Utorak, 30.04.2024 | 08:38
IZVOR: rtcg.me

Bjelopoljac OSUMNJIČEN za prijetnje majci, određeno mu zadržavanje

Uprava policije – OB Bijelo Polje dostavila je juče Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju krivičnu prijavu protiv (S.K.) iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.




Foto: Arhiva/ Kolektiv.me

Državni tužilac je nakon saslušanja osumnjičenog, donio rješenje kojim mu je određeno zadržavanje u trajanju do 72 sata.

“Iz krivične prijave i prikupljenih dokaza, proizilazi da je osumnjičeni S.K., 28.aprila oko 11:30 časova, u mjestu Nikoljac, opština Bijelo Polje u porodičnoj kući, svojoj majki oštećenoj L.K. uputio više riječi prijetnji da će napasti na njen život i tijelo, a nakon toga joj je putem sms poruka uputio više riječi uvreda i prijetnji, od kojih se osjetila ugroženom”, navodi Tužilaštvo.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

UP - Nikšićka policija identifikovala osobe osumnjičene za nanošenje teških tjelesnih povreda

Utorak, 21.05.2024 | 10:22

Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviještena je 5. maja u 22.45 časova od strane zaposlenih u Medicinskom centru Nikšić da se na ukazivanje ljekarske pomoći javilo lice R.K. (55) sa povredama u predjelu glave, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Ministarstvo sugeriše: ODRŽATI polumatursko u OŠ “Vlado Milić”, sankcionisati pojedinačnu odgovornost

Utorak, 21.05.2024 | 09:59

Uskraćivanje doživljaja polumaturske večeri jednoj generaciji, konkretno polumaturantima JU OŠ „Vlado Milić“, predstavlja kolektivno kažnjavanje kojim bi se, svim sadašnjiim i budućim učenicima, poslala pogrešna poruka, poručuju iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

Dogovoreni OBAVEZNI periodični sastanci predsjednika odjeljenja i sudija Apelacionog, Višeg i Privrednog suda

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 20:58

Na jednom od sastanaka predsjednice Apelacionog suda Crne Gore Mirjane Popović sa predsjednikom Višeg suda u Bijelom Polju Milanom Smolovićem, vršiocem dužnosti predsjednika Višeg suda u Podgorici Borisom Savićem i predsjednikom Privrednog suda Crne Gore Mladenom Grdinićem dogovorena je obaveza periodičnog održavanja sastanaka izmedju predsjednika odjeljenja i sudija ova tri suda.

Mašković: Mještani naselja Račice i Koćeve Glavice danima BEZ VODE, Vodovod da HITNO riješi problem

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 19:38

"Oko 60 domaćinstava u naseljima Račiće i Koćeve Glavice od početka ovog mjeseca praktično su bez vode. Pozivam Vodovod da hitno reaguje i omogući vodosnabdijevanje u ovom dijelu grada i prestane sa ugrožavanjem života i zdravlja naših sugrađana, kazao je  odbornik SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Volkov: Veljović prevezen u KCCG, u TEŠKOM je zdravstvenom stanju

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 19:15

Bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović hitno je prevezen u Klinički centar, potvrdio je Pobjedi njegov branilac advokat Mihailo Volkov.

UP - Nikšićka policija identifikovala osobe osumnjičene za nanošenje teških tjelesnih povreda

Utorak, 21.05.2024 | 10:22

Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviještena je 5. maja u 22.45 časova od strane zaposlenih u Medicinskom centru Nikšić da se na ukazivanje ljekarske pomoći javilo lice R.K. (55) sa povredama u predjelu glave, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Milatović - Ujedinjeni u ljubavi prema Crnoj Gori, spremni smo da nastavimo graditi društvo prosperiteta i jednakih šansi

Utorak, 21.05.2024 | 10:06

18 godina nakon obnove državne nezavisnosti uvjeren sam da smo, više nego ikada ranije, spremni i odlučni da razumijemo jedni druge i, ujedinjeni u ljubavi prema Crnoj Gori, nastavimo da gradimo društvo prosperiteta i jednakih šansi, saopštio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Vujović: Proaktivnijim pristupom iskoristiti EU fondove u cilju bržeg rasta kulturnog i kreativnog sektora

Utorak, 21.05.2024 | 09:56

Crna Gora bi trebalo da proaktivnije iskoristi fondove Evropske unije (EU) za kulturni i kreativni sektor, kako bi ubrzala rast i obezbijedila održivost sektora, zbog čega će Ministarstvo kulture i medija u narednom periodu još aktivnije raditi na promociji i komunikaciji svih potencijala ovog sektora", poručila je resorna ministarka dr Tamara Vujović.

Inicijativa 110 NVO i preko 500 istaknutih ličnosti da Crna Gora kosponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici

Utorak, 21.05.2024 | 09:22

110 NVO-a i preko 500 istaknutih pojedinaca očekuje od Vlade Crne Gore da naša država kosponzoriše rezoluciju UN o danu sjećanja na genocid u Srebrenici.

Jelena Škerović - Bez Nataše Mek u Meksiku; Ova reprezentacija ima potencijal

Utorak, 21.05.2024 | 09:08

Košarkašice Crne Gore završile su dvonedjeljne mini pripreme u “Bemax areni”, a nakon ovog okupljanja reprezentacije portal Meridian sport je razgovarao sa selektorkom Jelenom Škerović.

"Toliko o tome" - Jokić otkrio za koga NAVIJA u borbi za šampionski prsten

Utorak, 21.05.2024 | 08:59

Nikola Jokić i košarkaši Denvera nisu uspjeli ove sezone da odbrane šampionski prsten.

Đurašković - Cetinje je imalo ključnu ulogu u obnovi crnogorske nezavisnosti

Utorak, 21.05.2024 | 08:18

Danas s ponosom slavimo najznačajniji datum u novijoj crnogorskoj istoriji - dan kada smo mirno i dostojanstveno obnovili nezavisnost Crne Gore i krenuli putem slobode i samostalnosti, saopštio je gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković.

SAN za svakog ljubitelja slatkiša: Pripremire ČOKOLADNI HKLJEB OD BANANE

Utorak, 21.05.2024 | 07:53

Jedina stvar koja je bolja od hleba od banane je recept za čokoladni hljeb od banane. Nazovite ga doručkom, hljebom ili čak desertom - ovaj mekani i čokoladni hljeb je san za svakog ljubitelja slatkiša koji ne propuštaju priliku da ih provuku kroz svaki obrok.

JEFTINIJE sve vrste goriva - Ovo su cijene za litar

Utorak, 21.05.2024 | 07:27

Od danas, u Crnoj Gori su jeftinije sve vrste goriva.

Poslije sunca ponovo PROMJENA - Evo kakvo nas vrijeme očekuje u UTORAK

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 22:03

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju za 21. maj najavljuju uglavnom sivo vrijeme sa dužim sunčanim intervalima,