Nedjelja, 21.04.2024 | 14:59
IZVOR: kolektiv.me

Ćulafić: NEMAMO VREMENA za eksperimente, Podgorici hitno treba NOVA UPRAVA

Nezadovoljstvo zaposlenih u Javnom preduzeću Čistoća upravo eskalira – zaposleni najavljuju štrajk zbog mogućeg smanjenja zarada. Grad se guši u smeću jer se uprava u ovom preduzeću isključivo bavi progonima i čistkama. Žale se na višak zaposlenih, a jasno je da posla ima dovoljno kad bi neko umio da organizuje i uposli već zaposlene - konstatovala je odbornice SDP u Skupštini Glavnog grada Biljana Ćulafić.




Foto: Kolektiv.me 

Ona je ocijenila  je da nekompetentni kadrovi, neznanje i politički revanšizam karakterišu rad aktuelne gradske uprave na čelu sa gradonačelnicom Oliverom Injac. Građani Podgorice nijesu na ovo mislili kad su dali glas za promjene.

"Nemamo vremena za socijalne i političke eksperimente, Podgorici hitno treba nova uprava",  izričita je Ćulafić.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

URA: Spajićeva Vlada pokazuje netransparentan, skandalozan i ponižavajući odnos prema medijima

Petak, 03.05.2024 | 18:39

Sloboda medija jedan je od osnovnih postulata demokratije i njenog razvoja. Imajući to u vidu možemo konstatovati da je Spajićeva Vlada napravila veliki korak unazad kada je u pitanju transparentnost, istakli su iz Građanskog pokreta URA povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija.

"Nažalost, neću moći da..." Alkaras ODUSTAO od mastersa u Rimu

Petak, 03.05.2024 | 13:40

Treći teniser svijeta, aktuelni pobjednik Vimbldona Karlos Alkaras, odustao je od nastupa na turniru iz masters serije 1.000 koji naredne sedmice počinje u Rimu.

Vujović: Dužni smo da osiguramo i podržimo slobodu medija i slobodu mišljenja i izražavanja

Petak, 03.05.2024 | 12:54

Sloboda izražavanja je stub demokratije, današnji datum - 3. maj, donosioce odluka, svake godine podsjeća na dužnost da osiguramo i podržimo slobodu medija i slobodu mišljenja i izražavanja. To uključuje uslove za profesionalan i kvalitetan rad novinara, efikasnu zaštitu, brzu reakciju nadležnih i pravedne i temeljne istrage o svim napadima, prijetnjama, zastrašivanjima, saopštila je ministarska kulture i medija Tamara Vujović.

Spajić: Zahvalan svima koji hrabro obavljaju novinarski posao, bez slobode medija nema demokratije

Petak, 03.05.2024 | 12:29

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić čestitao je 3. maj, Svjetski dan slobode medija navodeći značaj poštovanja medijskih sloboda, digniteta i nezavisnosti poslenika „koji rade, istražuju, preispituju i informišu u javnom interesu za dobrobit svih građanki i građana“.

Bečić: Sloboda medija predstavlja kamen temeljac demokratije

Petak, 03.05.2024 | 11:21

Povodom Trećeg maja, Međunarodnog dana slobode medija, upućujem čestitke svim novinarkama i novinarima u Crnoj Gori, saopštio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

U Podgorici od početka godine zbog nepropisnog parkiranja izdato 4.806 prekršajnih naloga, naplaćeno 82 hiljade eura kazni

Petak, 03.05.2024 | 20:06

Od početka godine, pauk vozilom su premjestena 34 vozila koja su bila nepropisno parkirana na autobuskim stajalištima, a izdato je 4 806 prekršajnih naloga, kazali su iz Uprave za inspekcijske poslove Glavnog grada . Od ukupno 230 hiljada eura izrečenih kazni, naplatili su, kažu, gotovo 82 hiljade.

Saobraćajna nezgoda na putu Šavnik – Žabljak, automobil završio na krovu

Petak, 03.05.2024 | 19:24

Na putu magistralnom putu Šavnik – Žabljak danas poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda, objavio je portal Antena M.

Oslić sa povrćem, idealan za laganu i zdravu večeru

Petak, 03.05.2024 | 19:07

Isprobajte odmah!

Legendarni Sunđer Bob je konačno odrastao: Kockasto morsko biće slavi rođendan, a brojka pokazuje koliko vrijeme brzo leti

Petak, 03.05.2024 | 18:57

Sunđer Bob je napunio 25 godina.

URA: Spajićeva Vlada pokazuje netransparentan, skandalozan i ponižavajući odnos prema medijima

Petak, 03.05.2024 | 18:39

Sloboda medija jedan je od osnovnih postulata demokratije i njenog razvoja. Imajući to u vidu možemo konstatovati da je Spajićeva Vlada napravila veliki korak unazad kada je u pitanju transparentnost, istakli su iz Građanskog pokreta URA povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija.

Vuković Kuč: Država novinarima da obezbijediti povlašten status, ekonomski prosperitet i bezuslovnu bezbjednost.

Petak, 03.05.2024 | 17:56

60 je godina od pojave knjige “Razumijevanje medija” Marshalla McLuhana. Vjerovao je da su mediji “čovjekovi produžeci”. Jesu li mediji umnožili snagu čovjeka i čovječanstva, pitanje je za sve nas, saopšđtila je potpredsjednica i poslanica DPS-a, Aleksandra Vuković Kuč.   

Policija o prijetni Brnovićima: Dva maloljetnika lažno prijavila da je oteta ćerka trenera FK Budućnost

Petak, 03.05.2024 | 17:51

Podgorička policija postupila je po prijavi  koju je podnijela M.B., supruga trenera fudbalskog kluba „Budućnost“, I.B., a u kojoj navodi da joj je sa zaštićenog broja telefona upućen poziv od strane nepoznate osobe da je njena maloljetna ćerka oteta u zamjenu za koju je tražen novac u iznosu od 20.000 eura, uz prijetnju po život i tijelo iste.

Pejović: Nadležni da donesu zakonska rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu probleme vatrogasaca

Petak, 03.05.2024 | 17:29

Vatrogasci-spasioci u Crnoj Gori Međunarodni dan vatrogasaca kao i prethodnih godina dočekuju bez zakonskih rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu ovu oblast, saopštio je predsjednik Sindikata uprave i pravosuđa, Ratko Pejović.

Jača je i od „molim“ i „hvala“: Ova magična riječ od tri slova je ključ koji otvara sva vrata

Petak, 03.05.2024 | 16:48

Ova riječ privlači ljude i čini da vam više vjeruju.  

Jedini ispravan način za pranje jagoda: Samo ovako ćete ukloniti sve bakterije i pesticide iz voća

Petak, 03.05.2024 | 16:25

Evo kako da operete jagode tako da iz njih izađu sve štetne materije i hemikalije