Subota, 20.04.2024 | 10:21
IZVOR: ona.telegraf.rs

U utorak nas čeka pun mjesec u ŠKORPIJI: Saznajte šta to donosi vašem horoskopskom znaku

Astrološka dešavanja koja se tiču Mjeseca uvijek na neki način utiču na sve nas. Tako će u utorak, 23. aprila biti pun mjesec u Škorpiji, odnosno pojaviće se Mjesec nasuprot Suncu i trajaće tri dana.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Šta nam pun mjesec u Škorpiji donosi?

Ovo može bit period kada treba da se iskoristi šansa da "očistite" svoje emocije, piše "Parade". Konačno se dobija prilika da se oslobodimo zadržanih emocija do kraja aprila, a idealno je vrijeme da razmislite o prošlosti i da se oslobodite nečeg starog kako biste napravili mjesto za nešto novo.

Kada je mjesec pun, znači da je dostigao svoju najsvjetliju tačku što mu daje veliku moć.

Šta to donosi svakom horoskopskom znaku?

Ovan
Ovaj pun mjesec će vam donijeti svijest o tome koliko dajete u važnim međuljudskim odnosima. Ukoliko ste u vezi, odnos sa partnerom će vam ojačati ali bi moglo biti nategnutih odnosa u ostalim sferama.

Bik
Ovo je za Bikove jedan od najvažnijih perioda u godini, piše "People", posebno kada je riječ o emotivnom odnosu. Mada sve ovo zavisi od toga da li ste u vezi ili ne, pa tako može doći do vjeridbe ili braka.

Blizanci
Dnevna rutina ovog znaka Zodijaka se mijenja tokom ova tri dana. Može biti period prekretnica, a najviše se može odnositi na zaposlenje, ali i na mogućnost da dobijete otkaz.

Rak
Pravi vrtlog strasti za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Možete se odlučiti na pokretanje nekog hobija, pa ćete s te strane biti jako aktivni. Ako ste slobodni, možete uploviti u vezu sa srodnom dušom.

Lav
Emocije će biti probuđene ovog mjeseca i možete biti uzdrmani na polju porodice i doma. Takođe, možete završiti neki dio poput renoviranja kuće ili preseljenja, što vam je jako važno.

Djevica
Pustite svoje ideje na volju. Dosta ćete se aktivirati kada je riječ o komunikaciji, a možete debitovati u sferi pisanja ili govora. Nešto će vas podstaći da se aktivirate oko planiranja putovanja.

Vaga
Ovo je važan period kada je riječ o vašim finansijama, bićete fokusirani oko novca i finansijskog stanja. Moguće je da ćete dobiti i povišicu. Iskoristite priliku da krenete u neke "nove vode".

Škorpija
Pošto je Mjesec u ovom znaku, tako će baš Škorpije biti u centru pažnje. Biće prosvijetljeni novim stvarima. Završiće se neke bitne stvari i pravo je vrijeme da se oslobodite prošlosti.

Strijelac
Kosmos vam govori da vjerujete svom instinktu. Istina je da će ova tri dana biti nešto teža za vas jer ste primorani da se suočite sa svojom prošlošću. Povedite računa i o mentalnom i o fizičkom zdravlju.

Jarac
Ovo može biti prekretnica vaših odnosa sa prijateljima, pa je moguće da ćete "probrati" ljude društvenog kruga oko vas. Možete prisustvovati nekom velikom događaju preko poznanika.

Vodolija
Ovih par dana ćete sijati! Pun mjesec će uneti vatru u vašu karijeru, a dobićete i javna priznanja. Možete očekivati značajne nagrade ili unaprjeđenje. Možete biti preusmjereni na drugi posao.

Ribe
Spremni ste za polijetanje! Dobićete podsticaj ali i hrabrost da se prodrmate i izađete iz zone udobnosti. Mnogi će otkriti talenat koji će pretvoriti u dobar projekat. Budite spremni na učenje.

Izvor: ona.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đurašković: DPS Vukovića i Nikolića apsolutno nije mogući partner

Petak, 26.07.2024 | 08:45

Komentarišući fotografiju koju je poslanik Ivan Vuković objavio na mreži Iks sa opisom "Provedrilo iznad Podgorice", gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković kazao je da DPS Vukovića i Nikolića apsolutno nije mogući partner za saradnju. 

