Srijeda, 10.04.2024 | 18:03
IZVOR: cdm.me

Tanasković: Ostao ŽAL zbog PORAZA od Partizana

Košarkaš Budućnosti Voli Nikola Tanasković još nije prebolio poraz od Partizana, koji je “plave” koštao drugog mjesta pred plej of.




Foto: Facebook screenshot/ KK Budućnost Voli

Međutim, okreće se četvrtfinalnim susretima ABA lige protiv Zadra u kojima će se očekuje da Podgoričani opravdaju ulogu favorita.

“Ostao je mali žal zbog poraza od Partizana, mogli smo do drugog mjesta, ali idemo dalje. Prva prepreka je Zadar. Svjesni smo da nas očekuje zahtjevan rival, ali smatram da ćemo uz željenu energiju i agresivnost, uz podršku navijača izboriti plasman u polufinale”, rekao je doskorašnji igrač Igokee.

Budućnost će Zadar dočekati u subotu od 19 sati, a serija se igra na dvije dobijene utakmice.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

URA sjutra u skupštinsku proceduru predaje Zakon o formiranju Fonda STAN ZA SVE

Utorak, 07.05.2024 | 17:32

Poslanički klub Građanskog pokreta URA će sjutra predati u skupštinsku proceduru Predlog zakona o formiranju Fonda STAN ZA SVE, a koji će, kako su ranije najavili, omogućiti građanima da riješe svoje stambeno pitanje po duplo povoljnijim cijenama od onih koje trenutno diktira tržište nekretnina, odnosno, 900 eura po metru kvadratnom.

VDT: Katnić prisustvovao saslušanjima svjedoka, SDT nije donio naredbu o njegovom psihijatrijskom vještačenju

Utorak, 07.05.2024 | 16:58

Vrhovno državno tužilaštvo VDT tvrdi da su tokom istrage u potpunosti poštovana prava bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića koji je uhapšen 14. aprila.

CGO: Spajićeva vlada imenovala 427, a razriješila 343 javna funkcionera

Utorak, 07.05.2024 | 16:34

Aktuelna Vlada Crne Gore intenzivno imenuje i smjenjuje javne funkcionere, saopšteno je iz Centra za građansko obrazovanje CGO.

Trajekt „30. Avgust” odlazi na remont

Utorak, 07.05.2024 | 16:21

Neophodni remont trajekta „30. Avgust” biće obavljen u brodoremontu “Punat” na ostrvu Krk u Hrvatskoj, koje je izabrano na tenderu kao najpovoljniji ponuđač za ovaj posao, prenosi portal RRTHN.

MF: Glavni osnov za dodatno finansiranje budžeta biće ulaganje u projekte

Utorak, 07.05.2024 | 15:51

Izvršni odbor Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koji je objavio Izvještaj o Crnoj Gori za 2024. godinu, pozdravio je snažnu posvećenost crnogorskih vlasti evropskim integracijama, ukazujući da treba iskoristiti zamah nakon formiranja nove Vlade za neophodne strukturne reforme i napredak u procesu pristupanja EU, saopšteno je iz Ministarstva finansija (MF).

Spacijalna tužiteljka i rukovodilac ODT Bijelo Polje položili zakltevu

Utorak, 07.05.2024 | 15:34

Novoizabrani rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Vladan Đalović i specijalna tužiteljka u Specijalnom državnom tužilaštvu Ana Perović Vojinović položili su zakletvu, saopšteno je iz Tužilačkog savjeta.

UIP: Inspektori pojačanim kontrolama tokom praznika napravili uvertiru u sezonske aktivnosti

Utorak, 07.05.2024 | 15:16

Za vrijeme Praznika rada, tačnije 1. i 2. maja, tržišna inspekcija kontrolisala je poštovanje čl. 35a Zakona o unutrašnjoj trgovini i tom prilikom zatvorila je 13 poslovnih objekata, pri čemu je izdato je 20 prekršajnih naloga u iznosu od 12.000 eura. Od navedenih 13 objekata pet je u Budvi,  četiri u Baru, tri u Kotoru i jedan u Ulcinju, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove (UIP).

Poznata glumica o POROKU - "Nisam željela da umrem"

Utorak, 07.05.2024 | 15:01

Vupi Goldberg će uskoro objaviti novu knjigu, a spekuliše se da će upravo ova knjiga biti njena najiskrenija ispovijest.

OBJAVLJENA lista NAJZAGAĐENIJIH gradovi u Evropi - Među njima i dva iz Crne Gore

Utorak, 07.05.2024 | 14:50

Poražavajući rezultati. 

Poslanici SD-a predložili povećanje iznosa materijalnog obezbjeđenja

Utorak, 07.05.2024 | 14:47

Poslanici Socijaldemokrata predložili su amandmane na zakon o socijalnoj i dječjoj zaštiti u pravcu neophodnog povećanja iznosa materijalnog obezbjeđenja, jer su, kako navode, korisnici materijalnog obezbjeđenja, shodno zakonu, najsiromašnije kategorije građana i njima je u svim godinama drastičnog povećanja troškova života samo simbolično povećan iznos materijalnog obezbjeđenja.