alkaras "podijelio" Francusku: "Izgleda kao čovjek od 78 godina"

Srijeda, 08.05.2024 | 11:01

Komentari Vensana Moskata, bivšeg ragbiste, danas glumca i radio voditelja, o Karlosu Alkarasu podigli su dosta prašine u Francuskoj.

VIDEO: Šokantan nastup predstavnice Irske na Eurosongu - Ovo se ne viđa često na sceni

Srijeda, 08.05.2024 | 10:52

Održano je prvo polufinalno veče Eurosonga, a jedan nastup je posebno šokirao gledaoce.