Utorak, 07.05.2024 | 09:26
IZVOR: magazin.novosti.rs

Održana MET GALA 2024., a o ovim MODNIM IZDANJIMA će se pričati godinama (FOTO/VIDEO)

O njihovim modnim izborima će se pričati i godinama kasnije. 




Foto: YouTube screenshot/Vogue

Met Gala 2024 održana je sinoć u Njujorku, a brojne zvijezde su se potrudile da na najbolji način odgovore na temu večeri koja je glasila - "Bašta vremena", zasnovanu na temi izložbe „Uspavane ljepotice: Ponovno buđenje mode“.

I iako je ono što se dešava nakon crvenog tepiha zatvoreno za javnost i pod velom misterije, sam dolazak zvanica je sam Oskar u svijetu mode.

Met Gala je zapravo dobrotvorni događaj kome je cilj prikupljanje sredstava za Institut za kostime Metropoliten muzeja umjetnosti i iz godine u godinu, događaj prikuplja osmocifrene sume.

Pa, kako su poznati odgovrili na temu večeri?

Kim Kardašijan

Foto: YouTube screenshot/Entertainment Tonight

Kim Kardašijan nosi usku metalik brokatnu haljinu sa providnom čipkanom suknjom, a iako se i ne slaže u potpunosti, ona je preko obukla i sivi džemper, jer kako kaže, sjedenje u bašti ne može da zamisli bez džempera preko ramena.

Zendaja

Foto: YouTube screenshot/Vogue

Zendaja je bila jedan od domaćina večeri, pa je njen izgled bio posebno zapažen. Nosi haljinu sirena kroja obasutu safirima i zelenim tilom koji, a uz 3D detalje od perja svemu je dala još veći prizvuk bašte.

Kendal i Kajli Džener

Foto: YouTube screenshot/ TODAY

Foto: YouTube screenshot/TODAY

Sestre Džener se podrazumijevaju na ovakvom događaju. Kajli nosi bijelu haljinu koja prati liniju tijela, a potpisuje je Oskar de la Renta. Dok je njena starija sestra Kendal nosi crnu svjetlucavu haljinu sa bronzanim resama.

Dženifer Lopez

Foto: YouTube screenshot/Entertainment Tonight

Dženifer Lopez je domaćin Met Gale 2024. zajedno sa Zendajom, Kirsom Hesvortom, Bed Banijem i Anom Vintur.

Ona se pojavila u srebrnoj glamuroznoj haljini ukrašenoj perlama koja je poprilično providna, ali Džej Lo to zna da iznese. Kosu je skupila u razbarušenu punđu, a na licu je imala diskretnu šminku bronzanih boja.

Penelope Kruz

Foto: YouTube screenshot/Entertainment Tonight

Penelope Kruz je došla poput prave dive. Nosi balsku haljinu otvorenih ramena sa naizmjeničnim nizovima čipke.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ove VRSTE VOĆA se posebno preporučuju ljudima sa dijabetesom

Nedjelja, 19.05.2024 | 14:51

Dijagnostikovanje dijabetesa tipa 2 može biti zbunjujuće - odjednom postoje nova pravila ishrane kojih se pojedinac mora pridržavati kako bi svoje zdravstveno stanje držao pod kontrolom.

Herceg Novi: Kontrolisano loženje vatre na otvorenom samo do 1. JUNA

Nedjelja, 19.05.2024 | 14:43

Hercegnovska Služba zaštite i spašavanja spremna je za ovogodišnju požarnu sezonu, kadrovski i tehnički. Iako još nijesu počele vrućine i zabrana loženja vatre na otvorenom, pripadnici Službe zaštite i spasavanja tokom 24-časovnog dežurstva imaju, srećom, dosta manjih intervencija. Oni više nisu samo vagtrogasci, kao nekada.

ABA liga šalje delegata, ne osjeća se nadležnom zbog incidenta

Nedjelja, 19.05.2024 | 14:35

Rukovodstvo ABA lige upoznato je sa današnjim incidentom između košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija i Crvene zvezde Stefana Lazarevića i poslalo je disciplinskog sudiju u Beograd, ali se ne osjeća nadležnim jer se incident dogodio van terena.

Sve više VOZILA u Crnoj Gori: Teretnjaka 20.472, motocikala 8,3 hiljada, a evo koliko ima PUTNIČKIH AUTOMOBILA

Nedjelja, 19.05.2024 | 14:24

Broj registrovanih drumskih motornih i priključnih vozila u 2023. godini iznosio je 285.257, što je za 6,9 odsto više nego u 2022. godini, kada je broj registrovanih drumskih motornih i priključnih vozila iznosio 266.747,objavila je Uprava za statistiku MONSTAT.

KK Crvena zvezda: Naneli FIZIČKI NAPAO Lazarevića

Nedjelja, 19.05.2024 | 14:14

Nemile scene pred večerašnji treći meč finala ABA lige – kako navode iz tabora Crvene zvezde Džejms Naneli je fizički napao Stefana Lazarevića. Saopštenje crveno-belih prenosimo u cjelosti:

Astrolozi OTKRIVAJU - Žene rođene u ovim znakovima Zodijaka NISU ZA BRAK

Nedjelja, 19.05.2024 | 14:03

Astrolozi tvrde da žene u ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavne veze jer im karakter ne dozvoljava da se predugo zadržavaju u nekoj zajednici.

Koliko je LJUDI POSJETILO baš SVE ZEMLJE SVIJETA?

Nedjelja, 19.05.2024 | 13:38

Nisam vidio baš sve, ali mi je na listi.

INCIDENT u Areni: Košarkaš Partizana pesnicom udario igrača Crvene zvezde

Nedjelja, 19.05.2024 | 13:16

Košarkaš Partizana Džejms Naneli udario je igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića pesnicom u glavu, prenosi Meridiansport.

NE PEČE SE i ima samo DVA SASTOJKA - Čokoladni kolač idealan za sve sladokusce

Nedjelja, 19.05.2024 | 13:08

Recept za ovaj kolač je vrlo jednostavan.    

Ova dva horoskopska znaka OČEKUJU FINANSIJSKE prilike do kraja maja

Nedjelja, 19.05.2024 | 12:57

Maj je donio posebnu energiju za svaki horoskopski znak, ali dva horoskopska znaka imaće najviše sreće u finansijama do kraja mjeseca.