Nedjelja, 28.04.2024 | 14:37
IZVOR: cdm.me

Andrija Milošević donio ODLUKU, fanovi ODUŠEVLJENI - "Vrijeme je za NOVE STVARI" (VIDEO)

Andrija Milošević već više od 25 godina glumi, smišlja, piše, kreira i producira značajne umjetničke i komercijalne sadržaje.




Foto: YouTube screneshot/ K1 Televizija

Radeći raduje sebe, stvarajući raduje brojne – piše u objavi Miloševićevog tima povodom pokretanja revolucionarnog projekta.

“Talenat imaju mnogi, sposobnost da ga sačuvaju, razviju i predstave gledaocima na način koji plijeni, zabavlja i veže, imaju posvećeni. Dio njihove posvećenosti mora da znači i razmišljanje o tome kako da ono što su stvorili i kreirali učine dostupnim što većem broju ljudi”, navodi se u saopštenju.

Poslije četvrt vijeka rada, zadovoljan načinom na koji su pozorišne, filmske i televizijske produkcije i projekti učinile njegov rad dostupnim, ali i svjestan gotovo neograničenih, novih i inventivnih mogućnosti digitalnih tehnologija i kanala komunikacije, Andrija smatra da je vrijeme za lansiranje novog, dodatnog i svježeg, kanala komunikacije sa gledaocima i poklonicima.

“Taj kanal – platforma omogućiće najširem krugu publike, stare i nove, u Srbiji, regionu, Evropi i svijetu, da na jednostavan, brz i kilometrima i vremenom neuslovljen način, vidi ono što Andrija radi. Sam ili u saradnji sa brojnim kolegama. To je svrha ove platforme”, objašnjeno je iz glumčevog tima.

“Preko platforme ćete moći da gledate pozorišne predstave, a od danas i najnoviji Andrijin talk-show ‘Dobro veče sa Andrijom’, kao i mnoge druge sadržaje u čijoj proizvodnji je odlučujuće učestvovao Andrija Milošević. Za veliku većinu sadržaja, a naročito za pozorišne predstave koje će biti dostupne za kupovinu i gledanje na ovoj platformi, ovo je jedini kanal na kojima ćete moći da ih gledate, na ovaj način, iz svog doma, sa svojom porodicom i prijateljima, bez obzira na to gdje živite, ili u koje vrijeme vam najviše odgovara da predstava počne”, nastavak je saopštenja.

Andrijini poštovaoci su s oduševljenjem primili ovu vijest, a glumac im se obratio i na Instagramu.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Sudski savjet odlučuje u petak: Ovo su kandidati za novog čelnika Višeg suda

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 14:04

Sudski savjet u petak bi mogao donijeti odluku o tome ko će biti novi predsjednik Višeg suda u Podgorici.

Pozorišna tribina: O režiji, pisanju i produkciji u Crnogorskom narodnom pozorištu

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 13:56

Studijski program Drama i pozorište Fakulteta dramskih umjetnosti u susret prijemnim ispitima i u saradnji sa Crnogorskim narodnim pozorištem organizuje program pod nazivom POZORIŠNA TRIBINA: O režiji, pisanju i produkciji, 14. maja sa početkom u 19 h u Press sali pozorišta.

Prešao više od 700 kilometara PJEŠKE - Ovoliko novca je Nikola Rokvić skupio za 22 dana hodočašća

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 13:55

Pjevač Nikola Rokvić je prije 22 dana krenuo pješaka iz Beograda put Grčke, tačnije do manastira Svetog Nektarija Eginskog.  

CNP: Javno čitanje drame Sergeja Pavlovića

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 13:35

Javno čitanje drame “Tvoje pravo ja ili Moderna bajka o zamjenčadima”, autora Sergeja Pavlovića, studenta master studija studijskog programa Drama i pozorište Fakulteta dramskih umjetnosti Cetinje, biće održano večeras (ponedjeljak, 13. maj), u 19h na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta.

Stopala govore mnogo o vašem zdravlju: Dodirnite nožne prste i saznajte da li imate problema sa srcem

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 13:34

Sjajan test koji otkriva stanje vašeg srca.

UP: Uhapšen Nikšićanin, vozio 133 kilometra na sat na putu gdje je brzina ograničena na 60

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 13:21

Službenici policije uhapsili su M.K. (25) zbog prebrze vožnje, saopštili su iz Uprave policije (UP).

Simić: Nadam se povratku na stare staze

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 13:10

Nakon (ne)prespavane noći, golman rukometne reprezentacije Crne Gore Nebojša Simić oglasio se na društvenim mrežama i kratko prokomentrisao eliminaciju “lavova” od Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo.

Astro savjet za danas: Ne pretjerujte sa TROŠENJEM NOVCA

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 12:56

MJESEC danas u 12.37 časova ulazi u dramatičnog, temperamentnog, vatrenog Lava (znak koji voli da uživa u svemu što je lokepo) i obrazuje neharmonične (napete, izazovne) aspekte sa opuštenom i uživanjima sklonom Venerom u Biku (pretjerivanje u životnim zadovoljstvima, emocionalno nezadovoljstvo), Suncem (sukob razuma i emocija) i Plutonom u Vodoliji (preosjetljivost).

EPCG: U aprilu potrošnja MANJA 18,96 odsto

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 12:42

Domaćinstva su u aprilu 2024. godine potrošila 102.294.144 kWh (kilovatsati) električne energije, što je 18,96 odsto manje u odnosu na potrošnju ostvarenu u martu, a u odnosu na april 2023-e potrošnja je manja za 10,71 odsto, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Od 18. do 20. maja POTPUNA OBUSTAVA željezničkog saobraćaja na relaciji Bijelo Polje – Kolašin – Bijelo Polje

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 12:37

U periodu 18, 19 i 20. maja, zbog izvođenja radova na mostu Tara 1, doći do potpune obustave željezničkog saobraćaja na relaciji Bijelo Polje – Kolašin – Bijelo Polje, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore.