Ponedjeljak, 13.05.2024 | 12:56
IZVOR: Novosti.rs

Astro savjet za danas: Ne pretjerujte sa TROŠENJEM NOVCA

MJESEC danas u 12.37 časova ulazi u dramatičnog, temperamentnog, vatrenog Lava (znak koji voli da uživa u svemu što je lokepo) i obrazuje neharmonične (napete, izazovne) aspekte sa opuštenom i uživanjima sklonom Venerom u Biku (pretjerivanje u životnim zadovoljstvima, emocionalno nezadovoljstvo), Suncem (sukob razuma i emocija) i Plutonom u Vodoliji (preosjetljivost).




Foto: Ilustracija, Pixabay

To ćemo osjetiti i na ljubavnom i na finansijskom planu (sklonost ka pretjeranom trošenju novca i rizičnim finansijskim potezima), jer Venera simbolizuje ljubav ali i novac.

Ove aspekte najviše će osjetiti znaci u kojima je naglašen uticaj Mjeseca, Sunca i Venere - Bikovi, Rakovi, Lavovi, Vage i Ribe. Žene će više trošiti novac u salonima ljepote, kod frizera, kozmetičara, u tržnim centrima, a muškarci na sportskim terenima, putovanjima, u kafanama.

Osim ovih napetih, Mjesec pravi i harmonične aspekte, sa Marsom, Jupiterom i Neptunom, koji podstiču na akciju, putovanja, širenje znanja i donose umjetničku inspiraciju, ali i novčane dobitke.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Knežević: Spajić je meni i Mandiću OBEĆAO da će Crna Gora biti UZDRŽANA povodom Rezolucije o Srebrenici

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 21:56

Premijer Crne Gore Milojko Spajić obećao je meni i Andriji Mandiću da će Crna Gora biti uzdržana povodom Rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, kazao je lider DNP-a Milan Knežević.

PREMINUO nekadašnji NBA šampion

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 21:48

Nekadašnji američki košarkaš i član kuće slavnih Bil Volton preminuo je u 73. godini.

"STAVE FEJK SAT, a pjesme NIKAKVE" - Aco Pejović o kolegama: "Tu pomoći nema"

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 21:32

Aco Pejović dugi niz godina u samom je vrhu na estradnom nebu, a sada se prisjetio svojih početaka, koji nisu bili laki.

Istraživanje UTVRDILO da vrane mogu da BROJE

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 21:13

Način na koji ptice prepoznaju brojeve i reaguju na njih sličan je ljudima.

brahimović: Predstava između Budve i Zete ličila na sve, osim na fudbal

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 21:06

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović oglasio se nakon što je danas odigrana posljednja utakmica baraža u fudbalu za ulazak u Drugu ligu.

Nikad više NEĆETE SJECKATI LUK nožem: Ovaj TRIK je SPAS u kuhinji (VIDEO)

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 20:55

Nećete se više mučiti, a dobićete savršeno tanke kolutiće luka.

Jakara: Čeka nas još jedna biti ili ne biti utakmica

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 20:43

SC Derby i Budućnost Voli igraju četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa za košarkaše.

Veliki planovi za RAZVOJ i UNAPREĐENJE Državnog arhiva Crne Gore

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 20:36

Ministarka kulture i medija  Tamara Vujović i gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković posjetili su Državni arhiv Crne Gore, čime je obilježen početak "Neđelje arhiva", manifestacije koja ima za cilj promociju arhivskog nasljeđa i podizanje svijesti o značaju Arhiva, arhivske djelatnosti i građe.

PES: Staviti sve institucionalne resurse u službu OTKRIVANJE ISTINE o ubistvu Jovanovića

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 20:34

Danas se navršava dvadeset godina od bezuspješnog traganja za istinom o ubistvu antirežimskog novinara i glavnog urednika dnevnog lista DAN, Duška Jovanovića. Jovanović se pisanom riječju beskompromisnom borio za društveni interes, istražujući najosjetljivije teme kriminala i njegove povezanosti sa političkom elitom, čime je zadužio crnogorsko društvo i zavrijedio status borca za istinu, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Donosimo SAVJETE kako da ZAČAS napunite telefon

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 20:24

Nije tako rijetko da nam se u važnim i ključnim momentima ugasi telefon. Kako se više ne biste doveli u takvu situaciju, obavezno pročitajte i primijenite ove savjete.