Četvrtak, 23.05.2024 | 09:23
IZVOR: index.hr

VIDEO: Džej Lo pitali da li se RAZVODI od Bena, a o reakciji njenog kolege SVI PRIČAJU

Glumica i producentkinja Jennifer Lopez bila je u Mexico Cityju kako bi promovisala svoj novi film na Netflixu Atlas. Jedan novinar odlučio ju je pred svima pitati o njenom braku s Benom Affleckom.




Foto: X screenshot/Glamour Mex y Latam

"Je li vaš razvod s Benom Affleckom stvaran? Te glasine?", upitao ju je novinar u prostoriji punoj začuđenih novinara, a J.Lo se nasmijala. "Šta je istina? Za meksički medij, šta je istina o situaciji?", dodao je.

Simu Liu, Jenniferin kolega iz novog filma, odmah se ubacio. "U redu, nećemo to raditi. Puno vam hvala, stvarno to cijenimo. Hvala vam", rekao je pokušavajući ignorisati lično pitanje upućeno J.Lo i prebaciti se na novu temu.

Lopez se tada nagnula prema novinaru i rekla: "Znate vi bolje od toga." Zatim se Liu nadovezao i poručio novinaru: "Hajde, nemoj dolaziti s takvom energijom, molim te."

Zatim je Liu počeo govoriti o Jennifer. "Kada bih samo mogao za kraj reći jednu stvar. Jen je producentkinja ovog filma i razlog zašto sam ja ovdje i zašto je Sterling bio u ovom predivnom filmu je što je Jen zaista stalo. Jen je stalo do stvari kao što su zastupljenost i raznolikost, a ona je šef", rekao je. Svi fanovi ga sada hvale jer je uskočio u pomoć koleginici.

Lopez je završila press konferenciju rekavši novinarima na španjskom: "Hvala vam. Niko me nije ništa pitao na španskom, ali u redu."

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ovo su najčešći pokazatelji da se NE KREĆETE dovoljno

Nedjelja, 16.06.2024 | 08:20

Bilo da radite od kuće ili u kancelariji, ako cijeli  dan sjedite zbog posla, vaše tijelo možda propušta ključne pokrete i koristi koje oni donose.

MOHITO ZA SVAČIJI UKUS: Bezalkoholno piće koje će vas odmah rashladiti u toplim danima

Subota, 15.06.2024 | 21:59

Od samo nekoliko sastojaka napravite napitak koji će vam odmah prirasti za srce.

Modrić poslije poraza od Španije: Lopta nije htjela u gol, a oni su sve pogodili, to je fudbal

Subota, 15.06.2024 | 21:52

Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je da njegov tim danas nije koristio šanse, a Španija jeste, što joj je donijelo ubjedljivu pobjedu.

Vremenska prognoza za NEDJELJU: Ove temperature nas očekuju

Subota, 15.06.2024 | 21:38

Pročitajte vremensku prognozu za nedjelju.

Italijani gubili pa preokrenuli, Albanija propustila šansu da osvoji bod protiv prvaka Evrope

Subota, 15.06.2024 | 21:33

Italija je opravdala ulogu favorita za otvaranju Evropskog prvenstva – šampion je trijumfom nad Albanijom 2:1 krenuo u odbranu kontinentalnog trona.

"Crnu Goru vidim kao najvažnijeg strateškog partnera SAD na Zapadnom Balkanu"

Subota, 15.06.2024 | 21:14

Veoma srdačan i otvoren razgovor sa potpredsjednicom SAD-a Kamalom Haris, saopštio je predsjednik Jakov Milatović.

Nina Badrić „procvjetala“ zahvaljujući Novaku Đokoviću: Evo o čemu se radi

Subota, 15.06.2024 | 20:53

Pjevačica Nina Badrić (51) na društvenim mrežama oduševljava pratioce svojom ljepotom, ali i vitkom linijom.

Dragaš: PES spreman za dogovor da ne bi došlo do formiranja nove vlasti sa DPS-om

Subota, 15.06.2024 | 20:30

U Pokretu Evropa sad (PES) vjerujemo da je moguće postići dogovor i nakon jučerašnjeg neuspjelog sastanka sa predstavnicima Pokreta za Podgoricu, kazao je funkcioner PES a Tihomir Dragaš u Dnevniku Gradske RTV.

Parlamentarna većina očekuje rekonstrukciju Vlade odmah nakon IBAR-a

Subota, 15.06.2024 | 20:08

Nakon dobijanja dugo iščekivanog IBAR-a čeka nas i dugo najavljivana rekonstrukcija Vlade. Iako je izvjesno da će se članovi Nove srpske demokratije priključiti izvršnoj vlasti, nije poznato da li osim njih još neko ulazi u Vladu. Nije još objelodanjeno ni da li će Demokrate nakon dobijanja IBAR-a iz Vlade izaći, jer su oročili svoj ostanak zbog spora se premijerom u vezi sa imenovanjem v.d direktora Uprave policije. I Demokratska narodna partija je uslovila podršku Vladi usvajanjem rezolucije o Jasenovcu.  

UP - Uhapšen Pljevljak, u automobilu pronađena torba sa 10 kilograma marihuane

Subota, 15.06.2024 | 19:14

Pljevljak P.M. (54) uhapšen je juče nakon što je policija tokom pretresa vozila pronašla torbu sa 10 kilograma marihuane.