Po zahtjevu SDT-a trajno ODUZETO ovo vozilo

Petak, 26.07.2024 | 13:27

Viši sud u Podgorici je po zahtjevu za trajno oduzimanje imovine Specijalnog državnog tužilaštva, od I.T., pravosnažno osuđenog za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, trajano oduzelo putničko vozilo „Porsche Cayene“, 3.0 Diesel.

Jedna osoba PODLEGLA POVREDAMA nakon udesa između Baošića i Bijele

Petak, 26.07.2024 | 09:39

Državljanka Srbije M.N. (1965.) koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistrali između Baošića i Bijele podlegla je zadobijenim povredama, javlja RTHN.

Milović: Programom ES2 svi zaposleni od oktobra ostvaruju POVEĆANJE ZARADE

Petak, 26.07.2024 | 14:04

Program Evropa sad 2 je poreska reforma koja podrazumijeva dvije ključne komponente - smanjenje poreskog opterećenja na rad i povećanje minimalne i prosječne zarade u Crnoj Gori, poručila je savjetnica premijera za ekonomsku politiku Milena Milović.

Rijedak prirodni fenomen: Stiže dvostruka kiša meteora od 29. do 31. jula

Petak, 26.07.2024 | 10:10

Kako se Zemljina orbita ukršta sa orbitom dvije komete ovog mjeseca, oni koji vole da posmatraju zvijezde imaće priliku da vide spektakularne duple meteorske kiše.

Đurović: "Reakcija Hrvatske ČUDNA, mi Jasenovac NE MOŽEMO ZABORAVITI"

Petak, 26.07.2024 | 22:02

Čudna je reakcija Hrvatske u odnosu na najveći zločin i genocid u Jasenovcu, prokomentarisao je novi šef poslaničkog kluba NSD Dejan Đurović odluku zvaničnog Zagreba da tri političara iz Crne Gore proglasi nepoželjnim osobama u toj državi.

Ćećanović: Snažan vjetar učinio da se požar BRZO PROŠIRI, za sada nije blizu stambenih objekata

Petak, 26.07.2024 | 21:53

Požar koji je izbio u brdima između opština Cetinje i Podgorica, nastavio je da se širi a današnja akcija Službe zaštite i spašavanja, bila je neuspješna.

Lejdi Gaga napravila MODNI ŠOU na otvaranju Olimpijskih igara (VIDEO)

Petak, 26.07.2024 | 21:47

Zvijezda večeri pojavila se u spektakularom izdanju u Parizu.

Na ovaj način IZBACITE višak vode iz organizma: Noge vam više NEĆE OTICATI tokom ljeta

Petak, 26.07.2024 | 21:39

Da li ste uveče primjetili duboke tragove od ne tako tijesnih čarapa na nogama?

OBJAVLJENA prva mapa IZGUBLJENIG kontinenta (FOTO)

Petak, 26.07.2024 | 21:18

Godine 2017. otkriven je do tada nepoznati deo obala Novog Zelanda, što je izazvalo ogromnu pažnju širom svijeta.

NE PODNOSITE komarce? Ovo je JEDINA ZEMLJA na svijetu gdje ih nema

Petak, 26.07.2024 | 21:10

Na Islandu je jednostavno prehladno da bi komarci mogli opstati.

Da li trebate da PRESKOČITE večeru u procesu mršavljenja? Evo šta kažu istraživanja

Petak, 26.07.2024 | 20:57

Postoji stara izreka o zdravoj ishrani: "Doručkuj kao kralj, ručaj kao princ, a večeraj kao siromah." 

Određeno zadržavanje do 72 sata državljaninu Srbije OSUMNJIČENOM za falsifikovanje isprava

Petak, 26.07.2024 | 20:38

Osnovno državno tužilastvo (ODT) u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata državljaninu Republike Srbije J. U, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave.

Iznenada PREMINUO FUDBALER Srđan Damjanović

Petak, 26.07.2024 | 20:25

Srđan Damjanović, nekadašnji fudbaler Sutjeske, preminuo je juče iznenada u 44. godini života, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

Senić: Uskoro NADVOŽNJAK na Bulevaru Save Kovačevića na Starom aerodromu

Petak, 26.07.2024 | 20:11

Vršilac dužnosti direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice Dragan Senić, komentarisao je za Gradsku RTV situaciju u Agenciji i kritike gradonačelnice Olivere Injac na stopu realizacije projekata upućene njemu, ali i ekskluzivno najavio nove projekte.