Petak, 17.05.2024 | 14:34
IZVOR: Glossy.rs

Ovo su tri znaka Zodijaka s najjačom psihom

Svako od nas se tokom života suočava s raznim izazovima i iskušenjima. U ovakvim situacijama u redu je da imamo i negativne emocije, ali i da sačuvamo snagu i pribranost.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima određene karakteristike i osobine, a s jakom psihom izdvajaju tri znaka Zodijaka:

Škorpija
Škorpion je na ovom popisu na prvom mjestu. Znak Zodijaka, koji je pod kontrolom Plutona, Škorpion je uvijek spreman za krize, još od djetinjstva. Uprkos preprekama, Škorpioni zbog snažnog karaktera lako se izvlače iz svake nevolje.

Na unutrašnjem planu im, naravno, nije lako, jer su Škorpioni veliki ljubitelji skrivanja emocija u sebi. Ali s druge strane, izvana nikada nećete reći da su nečim zaokupljeni ili ozbiljno zabrinuti zbog nečega, jer su, kao što smo već rekli, “tvrdi orasi”.

Djevica
Na drugom mjestu upornih i snažnih horoskopskih znakova je Djevica. One su najracionalniji znak Zodijaka pa ih stoga ne odlikuje prevelika sentimentalnost. Čak i kada dođe do teških izazova, Djevica će se uvijek truditi da pronađe logično rješenje i da analizira situaciju. Oni svemu što se događa pristupaju s hladnim razumom pa ih je teško razbjesniti, a rijetko pokazuju emocije.

Jarac
Još jedan zemljani znak koji se ne odlikuje pretjeranom osjetljivošću. Poput Škorpiona, Jarčevi dosta drže do sebe, skrivajući svoje osjećaje od drugih ljudi. Njima je strano da bilo što uzimaju k srcu, jer ih pokreće, prije svega, razum.

Naravno, jaki izazovi su takođe teški Jarcima. Ali, za razliku od drugih znakova Zodijaka, oni znaju kako izgledati dostojanstveno, piše Atma.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Predstave, koncerti, izložbe,.. BOGAT PROGRAM "Podgoričkog kulturnog ljeta" od 2. juna do 20. septembra

Subota, 01.06.2024 | 13:01

Tradicionalna manifestacija “Podgoričko kulturno ljeto”, ove se godine organizuje 25. put, i trajaće od 2. juna do 20. septembra. U nepuna četiri mjeseca, podgoričkoj publici i posjetiocima Podgorice biće predstavljeni kvalitetni i raznovrsni književni, muzički, pozorišni, filmski, ali i programi iz oblasti vizuelnih umjetnosti.

"Istorija ronjenja – Evolucija ronilačke opreme kroz vrijeme" - Jedinstvena manifestacija od 7. do 17. juna

Subota, 01.06.2024 | 12:40

Pomorski muzej Crne Gore u Kotoru sa ponosom najavljuje jedinstvenu izložbu pod nazivom "Istorija ronjenja – Evolucija ronilačke opreme kroz vrijeme", koja će biti otvorena za javnost od 7. do 17. juna u Galeriji muzeja.

Alkaras: Ne bih mogao da kažem da smo Đoković, Siner i ja favoriti, ali bićemo OPASNI

Subota, 01.06.2024 | 12:20

Španski teniser Karlos Alkaras nije želio da ulogu favorita na Rolan Garosu pripiše sebi ili Novaku Đokoviću i Janiku Sineru posle prolaska u osminu finala u Parizu.

Koprivica sa Pele i Maske: Francuska partner Crnoj Gori na evropskom putu

Subota, 01.06.2024 | 12:05

Potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju mr Momo Koprivica sastao se sa generalnim direktorom Ekspertiz Frans francuske agencije za međunarodnu saradnju u tehničkim pitanjima Žeremijem Pele, i ambasadorkom Francuske u Crnoj Gori An-Mari Maske.

Rijana oborila rekord i ušla u MUZIČKU ISTORIJU - Ovo prije nje nije uspjela nijedna umjetnica

Subota, 01.06.2024 | 11:49

Rijana stvara istoriju.

Za ovaj hljeb kažu da je NAJZDRAVIJI NA SVIJETU - Evo kako se priprema

Subota, 01.06.2024 | 11:24

Ovaj hljeb sastavljen je tako da zaista prija vašem organizmu…

Air Montenegro na podgoričkom aerodromu pokrenuo DIREKTNU PRODAJU KARATA

Subota, 01.06.2024 | 10:41

Air Montenegro je danas otvorio novi šalter za direktno pružanje usluga na podgoričkom aerodromu.

"Potpuno sam slomljena i tužna..." Dženifer Lopez OTKAZALA turneju

Subota, 01.06.2024 | 10:01

U jeku tračeva da se razvodi od Bena Afleka, latino diva Dženifer Lopez je otkazala svoju američku turneju.

Ovo možda niste znali - Evo zbog čega NE TREBA BACATI koru od pomorandže

Subota, 01.06.2024 | 09:46

Kora pomorandže može imati iznenađujuće zdravstvene koristi za zdravlje srca. Iako gorka, kora pomorandže koja ima funkciju da zaštiti unutrašnjost ploda, mogla bi da ima zaštitnu ulogu i za ljudski organizam.

VIDEO: NAJGLEDANIJI - Za samo jedan dan, trejler za ovaj crtani je pregledan čak 178 MILIONA PUTA

Subota, 01.06.2024 | 08:14

Teaser trailer za Moanu 2, nastavak Disneyjevog animiranog hita iz 2016. godine, postao je u jednom danu najgledaniji trailer u istoriji Disneyjevog animiranog carstva, koje čine Walt Disney Animation Studios i Pixar, izvještava The Hollywood Reporter.