Petak, 17.05.2024 | 22:01
IZVOR: pobjeda.me

Tanja Bokan i IDUĆE SEZONE u egipatskom Al Ahliju

Tri trofeja i izgubljeno finale Afričkog klupskog prvenstva bili su dovoljni da dvije strane shvate da je nastavak saradnje neminovnost – Tanja Bokan, najbolja crnogorska odbojkašica svih vremena, produžila je ugovor sa egipatskim Al Ahlijem, pa će i iduće sezone igrati u Kairu.




Foto: YouTube screneshot/Volleyball Montenegro, arhiva

"Srećna sam što sam produžila ugovor. Iduće sezone ćemo se boriti za osvajanje svih trofeja",  rekla je Tanja Bokan nakon potpisivanja novog ugovora.

Bivša dugogodišnja reprezentativka Crne Gore je prošlog ljeta stigla u Al Ahli, sa kojim je na domaćoj sceni osvojila triplu krunu – titulu, Kup i Superkup Egipta, i to kao najbolja igračica tima. Falila je još jedna pobjeda za savršnu sezonu, ali je Al Ahli u finalu Afričkog klupskog prvenstva poražen od, takođe, egipatskog Zamaleka (sa 3:2), protiv kojeg je prije toga Al Ahli bio bolji u svim domaćim takmičenjima.

Tanja Bokan je 2006. godine otišla iz Crne Gore, iz matične Luke Bar, kada je počela njena duga i bogata internacionalna karijera, tokom koje je igrala u Srbiji, Italiji, Francuskoj, Japanu, Azerbejdžanu, Indoneziji, Mađarskoj, Kini, Filipinima, Poljskoj i Njemačkoj, prije nego se pretprošlog ljeta vratila u Crnu Goru, u Herceg Novi, sa kojim je osvojila duplu krunu bez izgubljenog seta…

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Bečić - Veliki trenutak za Crnu Goru

Subota, 08.06.2024 | 11:30

Veliki trenutak za Crnu Goru. Gotovo jednoglasno usvojeni svi zakoni i time ispunjeni svi uslovi neophodni za dobijanje IBAR-a. Sedam mjeseci našeg zajedničkog izuzetno predanog rada na deblokladi i dinamiziranju evropskog puta Crne Gore dobilo finalni pečat, saopštio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

Krem-supa od bijelog luka: Odličan RECEPT koji možete pripremiti već danas

Subota, 08.06.2024 | 11:15

Uvijek je lijepo kada u toku ovih toplih dana može da se pojede nešto zdravo, a "na kašiku". Bijeli luk se smatra jednom od najzdravijih vrsta povrća, pa zašto onda ne biste napravili supu od bijelog luka? Recept za supu od bijelog luka je zaista odličan.

Udruženje multiple skleroze – RADIONICAMA do odgovora na dileme sa kojima se OBOLJELI suočavaju svakodnevno

Subota, 08.06.2024 | 10:42

Koje kontraindikacije stvaraju ljekovi, da li treba izbjegavati izlaganje suncu, koji su uslovi za odlazak u invalidsku penziju,… samo su neka od pitanja koja su interesovala oboljele od multiple skleroze u Crnoj Gori, a na koja su dobili pitanja u sklopu posebnih radionica.

"Nikad, ali nikad više ne želim da čujem novo pitanje o..." ZVEREV na konferenciji upozorio novinare

Subota, 08.06.2024 | 10:07

Aleksander Zverev se plasirao u svoje prvo finale Rolan Garosa u karijeri, pošto je savladao Kaspera Ruda u polufinalu sa 3:1.

Spajić - IBAR je sada nadohvat ruke

Subota, 08.06.2024 | 09:48

Velike vijesti za Crnu Goru, kazao je premijer Milojko Spajić nakon usvajanja zakona neophodnih za dobijanje Izvještaja o procjeni ispunjenosti privremenih mjerila u poglavljima 23 i 24 (IBAR).

VIDEO - Samo od ovog filma, Vil Smit je zaradio 100 MILIONA DOLARA

Subota, 08.06.2024 | 09:11

Poznato je da neki glumci zarađuju vrtoglave svote novca, ali devetocifreni iznos u Hollywoodu je rijetkost. Ipak, Will Smith je jedna od zvijezda koja je uspjela zaraditi nevjerovatnih 100 miliona dolara.

KAMENOVAN autobus u Podgorici - Pričinjena veća materijalna šteta

Petak, 07.06.2024 | 22:38

Gradski autobus u Podgorici, na liniji L10, kamenovan je večeras i tom prilikom je pričinjena veća materijalna šteta, pa je vozilo isključeno iz saobraćaja.

Rolan Garos - Zverev nadigrao Ruda i zakazao FINALE protiv Alkarasa

Petak, 07.06.2024 | 22:25

U finalu Rolan Garosa u nedjelju će se sastati Karlos Alkaras i Aleksandr Zverev.

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 07.06.2024 | 22:06

Uživajte u vikendu i sunčanom dani.

POBJEDA mlade reprezentacije - Golom u 92.minutu SAVLADALI Albaniju

Petak, 07.06.2024 | 21:52

Mlada fudbalska reprezentacija je upisala drugu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.