Petak, 17.05.2024 | 19:24
IZVOR: dan.online

ZVANIČNO - Novak Đoković će IGRATI na ovom turniru

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković prihvatio je specijalnu pozivnicu i igraće na turniru u Ženevi, saopštili su organizatori turnira.




Foto: arhiva, YouTube screenshot/Australian Open TV

Iz Organizacionog odbora turnira su saopštili da su prije Đokovića vajld kard dobili i Endi Mari i Denis Šapovalov. Na turniru u Ženevi, iz serije 250, igraće između ostalih i Kasper Rud, Tejlor Fric, Kei Nišikori, Aslan Karacev, Ben Šelton i Tomi Pol.

Turnir u Švajcarskoj, Novaku će biti generalna provjera za predstojeći Rolan Garos.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Milatović: Crna Gora je uz Ukrajinu od početka ruske agresije

Subota, 15.06.2024 | 18:51

Predsjednik države Jakov Milatović učestvuje na Mirovnom samitu za Ukrajinu, na poziv švajcarske predsjednice Viole Amherd, koji se danas i sjutra održava u Burgenštoku.

Milatović sa Mišelom: Dijelimo zajedničku viziju o Crnoj Gori kao sljedećoj članici EU

Subota, 15.06.2024 | 18:43

Na marginama mirovnog samita za Ukrajinu predsjednik Jakov Milatović razgovarao je sa predsjednikom Evropskog savjeta Čarlsom Mišelom ambicioznoj agendi članstva Crne Gore u EU, napisao je Milatović na X mreži.

KOLIKO JE KOPRIVA ZDRAVA: Evo kako se sprema čaj od ove moćne biljke

Subota, 15.06.2024 | 18:02

Kopriva se koristi više od 2.000 godina

Jovanović: Držimo riječ, nećemo pregovarati sa DPS i NSD

Subota, 15.06.2024 | 17:44

Postoji jasna matematička i održiva većina za uspostavljanje vlasti u Budvi i mislim da nas na to obavezuje izborna volja građana. Ukoliko se to ne desi i ukoliko drugi politički subjekti ne pokažu odgovornost i spremnost u tom smislu, onda je moguće ponavljanje izbora, kazao je nosilac liste “Budva naš grad” Nikola Jovanović.

Mujović: U Ministarstvu energetike i rudarstva odlučni u doprinosu ekonomskog jačanja Crne Gore

Subota, 15.06.2024 | 17:34

Nakon što je dogovorena isplata naknade Opštini Nikšić za potopljeno zemljište za Bilećko jezero, za tekući i budući period, ministar energetike i rudarstva prof. dr Saša Mujović sastaće se u poneđeljak u Podgorici sa direktorom Elektroprivrede Republike Srpske Lukom Petrovićem kako bi se krenulo u proces utvrđivanja dugovanja za prethodnih 30 godina, koliko Opština Nikšić nije prihodovala po tom osnovu i definisala dinamika i modalitet isplate.    

Vujović: Spajić sve više liči na Mandićevu ikebanu a PES na frakciju NSD

Subota, 15.06.2024 | 17:11

“Posljednja dešavanja na političkoj sceni, od poruka na Svesrpskom saboru do najava Kneževića da je Spajić prihvatio promjene Ustava i koncept dvojnog državljanstva, nesumnjivo pokazuju da Spajić sve više liči na Mandićevu ikebanu a PES na frakciju Nove srpske demokratije”, smatra Ivan Vujović predsjednik SDP-a.

"Matijin talenat, rezultati i privrženost reprezentaciji ostaju svijetli trag na ponos porodici, sportskoj zajednici i Crnoj Gori"

Subota, 15.06.2024 | 16:55

Predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović izjavio je saučešće povodom smrti golmana reprezentacije Crne Gore, Matije Šarkića.

Đurašković: Kurban-bajram svojom plemenitom simbolikom podsjeća nas na ljepotu skladnog života

Subota, 15.06.2024 | 16:50

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uputio je čestitku povodom Kurban-bajrama.

ZLO I NAOPAKO: Ova tri horoskopska znaka najviše uživaju u tuđoj patnji

Subota, 15.06.2024 | 16:46

Da li su ovo najveći zlobnici horoskopa?

Čeferin: Duboko me pogodila vijest o iznenadnoj smrti Šarkića

Subota, 15.06.2024 | 16:16

Predsjednik Evropske fudbalske asoscijacije (UEFA) Aleksandar Čeferin uputio je FSCG telegram saučešća povodom iznenadne smrti Matije Šarkića.