Petak, 24.05.2024 | 14:29
IZVOR: novosti.magazin.rs

Rijetko ko zna da je otac Tee Tairović poznati umjetnik: "Pisao je Luisov posljednji album"

Tea Tairović rijetko govori o privatnom životu, pa je tek sada rekla ko su joj roditelji




Foto: Youtube screenshot/AmiG Show

Pjevačica Tea Tairović za kratko vrijeme je uspjela da zauzme svoje mjesto na estradnom nebu i izgradi zavidnu muzičku karijeru, a malo ko zna da su njeni roditelji, takođe, veoma cijenjeni.

NJen otac Zoran Tairović je akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka, a kako Tea kaže, talenat za umjetnost je upravo od njega naslijedila.

- Sada rijetko slikam, ali cio taj spisak mojih umjetničkih talenata je na mog oca. Imam i njegov karakter. Tata takođe piše pjesme. Pisao je prelijepe pjesme i pisao je posljednji album za Luisa, pijre nego što je stradao. Volim da slušam te demoe koje je Luis trebao da otpjeva. Te pjesme bi jako zaživjele da su ugledale svjetlost dana. Na mamu sam povukla izgled. Mama je ekstrovernija od mene i ženstvenija - rekla je Tea u emisiji "Ceca šou"

Sa druge strane, Tea ne krije ni koliko je vezana za svoju majku, Božicu Malević, koja se godinama bavila voditeljskim poslom.

– Mamu pitam za sve i za karijeru i za odnose sa ljudima, kolegama, za ljubavne probleme. Ona uvijek najbolje zna. Mama mi se miješa i u ljubavne odnose (smijeh). Dobro, pretjerujem malo, ne miješa se baš u sve, ali uvijek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili mi skrene pažnju ako se ponašam loše. Za sve što kaže, ispostavi se da je bila u pravu – priznala je Tea svojevremeno.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

URA osudila izjavu Kovačevića: Zbog podsticanja mržnje i netrpeljivosti da hitno reaguju nadležni organi

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:03

Građanski pokret URA najoštrije osuđuje, kako su naveli, "skandalozan i fašistički govor gradonačelnika Nikšića Marka Kovačevića, koji je izjavio da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima, aludirajući na ratove prije više vjekova".

DPS: Kovačević obesmislio napore NSD-a da sebe prikažu kao pomiritelje, Nikolić: Tužilaštvo hitno da reaguje

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:01

Novi sramni javni nastup predsjednika Opštine Nikšiću i istaknutog člana Nove srpske demokratije, Marka Kovačevića u kojem se Crnogorcima prijeti da će se sa njima obračunavati kao sa Turcima, očigledno je najbolja preporuka za najavljeni ulazak ove partije u Vladu, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS) u saopštenju dostavljenom medijima.

Spajić: Za izjavu Kovačevića nema opravdanja, nadležni organi da utvrde sve činjenice i okolnosti

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:00

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić rekao je da najoštrije osuđuje govor predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića i da je u pitanju užasna izjava za koju nema opravdanja.

Krajem juna o davanju u zakup proizvodnih kapaciteta EPCG Željezara Nikšić

Nedjelja, 16.06.2024 | 15:00

Akcionari Elektroprivrede (EPCG) trebalo bi da na Skupštini dioničara 28. juna razmatraju Predlog odluke o odobravanju nacrta ugovora o zakupu proizvodnih kapaciteta EPCG Željezara Nikšić i daju saglasnost za potpisivanje.

Cikotić: Dvojno državljanstvo je CRVENA LINIJA za građansku Crnu Goru

Nedjelja, 16.06.2024 | 14:31

Uvođenje dvojnog državljanstva trenutno je najopasnija stvar za građansku Crnu Goru, saopštila je za Antenu M portparolka SDP-a Amina Cikotić.

Ovo su PROVJERENI NAČINI da izaberete najbolju LUBENICU

Nedjelja, 16.06.2024 | 14:27

Godinama unazad se raspredaju legende, naučne teorije i životne lekcije o tome kako i na koji način treba izabrati pravu lubenicu.

Spajić: "Tramp razmišlja o PROGRAMU koji je u suštini Evropa sad"

Nedjelja, 16.06.2024 | 14:12

Premijer Milojko Spajić saopštio je da bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa sad.

POGLEDAJTE - Mladoženja na LETU za Banjaluku prošetao u ŠTIKLAMA, orila se pjesma (VIDEO)

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:58

Neobičan snimak jednog mladoženje, koji u avionu, na letu za Banjaluku, šeta obučen kao žena, postao je viralan na društvenim mrežama.

REVIJA dokumentarnog filma od 18. juna do 4. jula ŠIROM Crne Gore

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:48

Mreža kinoprikazivača Crne Gore od 18. juna do 4. jula organizuje svoju prvu aktivnost – Reviju dokumentarnog filma, koja se realizuje u saradnji sa Underhill Festom.

Rijana SNIMA FILM o svom životu? Već izabrala glumicu koja će je igrati

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:27

Pjevačica je vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.