Petak, 24.05.2024 | 17:00
IZVOR: kolektiv.me

KCCG: POKVARILA se traka za ergometriju, test fizičkog opterećenja RADIĆE se u cetinjskoj bolnici

U kabinetu za ergometriju Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) jedno vrijeme neće se moći izvoditi testovi fizičkog opterećenja na traci zbog kvara.




Foto:Arhiva/Kolektiv.me 

Iz Kliničkog su saopštili da u toku je servis, a prema informacijama sa kojima trenutno raspolažu, “popravka se očekuje do jula 2024. godine”.

 “Do tada će se test fizičkog opterećenja na traci, kao i stres EHO test, raditi u Opštoj bolnici Cetinje zahvaljujući razumijevanju načelnice Interne klinike i direktora ove ustanove. Ovi testovi biće rađeni za sve prioritetne pacijente koji imaju uput za KCCG bez izuzetka”, naveli su iz KCCG u saopštenju za medije.

U kabinetu za ergometriju KCCG, kako ističu, se nesmetano i dalje obavlja farmakološki test opterećenja na ishemiju srčanog mišića.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DPS: Kovačević obesmislio napore NSD-a da sebe prikažu kao pomiritelje, Nikolić: Tužilaštvo hitno da reaguje

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:01

Novi sramni javni nastup predsjednika Opštine Nikšiću i istaknutog člana Nove srpske demokratije, Marka Kovačevića u kojem se Crnogorcima prijeti da će se sa njima obračunavati kao sa Turcima, očigledno je najbolja preporuka za najavljeni ulazak ove partije u Vladu, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS) u saopštenju dostavljenom medijima.

Spajić: Za izjavu Kovačevića nema opravdanja, nadležni organi da utvrde sve činjenice i okolnosti

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:00

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić rekao je da najoštrije osuđuje govor predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića i da je u pitanju užasna izjava za koju nema opravdanja.

Krajem juna o davanju u zakup proizvodnih kapaciteta EPCG Željezara Nikšić

Nedjelja, 16.06.2024 | 15:00

Akcionari Elektroprivrede (EPCG) trebalo bi da na Skupštini dioničara 28. juna razmatraju Predlog odluke o odobravanju nacrta ugovora o zakupu proizvodnih kapaciteta EPCG Željezara Nikšić i daju saglasnost za potpisivanje.

Cikotić: Dvojno državljanstvo je CRVENA LINIJA za građansku Crnu Goru

Nedjelja, 16.06.2024 | 14:31

Uvođenje dvojnog državljanstva trenutno je najopasnija stvar za građansku Crnu Goru, saopštila je za Antenu M portparolka SDP-a Amina Cikotić.

Ovo su PROVJERENI NAČINI da izaberete najbolju LUBENICU

Nedjelja, 16.06.2024 | 14:27

Godinama unazad se raspredaju legende, naučne teorije i životne lekcije o tome kako i na koji način treba izabrati pravu lubenicu.

Spajić: "Tramp razmišlja o PROGRAMU koji je u suštini Evropa sad"

Nedjelja, 16.06.2024 | 14:12

Premijer Milojko Spajić saopštio je da bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa sad.

POGLEDAJTE - Mladoženja na LETU za Banjaluku prošetao u ŠTIKLAMA, orila se pjesma (VIDEO)

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:58

Neobičan snimak jednog mladoženje, koji u avionu, na letu za Banjaluku, šeta obučen kao žena, postao je viralan na društvenim mrežama.

REVIJA dokumentarnog filma od 18. juna do 4. jula ŠIROM Crne Gore

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:48

Mreža kinoprikazivača Crne Gore od 18. juna do 4. jula organizuje svoju prvu aktivnost – Reviju dokumentarnog filma, koja se realizuje u saradnji sa Underhill Festom.

Rijana SNIMA FILM o svom životu? Već izabrala glumicu koja će je igrati

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:27

Pjevačica je vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.

Kako SMANJITI POTROŠNJU VODE u DOMU? Uz ove savjete možete znatno UŠTEDJETI

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:02

Postoji mnogo načina na koje možete uštedjeti vodu u svom domu.