Četvrtak, 23.05.2024 | 09:05
IZVOR: n1.hrvatska.hr

OBILJE NOVCA - Jun će biti SREĆAN MJESEC za ove ZNAKE ZODIJAKA

Pratiće ih nevjerovatna sreća u svim sferama života.




Foto: Ilustracija/Pexels.com 

Na pragu smo ljeta, a zvijezde i planetarna kretanja u junu će donijeti promjene koje će svi horoskopski znakovi osjetiti u svom životu.

Međutim, te promjene neće biti jednakog intenziteta za sve. Tako će za neke promjena položaja nebeskih tijela imati minimalan uticaj, dok će za druge donijeti fenomenalne prilike i događaje.

Astrolozi predviđaju da će ovih pet znakova početkom ljeta biti srećnici koje će tokkom juna pratiit nevjerovatna sreća u svim sferama života.

Saznajte jeste li jedan od njih.

Ovan

Poznato je da Ovnove karakteriše nepokolebljiva energija, hrabrost, odlučnost i usredotočenost. Upravo te kvalitete pomoći će im da iskoriste mjesec dinamičnih promjena i postignu nevjerovatan uspjeh.

Bik

Bikove karakteriše praktičan pristup životu i ustrajna težnja za zadanim ciljevima. Osobe rođene u ovom zemljanom znaku obožavaju ljepotu i udobnost, a prvi mjesec ljeta biće baš po njihovom ukusu.

Kada je riječ o romantičnim vezama, Bikovi mogu računati da će sreća biti na njihovoj strani.

Otvoreni su za nova ljubavna iskustva, stoga se ne bojte sklapati nova poznanstva, niti podići postojeću ljubavnu vezu na novi nivo. 

Što se poslovne sfere tiče, vaš trud će biti jako zapažen. Budite spremni na veliki profesionalni uspjeh i napredak u karijeri.

Moguće je da ćete raditi na svom obrazovanju, ili vas očekuju  za potpuno nove radne zadatke. Svemir je na vašoj strani pa možete očekivati ​​uspjeh i po ovom pitanju.

Finascijska sfera takođe se čini vrlo privlačnom.

Lav

Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Lavovi se smatraju samopouzdanim i kreativnim vatrenim znakom, koji zna biti pravi vođa drugima.

Osobe rođene u ovom znaku u junu  očekuju zanimljivi događaji na poslu koji će ih inspirirati da nastave s plodonosnim i učinkovitim radom. Riječ je o poslovnim putovanjima ili druženjima s kolegama, što će vam pomoći da ih bolje upoznate.

Što se finansijskog sektora tiče, ne očekujte veće promjene. Ipak, dobro je znati da su stabilnost i predvidljivost zagarantovane.

Moguće je da ćete se tokom juna naći u centru pažnje na društvenim događanjima, što će pozitivno uticati na vaše samopouzdanje i dati vam dodatno samopouzdanje.

Moguće je da ćete tokom ovih događaja zapeti za oko potencijalnom ljubavnom partneru.

Ako već uživate sa svojom srodnom dušom, moguće je da će vas vidjeti u potpuno novom svijetlu.

Škorpija

Prvi mjesec ljeta odlučnim i intuitivnim Škorpijama donosi značajan uspjeh, posebno na polju karijere.

Moguće je da ćete već početkom juna dobiti dobre vijesti o promaknuću ili novom projektu koji će vam pomoći da se izdvojite iz mase. Donijeće vam ispunjenje.

Nemojte se bojati uključiti svoje kolege u ovaj projekt. Na taj ćete način učvrstiti svoje profesionalne odnose, a neki od njih mogu prerasti u iskrena prijateljstva.

Cijeli jun očekuje vas povoljna finansijska situacija. Ovaj period trebali biste iskoristiti za stvaranje čvrstih temelja za budućnost.

Možete očekivati ​​i obnovu starih poznanstava. Moguće je da će vas pronaći zaboravljeni školski prijatelj ili da će vam u posjeti doći dalji rođak.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

MOHITO ZA SVAČIJI UKUS: Bezalkoholno piće koje će vas odmah rashladiti u toplim danima

Subota, 15.06.2024 | 21:59

Od samo nekoliko sastojaka napravite napitak koji će vam odmah prirasti za srce.

Modrić poslije poraza od Španije: Lopta nije htjela u gol, a oni su sve pogodili, to je fudbal

Subota, 15.06.2024 | 21:52

Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je da njegov tim danas nije koristio šanse, a Španija jeste, što joj je donijelo ubjedljivu pobjedu.

Vremenska prognoza za NEDJELJU: Ove temperature nas očekuju

Subota, 15.06.2024 | 21:38

Pročitajte vremensku prognozu za nedjelju.

Italijani gubili pa preokrenuli, Albanija propustila šansu da osvoji bod protiv prvaka Evrope

Subota, 15.06.2024 | 21:33

Italija je opravdala ulogu favorita za otvaranju Evropskog prvenstva – šampion je trijumfom nad Albanijom 2:1 krenuo u odbranu kontinentalnog trona.

"Crnu Goru vidim kao najvažnijeg strateškog partnera SAD na Zapadnom Balkanu"

Subota, 15.06.2024 | 21:14

Veoma srdačan i otvoren razgovor sa potpredsjednicom SAD-a Kamalom Haris, saopštio je predsjednik Jakov Milatović.

Nina Badrić „procvjetala“ zahvaljujući Novaku Đokoviću: Evo o čemu se radi

Subota, 15.06.2024 | 20:53

Pjevačica Nina Badrić (51) na društvenim mrežama oduševljava pratioce svojom ljepotom, ali i vitkom linijom.

Dragaš: PES spreman za dogovor da ne bi došlo do formiranja nove vlasti sa DPS-om

Subota, 15.06.2024 | 20:30

U Pokretu Evropa sad (PES) vjerujemo da je moguće postići dogovor i nakon jučerašnjeg neuspjelog sastanka sa predstavnicima Pokreta za Podgoricu, kazao je funkcioner PES a Tihomir Dragaš u Dnevniku Gradske RTV.

Parlamentarna većina očekuje rekonstrukciju Vlade odmah nakon IBAR-a

Subota, 15.06.2024 | 20:08

Nakon dobijanja dugo iščekivanog IBAR-a čeka nas i dugo najavljivana rekonstrukcija Vlade. Iako je izvjesno da će se članovi Nove srpske demokratije priključiti izvršnoj vlasti, nije poznato da li osim njih još neko ulazi u Vladu. Nije još objelodanjeno ni da li će Demokrate nakon dobijanja IBAR-a iz Vlade izaći, jer su oročili svoj ostanak zbog spora se premijerom u vezi sa imenovanjem v.d direktora Uprave policije. I Demokratska narodna partija je uslovila podršku Vladi usvajanjem rezolucije o Jasenovcu.  

UP - Uhapšen Pljevljak, u automobilu pronađena torba sa 10 kilograma marihuane

Subota, 15.06.2024 | 19:14

Pljevljak P.M. (54) uhapšen je juče nakon što je policija tokom pretresa vozila pronašla torbu sa 10 kilograma marihuane.

Princ Luis ponovo zvijezda: Parada nije prošla bez njegovih nestašluka (VIDEO)

Subota, 15.06.2024 | 18:58

Princ Luis prisustvovao je danas zajedno s drugim članovima kraljevske porodice paradi Pozdrav bojama, a još jednom je ukrao pažnju svojim nestašlucima i grimasama.