Utorak, 23.04.2024 | 08:41
IZVOR: superzenab92.net/atma.hr

Za tri horoskopska znaka 24. APRILA počinje SREĆNA FAZA

Svaki pun Mjesec nosi različite energije koje jedinstveno utiču na naše živote i sudbine.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Ovaj pun Mjesec u Škorpiji obećava da će duboko uticati na različite horoskopske znakove, signalizujući početak srećne faze za tri određena znaka.

Blizanci

Dok pun Mjesec baca svoj blistavi sjaj, on pretvara naše živote u živopisno osvijetljenu pozornicu, osvetljavajući naše napore i iskustva. To nas podstiče da posvetimo veću pažnju različitim aspektima našeg života, što će nam služiti kao katalizator za razmišljanje i promjenu.

Ovaj lunarni događaj podsjeća nas da slavimo svoja postignuća i da se svjesno odreknemo svih zastarjelih navika koje više ne služe našoj sreći. Prihvatite ovo vrijeme kao priliku za traženje novih izazova i lični i duhovni rast. Razmislite o svojim dnevnim rutinama i razmislite o prilagođavanjima koja su više u skladu s vašim ambicijama. Sprovođenje čak i manjih promjena može značajno uticati na vašu životnu putanju.

Bitno je postaviti jasne, dostižne ciljeve i razviti djelotvorne planove za njihovo postizanje. Uspostavljanjem prekretnica i dosljednim radom prema njima, svoje ciljeve držite jasnim.

Redovno postavljajte sebi izazove - što više činite, više ćete učiti i razvijati se. Shvatite da savršenstvo nije cilj; pravljenje grešaka prirodan je dio krivulje učenja.

Dok uživate u svijetlu punog Mjeseca, odvojite trenutak da priznate napredak koji ste postigli u proteklom mjesecu. Proslavite svoj rast i ne zaboravite da izdvojite vrijeme za brigu o sebi. Provedite vrijeme u prirodi, prepustite se aktivnostima koje vas vesele i odmorite se od svakodnevnog stresa.

Pun Mjesec podsticaj je prirode da istražimo nove puteve i pređemo svoje uobičajene granice. Iskoristite ovu energiju kako biste obogatili svoj život. Vaš um je sada naročito oštar, a vaša želja za postignućem opipljiva. Iskoristite ovaj dinamični duo da podstaknete svoja nastojanja napred. Zapamtite, vaše je putovanje samo vaše i ništa ne smije da spriječi vaš napredak.

Djevica

Ovaj nadolazeći pun Mjesec poziva vas da odbacite svoje tipično suzdržano ponašanje i prigrlite izražajniju verziju sebe. Vrijeme je da prevaziđete svoje granice i krenete u neistražena područja.

Razmislite o obnavljanju starih prijateljstava i stvaranju novih veza. Uvijek postoji neko novi koga možete upoznati, a možda neko tamo željno iščekuje vaše upoznavanje.

Sada je takođe savršen trenutak da prepoznate i proslavite svoje talente. Zaronite dublje u svoje hobije i uživajte u predstavljanju svog truda. Neka vas strasti vode i uživajte u radosti koju donose. Ovaj pun Mjesec snažan je podsjetnik da sledite svoje snove sa snagom i otvorenim entuzijazmom.

Prihvatite hrabrost da izađete iz svoje zone komfora; ova mjesečeva faza obećava izvanredna postignuća i vama i onima oko vas. Predstavlja idealnu priliku da ostvarite svoje težnje i obogatite svoj život.

Budite hrabri - upustite se u nova iskustva koja su izazov za vas i pokazuju vaše sposobnosti. Potražite avanture koje vašem postojanju dodaju dubinu i uzbuđenje.

Ovaj pun Mjesec je poziv da preispitate svoje perspektive i ponašanja. Iskoristite ovu priliku i ciljajte na ono što zaista želite. Otresite se ograničenja rezervisanog načina razmišljanja i s povjerenjem zaronite u nove avanture.

Govorite i podijelite svoje putovanje; pokažite svoje strasti i talente. Preduzmite aktivne korake kako biste oblikovali svoj život, osiguravajući da svaka radnja odražava vaše prave namjere i težnje.

Strijelac

Ovaj puni Mjesec mogao bi samo da rasvijetli neke duboke uvide o vašoj porodici, vašem unutrašnjem utočištu i vašem domu. Unutar ovih otkrića mogli biste otkriti ključeve za osjećaj sigurnosti i usidrenosti u svom okruženju.

Ovo je period takođe zreo za učenje kako da stvorite stabilnu bazu i ojačate svoje porodične veze.

