Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:31
IZVOR: kolektiv.me

Odžić: "Budvi ćemo DOSTOJANSTVO, a posvađanim građanima pružiti POMIRENJE"

Koalicija "Čist izbor SDP-SD-LP" biće najprijatnije iznenađenje 26. maja, i vratiće Budvi dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje, poručio je nosilac liste Petar Odžić.




Foto: SDP

Kako  je kazao da mu je velika čast i privilegija što predvodi listu koalicije SDP-SD-LP i građani, koju je, kako ističe, za samo nekoliko dana svojim potpisima podržalo nekoliko stotina građana Budve.

"Ovih dana često čujemo obećanja političkih partija kako više neće raditi iste greške i da su shvatili u čemu su griješili. Mi građanima možemo obećati da ćemo biti isti kao i do sada, radićemo čisto, časno i u korist svih građana Budve! Pokazali smo da umijemo da upravljamo gradom, kao i da politika može da bude časno zanimanje. Uvjek smo bili protiv lopovluka i kriminala, nas nema u žutoj štampi i sky aplikacijama, nismo članovi nijedne političko-kriminalne hobotnice, koje i pored promjena vlasti, i dalje rade su-protno interesima građana Budve", kazao je Odžić.

Prema njegovim riječima, Budva, kao najbogatiji grad u Crnoj Gori, nema porodilište, Sud, nema Dom za stare, nema Centar za kulturu, i nema besplatni vrtić za najmlađe.

"Sa ljudima sa ove liste, učinićemo sve da u narednom mandatu sve to promijenimo. Zato sam izuzetno zahvalan svim ljudima koji su u politički turbulentnom vremenu hrabro podržali našu listu, i time nam dali snagu da istrajemo u namjeri da Budvu učinimo gradom poželjnim za život!  26. maja ćemo se zajedno radovati jer ova koalicija je jedini čist izbor za Budvu", zaključio je on. 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Vučić: NEMAM poruku za Crnu Goru, NE VIDIM smisao rezolucije

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:40

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je na otvaranju Samita lidera Zapadnog Balkana u Kotoru da nema nikavu poruku za Crnu Goru u odnosu na usvajanje rezolucije u Srebrenici, ali da ne vidi smisao rezolucije.

Milatović sa američkim senatorima: Korak bliže strateškom partnerstvu Crne Gore i SAD-a

Četvrtak, 16.05.2024 | 08:32

Predsjednik države Jakov Milatović boravi u radnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je, tokom više odvojenih sastanaka, razgovarao sa senatorima Džin Šahin, Benom Kardinom, Krisom Marfijem, Tomom Tilsom, Rodžerom Vikerom, Džimom Rišom i Peterom Velčom.

Šćekić: SNP je PROTIV Rezolucije, izuzeo sam mišljenje na sjednici Vlade

Srijeda, 15.05.2024 | 22:01

Žao mi je što je ova tema došla na dnevni red i vrlo neočekivano u trenutku kada su prevaziđeni neki momenti, posebno u regionu, kada govorimo o posljedicama ratnih dešavanja, kazao je Dragoslav Šćekić, potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih za RTV Nikšić i emisiju „Kontakt“.

Janović: Šibicarska politika i dodvoravanje svakom pravi samo Crnoj Gori PROBLEME

Srijeda, 15.05.2024 | 21:02

Šibicarska politika i dodvoravanje svakom pravi samo Crnoj Gori probleme, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Janović.

Milatović: Šokiran sam napadom na Fica, Crna Gora stoji uz Slovačku

Srijeda, 15.05.2024 | 20:09

Šokiran sam napadom na premijera Slovačke Roberta Fica i najoštrije osuđujem ovaj gnusan akt nasilja, saopštio je predsjednik Crne Gore Jakov Mialtović. 

Vučić: NEMAM poruku za Crnu Goru, NE VIDIM smisao rezolucije

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:40

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je na otvaranju Samita lidera Zapadnog Balkana u Kotoru da nema nikavu poruku za Crnu Goru u odnosu na usvajanje rezolucije u Srebrenici, ali da ne vidi smisao rezolucije.

Poznato stanje Saše Popovića nakon NEZGODE - "Povreda nije tako bezazlena"

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:32

Saša Popović doživio je nezgodu, slomio je nogu u svom domu u Opatiji zbog čega je juče završio u bolnici.

TEŠKA saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Četiri osobe POGINULE

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:27

Četiri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći jutros oko 7 sati u mjestu Brnaze, kod Sinja u Hrvatskoj.

Objavljena imena finalista prvog RMF festivala „Biser Jadrana“

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:22

Selekciona komisija odabrala finaliste.

Maraš: Softver za prepoznavanje lica SPORAN, KRŠE se ljudska prava

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:18

Softver za biometriju "Better Tomorrow", namijenjen za nadzor javnih površina, a čije su kamere za prepoznavanja lica postavljene su u Podgorici, Baru i Budvi jako je sporan i krši ljudska prava.

"Imam potrebu da se SMIRIM" -Baby Lasagna se POVLAČI?

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:12

Hrvatski predstavnik na Evroviziji, Bejbi Lazanja, obratio se javnosti putem Instagram storija i poručio je da mu je potreban mir.

NAJBOLJA NAVIKA koju možete da uradite nakon jela za bolje varenje

Četvrtak, 16.05.2024 | 09:08

Možda je primamljivo sJedeti na kauču poslIJe jela, ali postoji mnogo bolja stvar koju možemo da uradimo.

Đukanović i Mrvaljević na svečanom otvaranju vjetroparka Krivača

Četvrtak, 16.05.2024 | 08:53

Predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović i rukovodilac Direkcije za razvoj i investicije Ivan Mrvaljević, na poziv predstavnika investitora Alfi grupe i predstavnika kompanije Ivicom Holding Krešimira Čondića, prisustvovali su svečanom otvaranju VE „Krivača“ - prvog vjetroparka u istočnoj Srbiji.

Obradović: Bili smo BRZOPLETI, moramo da odigramo JAČE u odbrani

Četvrtak, 16.05.2024 | 08:50

Trener Partizana Željko Obradović zna da je pred njim težak posao na putu ka odbrani titule u Admiralbet ABA ligi.

Prvi zvanični portret kralja Čarlsa od krunisanja izazvao podijeljena mišljenja - "AVANGARDAN I JEZIV" (FOTO)

Četvrtak, 16.05.2024 | 08:43

Bakingemska palata otkrila je prvi zvanični portret kralja Čarlsa III od njegovog krunisanja.