Petak, 17.05.2024 | 10:57
IZVOR: Radio Sarajevo

Novi film Breda Pita o Formuli 1 u velikim problemima

Troškovi proizvodnje dugoočekivanog filma na temu Formule 1, u kojem Bred Pit glumi, a Luis Hamilton se potpisuje kao koproducent, premašili su prvobitni budžet.




Foto: De'Longhi Global, Youtube screenshot

Projekat se trenutno suočava s finansijskim poteškoćama i potreban mu je značajan uspjeh u prodaju da bi se probio.

Film, za koji još ne postoji zvaničan naziv, naišao je na velike finansijske poteškoće zbog kojih su troškovi snimanja premašili cifru od 300 miliona miliona dolara prema izvještajima iz Koimoi.com.

Bred Pit glumi penzionisanog vozača Formule 1 koji počinje da trenira "dečka koji obećava" kojeg igra Damson Idris. U glumačkoj ekipi su i Keri Kondon, Havier Bardem i Tobias Menzies.

Za ova glumačka imena trebalo je izdvojiti pozamašnu sumu novca kao i za inventivnu scenografiju. Prvobitno se i očekivalo da će budžet biti visok, ali stvarni troškovi su porasli jer su korišteni pravi trkački automobili i poštovani su strogi sigurnosni propisi. Sve ovo, iako ima za cilj da pruži autentično trkačko iskustvo, značajno je povećalo troškove, piše Newsweek.

Da bi pokrio neplanirane troškove, film bi trebalo da zaradi više od 750 miliona dolara širom svijeta, što nije lak zadatak čak ni kada je riječ o zvjezdanom blockbusteru.

Reditelj ovog ostvarenja je Žozef Kosinski.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

VIDEO: "Zagrlili su se i čekali pomoć..." Kako su se mladi našli usred NABUJALE RIJEKE koja ih je odnijela?

Subota, 01.06.2024 | 13:40

Italijanski spasioci od juče tragaju za troje mladih, koji su nestali u rijeci nakon što ih je odnijela bujica u provinciji Udine.

UP: Uhapšen urbanističko građevinski inspektor, podnijeta krivična prijava i protiv šest lica

Subota, 01.06.2024 | 13:16

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenja finansijskih istraga su nakon sprovedenih višemjesečnih izviđajnih radnji, po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, lišili slobode urbanističko građevinskog inspektora V.R. (55) zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Predstave, koncerti, izložbe,.. BOGAT PROGRAM "Podgoričkog kulturnog ljeta" od 2. juna do 20. septembra

Subota, 01.06.2024 | 13:01

Tradicionalna manifestacija “Podgoričko kulturno ljeto”, ove se godine organizuje 25. put, i trajaće od 2. juna do 20. septembra. U nepuna četiri mjeseca, podgoričkoj publici i posjetiocima Podgorice biće predstavljeni kvalitetni i raznovrsni književni, muzički, pozorišni, filmski, ali i programi iz oblasti vizuelnih umjetnosti.

"Istorija ronjenja – Evolucija ronilačke opreme kroz vrijeme" - Jedinstvena manifestacija od 7. do 17. juna

Subota, 01.06.2024 | 12:40

Pomorski muzej Crne Gore u Kotoru sa ponosom najavljuje jedinstvenu izložbu pod nazivom "Istorija ronjenja – Evolucija ronilačke opreme kroz vrijeme", koja će biti otvorena za javnost od 7. do 17. juna u Galeriji muzeja.

Alkaras: Ne bih mogao da kažem da smo Đoković, Siner i ja favoriti, ali bićemo OPASNI

Subota, 01.06.2024 | 12:20

Španski teniser Karlos Alkaras nije želio da ulogu favorita na Rolan Garosu pripiše sebi ili Novaku Đokoviću i Janiku Sineru posle prolaska u osminu finala u Parizu.

Koprivica sa Pele i Maske: Francuska partner Crnoj Gori na evropskom putu

Subota, 01.06.2024 | 12:05

Potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju mr Momo Koprivica sastao se sa generalnim direktorom Ekspertiz Frans francuske agencije za međunarodnu saradnju u tehničkim pitanjima Žeremijem Pele, i ambasadorkom Francuske u Crnoj Gori An-Mari Maske.

Rijana oborila rekord i ušla u MUZIČKU ISTORIJU - Ovo prije nje nije uspjela nijedna umjetnica

Subota, 01.06.2024 | 11:49

Rijana stvara istoriju.

Za ovaj hljeb kažu da je NAJZDRAVIJI NA SVIJETU - Evo kako se priprema

Subota, 01.06.2024 | 11:24

Ovaj hljeb sastavljen je tako da zaista prija vašem organizmu…

Air Montenegro na podgoričkom aerodromu pokrenuo DIREKTNU PRODAJU KARATA

Subota, 01.06.2024 | 10:41

Air Montenegro je danas otvorio novi šalter za direktno pružanje usluga na podgoričkom aerodromu.

"Potpuno sam slomljena i tužna..." Dženifer Lopez OTKAZALA turneju

Subota, 01.06.2024 | 10:01

U jeku tračeva da se razvodi od Bena Afleka, latino diva Dženifer Lopez je otkazala svoju američku turneju.