Jedna od vaših ključnih prednosti je želja da vam se dive i da vas vole. Ova vas osobina čini pouzdanim partnerom, saosjećajnim prijateljem i roditeljem. Sada pun Mjesec baca svijetlo na vaš porodični život, osvjetljavajući vaš lični prostor i unoseći jasnoću u porodična pitanja.

Zapamtite, nemojte mjeriti svoju vrijednost upoređujući se s drugima. Održite svoj smjer čak i kada aplauz nestane; tada ćete doživjeti pravi rast.

Trenutno su zvijezde povoljne za rešavanje bilo kakvih dugotrajnih problema koji su prije ometali vaš napredak i blokirali vaše inicijative. Iskoristite priliku za pronalaženje rešenja i krenite napred neopterećeni.

Vodite računa o svojim finansijama; mudro je obuzdati nepotrebne troškove dok vam se finansijska situacija ne stabilizuje. Bez obzira na to, ovaj period za vas ima obećavajuće izglede!

Očekujte divna iznenađenja i uzbudljiva nova događanja koja će vam donijeti radost. Vjerujte u plan Svemira za vas. Samo se opustite i prepustite se vođstvu kosmičkog toka.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Uhapšena dva vozača: Auto-putem vozili 183 i 200 na sat

Petak, 03.05.2024 | 20:54

Mobilna jedinica saobraćajne policije uhapsila je dva vozača koji su auto-putem Princeza Ksenija vozili brzinom od 183 i 210 kilometara na sat, saopšteno je iz Uprave policije.

Đurović studentima: Nadam se da ćete za sljedeću Medicinijadu pozvati nekoga muzičara dostojnog vašeg zvanja

Petak, 03.05.2024 | 20:35

Bivši ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović obratio se studentima putem društvene mreže X.  

U Podgorici od početka godine zbog nepropisnog parkiranja izdato 4.806 prekršajnih naloga, naplaćeno 82 hiljade eura kazni

Petak, 03.05.2024 | 20:06

Od početka godine, pauk vozilom su premjestena 34 vozila koja su bila nepropisno parkirana na autobuskim stajalištima, a izdato je 4 806 prekršajnih naloga, kazali su iz Uprave za inspekcijske poslove Glavnog grada . Od ukupno 230 hiljada eura izrečenih kazni, naplatili su, kažu, gotovo 82 hiljade.

Saobraćajna nezgoda na putu Šavnik – Žabljak, automobil završio na krovu

Petak, 03.05.2024 | 19:24

Na putu magistralnom putu Šavnik – Žabljak danas poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda, objavio je portal Antena M.

Oslić sa povrćem, idealan za laganu i zdravu večeru

Petak, 03.05.2024 | 19:07

Isprobajte odmah!

Legendarni Sunđer Bob je konačno odrastao: Kockasto morsko biće slavi rođendan, a brojka pokazuje koliko vrijeme brzo leti

Petak, 03.05.2024 | 18:57

Sunđer Bob je napunio 25 godina.

URA: Spajićeva Vlada pokazuje netransparentan, skandalozan i ponižavajući odnos prema medijima

Petak, 03.05.2024 | 18:39

Sloboda medija jedan je od osnovnih postulata demokratije i njenog razvoja. Imajući to u vidu možemo konstatovati da je Spajićeva Vlada napravila veliki korak unazad kada je u pitanju transparentnost, istakli su iz Građanskog pokreta URA povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija.

Vuković Kuč: Država novinarima da obezbijediti povlašten status, ekonomski prosperitet i bezuslovnu bezbjednost.

Petak, 03.05.2024 | 17:56

60 je godina od pojave knjige “Razumijevanje medija” Marshalla McLuhana. Vjerovao je da su mediji “čovjekovi produžeci”. Jesu li mediji umnožili snagu čovjeka i čovječanstva, pitanje je za sve nas, saopšđtila je potpredsjednica i poslanica DPS-a, Aleksandra Vuković Kuč.   

Policija o prijetni Brnovićima: Dva maloljetnika lažno prijavila da je oteta ćerka trenera FK Budućnost

Petak, 03.05.2024 | 17:51

Podgorička policija postupila je po prijavi  koju je podnijela M.B., supruga trenera fudbalskog kluba „Budućnost“, I.B., a u kojoj navodi da joj je sa zaštićenog broja telefona upućen poziv od strane nepoznate osobe da je njena maloljetna ćerka oteta u zamjenu za koju je tražen novac u iznosu od 20.000 eura, uz prijetnju po život i tijelo iste.

Pejović: Nadležni da donesu zakonska rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu probleme vatrogasaca

Petak, 03.05.2024 | 17:29

Vatrogasci-spasioci u Crnoj Gori Međunarodni dan vatrogasaca kao i prethodnih godina dočekuju bez zakonskih rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu ovu oblast, saopštio je predsjednik Sindikata uprave i pravosuđa, Ratko Pejović.