Ponedjeljak, 27.05.2024 | 10:49
IZVOR: novosti.magazin.rs

"Tokom rute sam bio isključivo sam": Nikola Rokvić o putu od preko 1000 kilometara - otkrio kada mu je bilo najteže

Nikola Rokvić je sumirao utiske.




Foto: Instagram screenshot/nikolarokvic

Nikola Rokvić pješke je išao od Beograda do Egine kako bi prikupio novac za dečiju onkologiju, a juče se vratio u Srbiju nakon završene misije.

Njega je na aerodromu Nikola Tesla sačekala i ekipa novinara, a pjevač je otkrio šta mu je najteže palo tokom ovog, nimalo lakog, putovanja.

- Bio sam sam tokom rute najveći dio, sa mnom su krenula i moja tri prijatelja, koja su bila u kamperu, gdje sam ja i spavao, prvu noć nije stigao kamper, pa sam spavao u šatoru, a to nije tako dobro opcija, jer je bilo 4 stepena. Poslije je bilo lakše, bila je i opcija da krenemo bez kampera, ali onda bih mnogo gubio energije da nađem smještaj, naročito što sam poznata ličnost. Vjerovatno bi ljudi htjeli da me ugoste i da popričamo i to bi mi oduzelo mnogo energije. Tokom rute sam bio isključivo sam, oni su me s vremena na vrijeme posjetili da me pitaju da li mi treba hrana, voda, banana ili neka čokoladica i tada iskoriste trenutak da me uslikaju. Nas četvoro muškaraca je bilo u kamperu, nije bila nijedna nesuglasica - otkio je Nikola i dodao:

- Najteže su mi bile stvari oko životinja i nekih predjela gdje sam bio sam samcijat, u šumama i njivama, gdje sam išao mimo puta i taj dan kada sam ušao u Grčku, tada mi je bilo jako teško zbog promjene klime, velika je vlažnost, na pola puta sa ostao bez snage i energije - rekao je on.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Reprezentativac na golu: Mijatović ponovo u PLAVOM

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 19:58

Reprezentativni golman Milan Mijatović je novi-stari fudbaler Budućnosti.

"Imala sam EMOTIVNE PROBLEME, pa sam uradila usne": Pjevačica se POKAJALA zbog estetskih korekcija

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 19:48

Kada je sazrela je shvatila da joj to nije trebalo.    

Novak Đoković uputio EMOTIVNE riječi Jeleni - "Doživotna partnerka, najveća žena, majka..."

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 19:35

Ni ove godine nije izostala čestitka. 

Mašković: Najviše se ODLASKU Olivere Injac RADUJE Borovinić Bojović

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 19:31

"Reakcija odlazeće predsjednice Skupštine Glavnoga grada je u najmanju ruku čudna, zato što je javna tajna da se upravo ona najviše obradovala inicijativi za razrješenje gradonačelnice Olivere Injac, kazao je odbornik SD-a Miloš Mašković.    

Knežević: Svoja saznanja saopštiću Joanikiju ako ME POZOVE

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 19:20

Iskazujem nemjerljivo zadovoljstvo što se (ne)poznati autor iz Mitropolije ponovo oglasio, čak sam se bio i zabrinuo zašto kasni sa reagovanjem, naivno misleći da će prvo jevanđeljski kritikovati predsjednika Jakova Milatovića zbog njegove švajcarske čajanke sa Vjosom Osmani. Naivno sam očekivao da je (ne)poznati autor makar mogao podsjetiti Jakova Milatovića da je mitropolit Amfilohije sahranjen uz grumene zemlje sa Kosova i Metohije i Jasenovca, naveo je predsjednik DNP-a, Milan Knežević u reagovanju.

Trener Milvola odao POČAST Matiji Šarkiću: Razoreni smo, ne mogu dovoljno da ga pohvalim kao čovjeka

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 19:10

Fudbalski svijet je u šoku zbog prerane smrti Matije Šarkića, crnogorskog golmana koji je u subotu preminuo u 27. godini.

Namirnice koje treba IZBJEGAVATI ako želite BOLJU koncentraciju

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 18:51

Ponekad se čini nemogućim da se koncentrišete dovoljno dugo da završite posao ili školu.

Nikolija PRIZNALA da PRED NASTUP uzme ALKOHOL - "Teško ga podnosim, ALI.."

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 18:36

Pjevačica Nikolija Jovanović govorila je o nastupima, drugaricama, ali i alkoholu.

Nikšić: Krivična prijava zbog SUMNJE za UTAJU POREZA, državni budžet OŠTEĆEN za 40.000 EURA

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 18:31

Policija je danas podnijela krivičnu prijavu ODT-u Nikšić, protiv pravnog lica iz tog grada a ujedno i osnivača, izvršnog direktora i ovlašenog lica u tom pravnom licu M.M. (38), zbog sumnje da je izvšio krivično djelo utaja poreza i doprinosa.

Mijenja analgetike: Umjesto tableta, pojedite OVU VOĆKU i UBLAŽITE BOL

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 18:22

Višnje nisu samo ukusno voće, već su i pune brojnih vitamina i minerala koji imaju pozitivan učinak na cjelokupno zdravlje.