Petak, 17.05.2024 | 13:30
IZVOR: B92

Netfliks najavio nove epizode serije koju ste proglasili remek-djelom (VIDEO)

Još u martu je na Netfliks stigla serija koja je oduševila publiku istog trenutka.




Foto: Youtube screenshot/Netflix

Serija 3 Body Problem je u kratkom roku postala najgledanija širom svijeta, za samo šest dana je imala 115 miliona sati gledanja, a nove vijesti dodatno su oduševile publiku - snima se nastavak serije.

Gledaoci su na Tviteru odmah pisali kako bolja odluka nije mogla biti donijeta, te jedva čekaju nastavak serije koja ih je zaludjela.

Prvih osam epizoda ove serije govorilo je o grupi naučnika koji se pripremaju za najveću prijetnju po čovječanstvo. Prati astrofizičarku koja je vidjela kako joj ubijaju oca tokom Kineske kulturne revolucije, a potom je ona regrutovana u vojsku i dio je misije čiji je zadatak kontakt sa vanzemaljcima.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Crna Gora - Žena povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

Petak, 07.06.2024 | 12:19

Baranka I.A. (73) povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se u devet sati i pet minuta dogodila na Bulevaru Revolucije.

PRODAJE SE kuća koju je proslavio film „Sam u kući“, postoji samo jedna mala izmena

Petak, 07.06.2024 | 12:14

Kuća u Vinetki, Ilinois, u SAD, još uvek ima stepenište kojim se Makoli Kalkin spuštao, ali su opasne limenke boje koje se ljuljaju od tada uklonjene.

Dojava o bombi u podgoričkoj Gimnaziji i na Univerzitetu Crne Gore

Petak, 07.06.2024 | 12:05

Ekipe su na terenu!

Radulović: Čiste tehnologije rastući trend u Crnoj Gori

Petak, 07.06.2024 | 11:46

Crna Gora u prošloj godini zabilježila je rast uvoza automobila sa čistijom tehnologijom odnosno vozila koja ispunjavaju standarde Euro 4, 5 i 6, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva, Filip Radulović.

Originalni recept za ČIZKEJK - Ovo je poslastica kojoj je nemoguće odoljeti

Petak, 07.06.2024 | 11:18

Kad ne znaš šta da napraviš slatko - tu je čizkejk. Slatkiš koji je uvijek dobrodošao i u svakoj prilici. Nije teška priprema, a originalni recept za čizkejk je upravo onaj koji će biti vaš prvi izbor.

Istraživanje pokazalo: Tople noći povećavaju rizik od moždanog udara

Petak, 07.06.2024 | 11:08

Rizik od moždanog udara značajno je veći ako su temperature tokom noći visoke, što, kako svijet postaje topliji, predstavlja potencijalnu opasnost za zdravlje širom planete.

Da li ste i vi među njima? Horoskopski znaci koji će od danas doživjeti dramatičnu promjenu u ljubavi

Petak, 07.06.2024 | 10:55

Ako ste na ovom spisku, poslije mladog Mjeseca koji smo imali sinoć, čeka vas razdoblje iz snova - neko apsolutno poseban će ući u vaš život.

Sirće i soda su prošlost: Ovaj sastojak je najefikasniji za kamenac i rđu

Petak, 07.06.2024 | 10:40

Svi znamo koliko su sirće i soda bikarbona moćni za čišćenje, ali postoji još jedan sastojak.

Ove četiri uobičajene navike mogu da uzrokuju dijabetes

Petak, 07.06.2024 | 10:23

Dijabetes, složeni metabolički poremećaj koji karakteriše povišen nivo šećera u krvi, pogađa milione ljudi širom svijeta i predstavlja ozbiljne zdravstvene rizike ako se ne liječi.

Sakrila od muža da je dobila milion dolara na lutriji, a onda joj se to obilo o glavu

Petak, 07.06.2024 | 10:12

Amerikanka je ostavila muža nekoliko dana nakon što je osvojila preko milion dolara na lutriji. Međutim, na kraju joj se sve obilo od glavu.